Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akoska07
üzenetére
A gpu-t simán, a ramot lehetetlen

(#5686) Tuja1: Az elméleti határa (1000/2.0=500) 500 Mhz, ahhoz képest a 648Mhz elég jó! Furcsák ezek a Qimonda ramok... sokkal többet tudnak, mint ami rávan írva: az enyémen Qimonda 1.4ns van, és alapfeszen (1.83V) megy 1Ghz-t (DDR 2Ghz).
Mindenkinek: Kipróbáltam ezt a módszert, amivel átlehet írni a bios-ban az órajeleket. A PowerPlay állapotokat átírta, de az órajelek maradtak alapon (3DM05-el megnéztem, ugyanannyit kaptam, mint alapórajelen), bár a Rivatuner 850/1008-t írt ki. Szóval egyelőre nincs mód rá, hogy a bios-ba beírjuk a stabil órajeleket.
-
válasz
akoska07
üzenetére
a pro-n is alkalmazható a vmod ?
Hogy ha DDR3-as (vagyis 2600Pro OC), akkor igen.lehet rá XT biost felrakni,ha igen akkor érdemes-e
Valószínüleg lehet rá rakni, de nincs értelme, mert mert a gpu fesz nem nő tőle.melyik most a legjobb driver hozzá ?
A 7.11, és a 7.12, bár az utóbbi egyeseknek furcsa szín hibákat okoz, nálam semmi gond nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

asus is jo? vagy inkabb gigabyte?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)