- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
nem sarkaztam le, már néztem...
Visszatettem, de 2 memórián a gap-pad nem négyzet alakú és koszos -
hakos1987
őstag
Üdv!
Lenne pár kérdésem!
Van egy ilyen karim, de úgy tűnik csak volt.. mikor benyomom a gépet egyből kikapcsolt... a vidkarit kivéve megy rendesen... a kártya tetején a hdmi csatlakozó mögött érdekes szaga van... 2 napja tettem rá egy vízhűtést, de csak moddolva lehetett...
1. kérdés: lehet, hogy vmit elcsesztem itt, és ezért ment tönkre? mert közelébe nincs a gpu-nak...
2: hogy mivel levettem róla az eredeti hűtőt, garancia elveszett? vagy ha vissza tudom tenni vhogy, van rá esély, hogy garba menni fog?
3: meg lehet vajon valahol javíttatni, ha nincs gari?
Az a poén, hogy sztem nem ettől ment tönkre a kari, de emiatt fogom bebukni...Előre köszönöm a válaszokat....
-
hakos1987
őstag
jah, és sztem semmiképp ne vegyél passzív hűtéses karit, mert az először faszán hűtt, 1-2 óráig, aztán... ha átmelegszik, nem hűteni, hanem fűteni fog....
Ahhoz nagyon jó szellőzés kellene..
Először én is passzív hűtéses MSI-t néztem, de lbeszéltek róla, pont emiatt.... -
hakos1987
őstag
mert csak a full edísönhöz adnak black boxot, én is kaptam, de nem veszem hasznát...
amőgy nekem egy sapphire hd 2600 xt gddr4 van, nagyon jó kari, imádom, csak egy gond van vele, ami igazából nagy gond! a hűtője olyan hangos mint egy porszívó! istenigazából ezért vágtam bele vízhűtésbe... mert direkt úgy vettem házat is meg vinyót meg ventiket, hogy halk gépem legyen (antec ház, WD vinyó, max 13 dba-s venti), aztán meg beintett a sapphire hűtője... szal ha nem zavar a hang, vagy szándékodban áll cserélni, akkor jó választás!
Amúgy megoldódott a gondom, amit pár hsz-el feljebb írtam, amit ráraktam gap-pad-ot valszeg amiatt nem feküdt fel rá a gpu blokk és ezért volt 80 fokos játék alatt.... most alapból 39, cof 4 alatt 47...
köcce még1X mkinek!
-
hakos1987
őstag
bár akkor lenne is egy gyors kérdésem....
amikor leszedtem a gyári hűtőt, láttam, hogy a gpu közepe mellett van pár kis chip vagy miafakkom, és az eredeti hűtő is úgy volt kialakítva, hogy a gpu közepénél kidudorodtt, gondolom hogy a fém lap ne érjen ezekhez... ezért én a gpu közepén lévő mag köré hűtőlapokat tettem... nem tom, hogy ez jó ötlet-e, vagy nem szükséges ez, és akár le is vehetném...
help! -
hakos1987
őstag
lehet, hogy hűtőpasztát ki kéne cserélni rajta?
-
hakos1987
őstag
csak cpu-t és gpu-t hűtök, elég vegyes rendszerrel... az alap az egy thermaltake bigwater, de ki van egészítve 2 db waterchill radival, és egy gfx blokkal a gpu-n, bár csak moddolva lehetett felrakni, nem hiszem, hogy ez lenne a gond... gyári hűtéssel is 80 fok volt cod 4 alatt
tehát bigwater szivattyúja keringeti a rendszert, 3 radi van, rajtuk 12-es ventivel, de a gpu fel is melegszik, a proci csak 31 fok terhelten.... max 39
-
hakos1987
őstag
-
hakos1987
őstag
van 3 X12 centis venti a házban. bár a gyári hűtőnek az a baja, hogy a ház belseje felé fújja a levegőt...
Nem lehet, hogy everest ír ki rossz eredményt?
Van vkinek vmi progira ötlete, ami méri a cpu meg gpu hőmérsékletét? -
hakos1987
őstag
Hali!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy HD 2600XT GDDR4-es vidkarim, Sapphire kiadásban...
A gond az, hogy a gyári hűtő qrva hangos volt, és alapból 50, terhelve 80 fok körül volt a hőmérséklete.
Most szereztem be vízhűtést, és rádobtam erre is egy blokkot, de a hőmérséklet nem változott, persze csendes lett a gép. Csakhogy én így első nekifutásra sokallom azt a 80 fokot CoD 4 közben...
Vki meg tudná írni priviben, hogy ez normális-e, vagy vmi más gond lehet-e?Előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Steam topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest