- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
nemcso
őstag
Rage3DTweak -et használva az ABIT 9600XT-VIO/256 (500/300) karim
576/345-re húzva 3DMark03 -ban 4322 pöttyöt nyomott anno még 4.6 Catalyst-tal.
Ezzel a beállítással egy hétig ''nyúztam'' a karit, minden gond nélkül, a teszt kedvéért. -
nemcso
őstag
A másik dolog hogy Doom3ban egy ATI Performance tune dll file bemásolásával meg új catalysttel 1024be jáccottam Highon 6xFSAA temporary AAval így 12xes + 16xaniso nem hazudok. eredmény 25-30 FPS. és nem volt húzva semmi. Szal nem szídni! És komolyan nem hazudok!''
Én meg komolyan nem hiszen el ! -
nemcso
őstag
válasz
scare666 #1176 üzenetére
Akkor Te a Control Paneles 44Mb-os Catalyst 4.10 installálhattad.
Próbáld meg telepíteni a .net framework/keretrendszert.
Ha az már fent van, akkor unsintall keretrendszer, uninstall minden ATI progi, majd install keretrendszer(ha kell windows update rá), majd végül ATI vissza.
Ha ez sem segítene, akkor tedd fel újra az op.rendszert és a 26MB-os Catalyst 4.10-et, mely nem tartalmazza a Control Panelt. -
nemcso
őstag
Letöltesz valamilyen progit, amivel majd tudod húzni a karidat.
Pl. Rage3D Tweak 3.9 innen : Bővebben: link
A tuningprogival beállítod az emelt órajeleket (ezekben már van teszt lehetőség, úgyhogy nem vakon dolgozol). Tuningolás után leteszteled a kártyád pl a 3Dmark03-mal, hogy abban is hibátlanul megy-e. Ha hibátlan a teszt, akkor ''éles'' környezetben tesztelheted tovább.
Ha gondod lenne a karival (szemetel a kép, stb.) játék, munka közben, akkor vegyél vissza egy kicsit az órajelekből. -
nemcso
őstag
És Maniac-nak igaza van, 2.8-as Hynix memód van.
[Szerkesztve] -
nemcso
őstag
válasz
Zoller34 #275 üzenetére
Memória leírások...
Hynix : Bővebben: link
Samsung : Bővebben: link -
nemcso
őstag
Nekem is Compaq gépben van az ABIT 9600XT/256 VIVO-s kari, igaz a gépben 300W-os a táp. Nekem eddíg semmilyen problémám nem volt a videoval.
De ha teheted próbáld ki egy számmal nagyon táppal (legalább 300W), illetve ha ekkor is marad a gond, egy másik konfigban is próbáld ki.
Ha ott is marad a gond, vidd vissza garanciában a boltba. -
nemcso
őstag
Sajna úgy néz ki, hogy tényleg 5ns a ramja.
De a típusát elírtad, mert helyesen így néz ki : HY5DU281622ET-5
Szégyen ilyet beépíteni egy videokariba ! -
nemcso
őstag
válasz
#32577792 #216 üzenetére
Találtam Hynix memódra egy memórileíró térképet :
Bővebben: link
DDR SDRAM, DDR2 SDRAM, SDRAM, Video memory, stb -
nemcso
őstag
Ilyet mostanmság nem láttam sehol sem, viszont a figyelmedbe tudom ajánlani a HIS Excalibur 9600XT Platinum típusát (500/600)
Bővebben: link
Ez a Silicium Computernél br.40.000 Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest