- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Te olvasol is, vagy csak írsz?
Ha már itt tartunk, nem csak húzástól mehet gallyra egy kártya, hanem magától is, vagy eleve rossz, mint az én első két 9600XT-m... (Fagytak rendesen, alapórajelen, levett házoldallal is, meg minden, ami nem csoda, mivel memóriahibásak voltak mindketten: pechem volt...)
egyböl levágják hogy tuningoltál
Mint mondtam, teljesen más okai is lehetnek egy kártya elhalálozásának, van aki sohasem tuningol - pl. alapesetben én sem-, mégis tönkremehet ez-az: nem kell riogatni az embereket!
Miért, szerinted, ha nem a tuningtól megy tönkre, hanem egy év múlva, de még az elején - pl. te - megnézted vele a 3Dmarkot húzva, akkor bűnös vagy, és ezt tudják is? Ehh: nem vagy, így nem tudják.
(Nincs mit tudniuk.U)
ha van a lapka közepén egy kiégett luk.Ilyenkor veszíted el a '' garit ''.
Egyrészt ezt én is írtam - ezért kérdeztem, hogy olvasol is-, másrészt meg te nem ezt írtad, hanem, hogy ''egyből ugrik a gari'', ami nem igaz, mert az ember nem egyből égeti le a kártyáját: az extrém tuning!
Amúgy egyetértünk.
Szerk: amúgy vittem már vissza gariba, mert zörgött a venti, ki is cserélték rajta. (Aztán megint zörgött, de akkor már meguntam hurimászni, lett VGA Silencer, de ezt valahol már írtam is... Ilyen dolog ez: persze ha gond lenne, rakhatnám vissza a gyári hűtőt, stb. De nincs gond, kopp-kopp-kopp!)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Ja és a garancia egyből ugrik.
Szerintem ez hülyeség, azért, mert szoftverrel egy kicsit többet hozol ki a kártyádból, és ettől semmi baja sem lesz, nehogymár hatással legyen a garanciára!Az más kérdés, ha vki leégeti a kártyáját, és az meg is látszik rajta, na akkor ugrik a garancia! Ja, és szerinted a gyári OverDrive alkalmazása is azonnali garanciavesztéssel jár, ugye?
Az is tuning...
Amúgy tesztek miatt én is húztam egy kicsit a kártyám, de nekem nem ért annyit, hogy tartósan úgy használjam, ezért járatom alapon, viszont nem tekintem úgy, hogyha az elkövetkezendő 1,5 évben bármi baja lesz, ne vihetném vissza gariba: ehh!
Szerk: most nézem, hogy 3Dmarkhoz te is széthúztad: akkor már nem garis?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest