- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz
sammiedavis #6833 üzenetére
Régi az alaplapod, próbálj meg bios-t frissíteni rajta. Hátha menni fog utána.
-
dobolan
senior tag
Szerintem nem a vga driver a hibás, mert pl. nekem minden gond nélkül felment. Visszaolvasva látom, hogy leginkább az nforce2-es alaplapi chipszettel szerelt lapoknál jöttek elő ilyen gondok.
Nem lehet, hogy inkább a chipszetdriver /GART például/ nem szereti ezt a vga karit. Vagy valami más hardveres összeférhetetlenség okozza ezt az nforce2 AGP vezérlőjével.
Csak találgatok. -
dobolan
senior tag
B.U.É.K. mindenkinek!
-
dobolan
senior tag
válasz
Menthirist #4740 üzenetére
Az 1-es hszben van egy link, ami az AGP-s kártyák telepítésről is szól többek között.
Olvasd el. Én a hivatalos 7.11-es catalyst driver tettem fel agp-s karira, csupán néhány sort kell átírni az inf fájlokban a megadottaknak megfelelően, és símán települ a driver (setup.exe vel indítva), felismeri a kártyát rendesen.Nálam eddig minden hibamentesen működött.
Azt nem tudom, hogy az ATI ezt miért csinálja így.
-
dobolan
senior tag
Azt hogy oldanátok meg, hogy 2D-ben a kártya csökkentett órajelekkel menjen, de 3D ben automatán átvált emelt órajelre.
Az AGCT-ben nekem ki van takarva a 2D/3D.Valami olyasmi kellene, mint ami az ati tray toolsban van
Egyébként én a memóriát egyátalán nem tudom downclockolni, 650Mhz alatt egyből szétesik a kép.
-
dobolan
senior tag
Ez így van, jobban megéri lecserélni a teljes platformot annak, akinek már a proci is kevés.
De azért azon is érdemes elgondolkodni ilyenkor, hogy tényleg szükséges-e.Pontosan hány 1080p-s filmet is nézel a géppel, mondjuk hetente, meg egyátalán meg tudod e jeleníteni natívban.
Nekem van egy 40"-os tévém és még így sem nagyon izgat az 1080p, a 720 már igen, viszont azt a 2500+-os barci is elviszi, ha nem extrém magas a bitrátája.
Az upgradelhetőség meg egy olyan dolog, amit akkor vesz figyelembe az ember, ha pár havonta fejleszt.Ha teszem azt 2-3 évente akarsz fejleszteni (ami szerintem átlagos használatnál teljesen normális időintervallum), akkor a hajadra kenheted az upgradet, úgyis cserélned kell szinte mindent.
-
dobolan
senior tag
válasz
Titok Levi #4521 üzenetére
A monitoron marad a beállított képfrissítés és felbontás, a tvout-on pedig szabványos pal jel megy ki, ami eleve 50Hz váltott soros ezt kapja a tv, ami állóképeknél (pl win desktop) tényleg szemrontóan vibrál.
Ha van scart a tv-n, akkor azt vedd, amit lejjebb ajánlottak, azzal olcsóbban jössz ki.
-
dobolan
senior tag
válasz
Titok Levi #4505 üzenetére
vegyél egy ilyet
kötsd össze vele a vidkarit meg a tv-t
A hangot meg a hangkártyából vezetsd egy ilyennel: -
dobolan
senior tag
Egy-két okosság az AGP-s kártyákkal kapcsolatban: driver telepítés, stb.
angol nyelvű! -
dobolan
senior tag
Szerintem régi a lapod. Nekem is volt ilyen lapom, pontosabban nem delux, de az most mindegy, és X1950proval pl. el sem indul.
Ezt onnan tudom, hogy haver vette meg tőlem a lapot régebben, nekem meg volt 1950pro kártyám, és ki akartuk próbálni, hogy a socketa-s 2000+ sempron mennyire tudja kihajtani.
Nem jött össze, nem indult el a gép, pedig még tápot is cseréltünk.A poén az, hogy utána vett egy 7600GT-t azzal meg működött rendben, holott az is modernebb kártya az alaplapjához képest.
Szabvány, meg driver ide vagy oda léteznek megmagyarázhatatlan inkompatibilitási gondok.
-
-
dobolan
senior tag
Ha valaki meg akar válni AGP-s HD2600XT-jétől, dobjon meg egy privivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest