- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Komplikato #3741 üzenetére
Igen, de csak a kérdésre válaszoltam
-
Dead_slow
tag
válasz
Komplikato #1682 üzenetére
"[Sapphire HD2600XT AGP!!! 19.000 jen az Akiban!]
Tegnaptól kapni."Azt szeretném kérdezni hogy milyen bolt ez az Akiba, mert nekem a linken a kártya képe jön be meg vmi bla-bla, de semmi olyan hogy megtudnám rendelni
Lehet hülye vagyok -
Kroni1
veterán
válasz
Komplikato #2822 üzenetére
Hát ez elég bonyolult. HD ready 1366x768, de mivel nem tudja az 1:1 pixel mappingot ezért PC-ről csak 1280x720at tud (720p) de az ilyen LCD TV-ken van némi overscan, igy az asztal széleiből lecsíp egy picit.. azonban ha 1172x658-at adsz neki akkor rendesel látszik az egész asztal. Powerstrippel meg lehet adni neki de mindig újra be kell állítani neki
Nvidianal pedig egyszer beállitod onnantól meg elmenti és ott is van a választható felbontások közt, ráadásul még olyan plusszprogi mint a powerstrip se kell, mindezt a forceware megoldja. Ezekszerint a 2600XT nem tud ilyen egyéni felbontást simán Catalyst-ból?
-
Kroni1
veterán
válasz
Komplikato #2821 üzenetére
Értem, máris sokkal okosabb lettem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Komplikato #2372 üzenetére
Engem mar le is b@sztak rivatuneresek azert, mert nyilvanossak ele tartam a hozzaallasukat a xarul mukodo ATi tuninghoz...
mod: ilyenkor örülök, hogy zacsi van a fejemen...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Én kipróbáltam XP-n, de ezzel se megy a tuning nálam (everestben az alapórajelet írja ki)
(#2371) VaniliásRönk: Sztem se egy nagy szám, de talán a végleges jobb lesz.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kereső!
-
AMD Power
titán
válasz
Komplikato #1863 üzenetére
Igen. De benne van az adataimban minden.
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #1682 üzenetére
nálunk is tegnaptol van...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Komplikato #1391 üzenetére
Rajottem mar,csak gondoltam kozlom a tenyallast,amire mar mas is rajott.De a driver sem ismeri a kartyat?
-
Locutus
veterán
válasz
Komplikato #1332 üzenetére
és ez a teszt hol van?
-
elit_hun
őstag
válasz
Komplikato #1332 üzenetére
ja, kb az a helyzet mint a GDDR2 vs GDDR3-mas 7600GS-ek között
najó, annyi talán nem, de közelíti
-
Clemi
veterán
válasz
Komplikato #1225 üzenetére
Komplikato: Köszi a választ, legalább te reagáltál a kérdésemre. Ezek szerint mindenki másnak tökéletes a TV kimenete, vagy senki nem használja.
A gondom nem az, hogy a TV képaránya más mint a monitoromé, (mert szerintem nagyjából ugyanaz) hanem először is a ccc-ben hiába állítom be az overscan-t, amint elindítok egy filmet, ez a dög kikapcsolja, és visszatolja a csuszkát alapra. Na most ettől kezdve a TV kimeneten kimenő jel nem kicsit laposabb lesz, mint kellene, vagyis már a sima megjelent kép is, ami ugyebár az asztalom kiterjesztése lenne lapított, vagyis alul felül fekete csík virít a TV-n, mintha átkapcsoltam volna 16:9-re, és persze az ezen megjelenő filmek ennek megfelelően magasságban össze vannak nyomva.
Ha visszaemlékszem, az X9600XT kártyámon ezt a gondot még nem ismertem. Aztán jött az X1600XT karim, aminél már jelentkezett ez a gond, de ha annak a jelét átállítottam M/NTSC-re, akkor megjegyezte az overscan-t, és a TV-n megjelnő mozi képe teljesen arányos volt. Most viszont a 2600-as kártyámon nem elég hogy az M/NTSC üzemmódban valami állat módon világosabb a TV-n megjelenő film (asszem a gamma legalább duplája lesz mint PAL módban), de mostmár sem PAL/B sem M/NTSC módban nem jegyzi meg a beállított overscant, vagyis lapos a kép.Ha valaki tud erre valami megoldást, esetleg registry beállítást, légyszi ossza meg velem.
Köszi
Ja és a ventillátorhangon vitatkozóknak: Az én kártyámnak nem hallani, hogy megy a ventije, vagy nem. Amúgy az előző kártyám Sapphire volt (nagyon elégedett voltam vele, most a nejem gépében figyel) de annak bizony kicsit hallani lehetett (lehet) a hangját.
-
Picco
addikt
válasz
Komplikato #1103 üzenetére
everest is es minden letezo progi (jatekok, aquamark, stb) is 512-eset ir ki
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #1096 üzenetére
Tulajdonképpen az ATT miatt vagyok ATi párti, most már tényleg ideje volna lépnie valamit az ürgének, Vista 64 alatt sem működik a cucc.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Komplikato #1077 üzenetére
Na majd akkor hétvégén kiderül...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Komplikato #1066 üzenetére
Valamint összes ATI kártyáhot HL2 Deatmatch, HL2 Lost Coast, meg talán a Source DoD
Ez hogy van? Kapok egy kupont amivel letudom tölteni a Steamről? Korábban egy Asus X1950Pro-m volt, de semmi arra utaló nem volt benne, hogy ezeket letudom tölteni, Steamen meg csak pénzért lehet letölteni.
Pénteken lesz egy Sapphire 2600XT DDR3 Lite-m, azzal is lelehet tölteni? -
somé
őstag
válasz
Komplikato #1067 üzenetére
Nem tudom mit tegyek,én is DVI-os tft-t szándékozom venni,de így csak analóg bemeneten használhatnám a monitort?
-
IIIstIII
senior tag
válasz
Komplikato #1066 üzenetére
Mivel fanatikus HL rajongó vagyok ezért sztem Sapphire lesz. Amúgy időpontra tegnapp jelent meg az EP2. Pl a gamestaros srácok már tolják. A boltokba lehet egy kis csúszással fog érkezni.
Ezt úgy tudom elképzelni hogy kapok egy kuppont és azzal ha bemegyek a boltba kezembe nyomják a black boxot?! Csak kérdéses hogy mely boltokban lehet ezt megtenni nem akarok emiatt pestre utazni.
Amúgy ha passzív lenne akkor ráraknám az itthon porosodó 8cmes ventit de inkább sapphiret veszek (a 9550 tuningisten bedobta magát a szívembe)
-
somé
őstag
válasz
Komplikato #1063 üzenetére
Analóg átalakítóval miért jó?Tudsz valamilyen ATI vga bios buherátort?
-
munky
őstag
válasz
Komplikato #1014 üzenetére
bocs keverek itt össze-vissza
-
nap
addikt
válasz
Komplikato #776 üzenetére
Nekem is most jutott eszembe, hogy megnezzem egy masik atalakitoval is. Szerencsere megtalaltam a regit. Majd estere megnezem azzal is. Hatalmasat fogok rohogni, ha azzal meg eles lesz a kep.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #763 üzenetére
Én a 45k-s 8500LE után döntöttem így, mondjuk az akkor brutál kártya volt, mindenki a csodájára járt.
Akkorát kb. a 9700 szólt még.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #751 üzenetére
Ha 90-100$-ért megéri eladni egy 2600XT-t, akkor nem értem miért nem éri meg nekik 250-ért ez a dual kacat.
-
AMD Power
titán
válasz
Komplikato #751 üzenetére
Ennyiért inkább ne.
-
CocooN-z
őstag
válasz
Komplikato #639 üzenetére
Haali media splitter jó dolog, próbáld ki
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Komplikato #639 üzenetére
Na erre voltam kíváncsi. Meg hogy honnan tudok leszedni valami igazi HD-s videót tesztelgetésre. Egyébként nemtudom még hova kellene emelni ezt a bitrate-t, 720p-s monitoron néztem, közelről sem láttam pixeleket, v. akármit...
-
válasz
Komplikato #583 üzenetére
128 bit mellett szinte tökmindegy, hogy 256 mega vagy 512 mega.
ergo felesleges ezért (és az esetleges pár százalék - garantáltan kevesebb mint 5 - fps többletért) pénzt kiadni. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Komplikato #583 üzenetére
Szerintem olyan grafikai beállításoknál, ahol a game 256MB VRAM-nál többet igényel, már kevés a HD2600XT GPU-jának ereje.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Komplikato #581 üzenetére
köszi, 6 crysis topik van...
1 mondatban az ott látottak?
-
]Phobos[
senior tag
válasz
Komplikato #576 üzenetére
szintén köszi és
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Komplikato #498 üzenetére
Nem kavar be telepítéskor a tűzfal vagy az antivírus? Szokták ajánlgatni, hogy az ilyesmi progikat lőjük le a telepítés idejére. Néha belemószerolnak a registry-be történő íráskor úgy, hogy észre sem veszi a gyanútlan felhasználó.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #495 üzenetére
Akkor ideje sort keríteni egy Win reinstallra.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #492 üzenetére
DriverCleanerrel is próbáltad lepucolni a szemetet?
-
B.attila
tag
válasz
Komplikato #388 üzenetére
szia
köszi a választ
de pont az átalakitot akarom elkerülni nincs az adott helyen annyi hely ahol a DVI+ADAPTER csatlakozo egymásba dugva elférne
nativ HDMI csatis kártyát meg seholsem lelek -
AtHoS
nagyúr
válasz
Komplikato #113 üzenetére
Nem
[link]
Supported Operating Systems: Longhorn (Windows Code Name) ; Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2
Szerk.: Bár kicsit tovább olvasva már nem vagyok annyira biztos benne
''For customers that already have the .NET Framework 2.0 installed, this .NET Framework 3.0 redistributable package installs only the new Windows Vista components. This ensures that any .NET Framework 2.0-based applications work seamlessly when the .NET Framework 3.0 is installed, with no application migration or updates of any kind required.''
Ha jól gondolom, akkor a 3.0 tartalmazza a full 2.0-át, de újdonságot Vista alá tartalmaz csak
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #96 üzenetére
akkor miért ment eddig x300-zal?
meg akkor minek a dual-dvi csatlakozó? -
belaazallat
addikt
válasz
Komplikato #59 üzenetére
utána kérdezett az eladó, tényleg nincs benne a Black Box.
Kénytelen vebáruházból rendelni. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Üdv!
Gbors: elvégre képzett kereskedő vok, tudom motiválni az embereket
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #55 üzenetére
mindegy már, kicserélik a boltban, csak sajnálom kicsit azt a kártyát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Borderlands 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest