- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
sereeff
aktív tag
Hali! Valaki írta itt egyszer, hogy kék halálnál olyan üzit kap hogy ATI2DVAG.dll hibát okoz! ( Vagy hasonló) Mi lehet az oka? Csak a gyerek gépen csinálja, s csak a Sims2-nél!! Rágva van a fülem! HELP!!!! A Dll végtelen ciklusba került... Újratelepítés volt!
-
sereeff
aktív tag
Hali! Kellene vmi új alaplap a vas alá..... van valami javaslat úgy 25 ezerig? :-)
-
sereeff
aktív tag
Hello mindenki! Ismét kérdezek, ha szabad!
Tervezek új configot. s kérdezném mik a vélemények? Már csak a vidikari a kérdeses!
egy sapphire radeon HD3870-es van kinézve, az ipon-nál 37.000 Ft
SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 HTD Full PCIE
Mik a vélemények 40-e ft-ig van jobb? -
sereeff
aktív tag
válasz
birozoli7800 #9196 üzenetére
erről az orthosról már hallottam, rá is kerestem Googleban de csak eredményeket találtam, hol lehet ezt elérni?
SZERK!: MEGLETT! -
-
sereeff
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #9192 üzenetére
Köszi! Ebből találtam 350-es ( 350pnf ) csak pár százassal drágább, az nem lehet baj, ha erősebb? ( lehet hülye a kérdés, de ért már meglepetés, s ti jobban értetek hozzá!)
-
sereeff
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #9190 üzenetére
Ott is az volt! 1.8on nem csinálta, de azt meg nem erőltettem! Én a tápra gyanakszom, mert a kimenőteljesítmény csak 200w ahogy néztem! (in) stability power 450. s már a 3ghz-es prescottal is csinálta, csak lényegesen ritkábban! Javasoltatok itt pár lappal előrébb valami FNS vagy NFS vagy milyen tápot... van még a gépben egy DVD iró, s két winchester kb mekkora kell abból? inkább több legyen mint kevesebb! Ha javasolna valaki valamit?!?
Ja és köszi a segítséget! -
sereeff
aktív tag
Sziasztok!
Van egy problemám, amihez segítséget szeretnék!
Előszőr a configom: Gigabyte 8i865GME-775-RH Alaplap
Intel E2140 Processzor + 2 Gb Kingmax ram (dual )
Sapphire HD2600XT 512 AGP Videokari
450W Stability táp ( Ez jó szar sztem )
Az eddigi tanácsokat követve, felhúztam a procit 2,2 ghz-re ami tényleg látható javulást hozott, DE!! A tesztek szépen lementek, de alkalmanként a gép újraindulgat! Ez főként akkor van megfigyelésem szerint, amikor multitaskolok! Pl megy a mediaplayer, s indítok egy internet lapot, az nagyhalál, ugyanakkor a Crysis simán lemegy... A proci feszültségét nem tudom állitani, mert azt az alaplap automatikusan kezeli....
Mi lehet a baj? Lehet, hogy a gyanúm igaz, s a táp, vagy vmi más a problema?
A válaszokat előre is köszi! -
sereeff
aktív tag
válasz
tzsolesz #8781 üzenetére
Yess! Ahoz képest, hogy ezt a prociz a gyerekeknek vettem sims 2-őzni, mert olyan olcsó volt.... Köszi a válaszokat! Ha van tapasztalat leírom!
FAGY!: Gondolom lehet húzni mindenhol azt olvastam, csak én nem értek hozzá, s nem merem buherálni... De majd jön a lányom pasija, ő informatikai mérnök ( lesz ) és megkérem hogy segítsen! :-)) Hali! -
sereeff
aktív tag
Hali! Köszi a tegnapi válaszokat, s akkor az itthon levő cuccokból a következőt készülök összerakni! : Gigbyte 8i865 alaplap, e2140 processzor, 2 gb ram (kingmax dual) Sapphire 2600xt AGP ez már a kártyához, ahogy itt kivettem jobb lesz mint a jelenlegi P4 3.00 ghz prescott! Ha van vélemény tanács akkor várom! :-) Szép napot mindenkinek!
-
-
sereeff
aktív tag
Ja! És van egy intel 2140-es procim ( Dualcore 1,6 ghz ) A hozzávaló alaplappal!
( Gigabyte 8i865 ) Az esetleg jobb lenne? -
sereeff
aktív tag
Sziasztok! Csináltam egy tesztet a gépemmel 3Dmark06 az indulo beállitásokkal.
A config: Asus P4V800D-X alaplap P4-3ghz proci 2GB ram Sapphire 2600xt 512AGP Videokari 8,3-as catalyst
.
Az eredmény 4368 Nincs viszonyítási alapom, ezért kérdezem: Ez jó vagy nem? :-)
A Processzor tesztnél 0 frame/sec-es eredmény.. mint a diavetítés... Ha valaki bir tapasztalattal írhatna! Előre is köszi! -
sereeff
aktív tag
Helló mindenki!
Találtam itthon egy passzív hűtőt! Mikor vettem, még jó drága volt! A Típusa: ZM80C-HP Zalman a venti nélkül. Szerintetek ezt jó rátenni egy 2600 xt AGP-re? Mert elég hangos szegényke.... -
sereeff
aktív tag
Hali! :-) Vasárnap szünnap?
-
sereeff
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #6974 üzenetére
Kipróbáltam az általad adott linket! Config Asus P4V800D-X Alaplap P4 3.00 Ghz proc Sapphire 2600xt 512mb AGP kari Minimum 72 Frame/sec de nem ritkán 90 felett a hőmérséklet max 68 celsius semmi hűtés buhera csak ahogy megkaptam, és beraktam! Nem fagyott nem akadt! Remélem segít az itt jelenlevőknek a leírás! Köszi a linket! 1 hét után én szeretem ezt a kártyát! Jó hétvégét mindenkinek! :-))
-
sereeff
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #6718 üzenetére
Köszi az infót! :-) "A fegyelmezetlenségért" bocsi! Új vagyok, de majd figyelek!
-
sereeff
aktív tag
Hali! Én frame/sec-et nem nézegettem, de minden közepesen állitva abszolút zökkenésmentesen megy de ha a mozgás elmosódása be van kapcsolva az gáz... Többi játék mind fullonmegy, s szuperül!
-
sereeff
aktív tag
És ezt a hotfixet a driver telepítése előtt kell felrakni? Mert a gond az, hogy maga a Driver nem kuszik fel!
-
sereeff
aktív tag
HAli! Felraktam az AGP-s 2600xt-re az új drivert, a régi CCC-re most nagyon tuti! Crysis szaggatásmentes közepesen élsimitás minden! Rainbow 6 vegas full! le kellett vennem az egér sebességét! :-) Köszi a segítséget!
-
sereeff
aktív tag
Hello! Vettem ma egy radeon HD 2600 XT-t Fel akartam rakni az új Catalystot, de azt írja ki, hogy nincs hozzá hardware! s kilép! A gyári CD-ről viszont simán felmegy, csak hát az ugye 6.14-es... Mi lehet a gond? Olvastam vhol, hogy másnak is van ilyen gondja......A Kártya AGP-s valszeg ezzel van a gondom!Tud vki segíteni?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Suzuki topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Crypto Trade
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest