- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxy
tag
Hali! Tudom hogy ez a 26xx topik, de a 3650 es kicsit kihallt, ezrt itt kerdezem:
Egy ASUS EAH3650 HTDI 256MB PCIE karit neztem ki, Glaciator hutovel. [link] Van vkinek tapasztalata ezzel? A memokat mennyire huti, mert a kepeket amiket lattam, azokon en nem lattam bordat? -
Roxy
tag
Hi! Videokari vasarlas elott allok, es nem tok donteni. A HD2600XT es a 3650 kozott vacilalok, hogy melyik lenne jobb. Az egyik kicsit regebbi, de gyorsabb, a masik meg ujabb. Jah, 256mb vagy 512mb? Milyen valtozatot erdemes venni?
-
Roxy
tag
Hello all!
Karacsonyra tervezek egy kis vga upgradet. Egy Sapphire Radeon HD 2600XT 256M GDDR3 AGP-s karit neztem ki.
Kerdeseim:
- Regebben olvastam, hogy a Catalysttal voltak gondok AGP s kartyaknal, es helyette Omega drivert hasznaltak sokan. Meg most is erdemesebb Omega drivert hasznalni?
-Jelenlegi konfigom: Asus K8N-E Deluxe, Athlon64 3000+, 1,5 Gb memo, 450W os Chieftech tap, es MSI 6600GT-m van. Mennyire tudnam kihajtani a karit? Megeri valtanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Bittorrent topik
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest