- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
Aktív témák
-
foxyr
tag
válasz
DigitXT #2672 üzenetére
2 évvel ezelőtt vettem, s akkor meg a Samsung nem adott hozza...most nem tudom mi a helyzet, de pl. a 17''-os Acer Al1731-es monitoromhoz mindent adtak...normal kabelt, DVI kabelt illetve az S-video és RCA bemenetekhez is adtak kabelt.
15'' monitornal tok folosleges egyebkent hasznalni a DVI-t....D-subon is eszmeletlen jo kepe van....a mai TFT-k kozul 10bol 9-et meg mindig überel...152T csucsmodell. De hat olcsobb megoldas, mint vacakolni a kartyaval... -
foxyr
tag
válasz
DigitXT #2668 üzenetére
Rosszul ertetted...eloszor csak a monitor volt radugva...tehat nem is erzekelhette a TV-t...azt veletlenul vettem eszre, amikor rajtahagytam a TV-t, amikor kiprobaltam, hogy mukszik-e a TV-kimenet.
Tehat akkor eloszor is....en D-sub-----D-subon akarom osszekotni a gepet, mivel a Samsunghoz alapbol nem adnak DVI kabelt...igy csak a D-sub csatit tudom hasznalni, de ahogy eloszor is leirtam, ugy nem megy.....csak akkor, ha a DVI csatit hasznalom a D-subos atalakitoval...akkor viszont a Tv-kimenet bolondul meg. DVI-DVI tokeletesen megy rajta, s a TV kimenet is franko akkor. Csak most akkor be kell szereznem majd egy DVI-kabelt, s ugy fogom hasznalni...hogy miert????
KOVETKEZZEK:
Na akkor erre varjatok gombot....athoztam a PC-t a baratnomhoz, s rakotottem a monitorara...gyonyoruen megy...mar a bootolas elejetol feleled a monitor.
Ez egy CRT-s monitor.
Az en 2 monitorom egy 15''-os és egy 17''-os TFT.....mindketto hibatlan, mert Radeon 9800Pro,Radeon8500,Geforce4 Ti4200,Geforce2 Mx-es kartyakkal hibatlanul mennek....csak ez a franya 9600XT nem akarja inditani a monitorokat......most visszavittem volna gariba, akkor cseszhetem, mivel a kartyanak nincs semmi baja...ezt hivjak osszeferhetetlensegnek -
Zorc
tag
válasz
DigitXT #2608 üzenetére
Helló!
Amig szoftveresen húzogatod és nincs semmi baja a kártyának ,
miért vinnéd vissza a kártyát '' gariba ''.Viszont ha hazavágod a magot vagy a memoriát egyböl levágják hogy tuningoltál, főleg ha van a lapka közepén egy kiégett luk.Ilyenkor veszíted el a '' garit ''. -
koenig
aktív tag
válasz
DigitXT #2562 üzenetére
Az omegákat egyáltalán nem szeretem és nem is mennek jól a kártyámmal. Sok játékban lassabb és többet hibázott. Rosszul jelenített meg tárgyakat, néhány részlet kidolgozatlannak tűnt. Sztem a nagy ''optimalizálás'' során kevesebb részletet rajzol ki ezért tűnik gyorsabbnak. A beállításait sem tudtam igazán megszokni. Természetesen ezek az én véleményeim.
Ez a tc driver viszont sokkal élesebb szebb képet ad, nincs az a kidolgozatlanság a játékokban, 3d-ben. A gyorsaságot nem tudom összehasonlítani, mert előbb leszedtem, mint mértem volna
A 2d, az asztal, a háttér, programok mintha élesebbek, tisztábbak lennének. Természetesen ugyanazokkal a beállításokkal. A videók képe is szebb.
Ezért ajánlottam, de igazad van, ha jól működik ne cseréld le! -
attilam
őstag
válasz
DigitXT #2539 üzenetére
Igen igazad van. Körbenézegettem és nagyon meggyőző a 6600GT. Láttam egy-két tesztett és simán verte a 9800Pro-t. Már csak olcsón kell találnom egyet és fizetni. Eddig 55.000 volt a legolcsóbb, de majd körülnézek itt a PH-en is. Amúgy remélem, hogy az új kártyával 1-2 évig ki lehet majd húzni
.
-
Kelaci
csendes tag
válasz
DigitXT #2029 üzenetére
Sapphire ATI Radeon 9600XT 128MB
XT tulajok hozzátok szólok!
Ejtsem vagy ne... jó e a 9600 XT mindenre????
Légyszi világosítsatok fel
Jó-e a 2D grafikához, azt hittem a 9600XT jó lesz mindenhez...
Mondjuk 70% munka 30% játékra használnám...
Munka alatt értsd:
weblapkészítés, ebben van ugye van minden grafika, programozás stb...
A lényeg hogy dolgozni lehessen vele, nem kell csúcsprofi kártya mint pl.: a
3DLabs Wildcat II 5110
/MX 440-el is meg tudtam csinálni igaz szenvedtem vele de meglett/
általában max 3 játék van gépemen...de szeretném ha jövőre is tudnék játszani az új kártyámmal most pl a gyűrűk ura harc a középföldért c. játékot akarom kipróbálni és az NFSU2-ovel is játszom néha, a harmadik játék lesz az Empire Earth 2 jövőre ha megjelenik''.
Még vissza tudom mondani, úgyhogy most kérem a helpet
Eddig bruttó 40-et szántam rá...
Ha most nem veszem meg akkor elhalasztom január végére és megduplázom a keretet.... de akkor sem tudom hogy merjek e venni mondjuk 9800pro-t hiszen ezek játék kártyák... lehet hogy végül egy Matrox Parhelia 128MB lesz belőle azon viszont a játék fog akadozni... szóval teljesen ki vagyok bukva fogalmam sincs mi lenne az ideális VGA a számomra.....
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
válasz
DigitXT #1835 üzenetére
Már bocs de télleg nem ide tartozik, az egy dolog hogy szoftveresen stimmel, de akkor is. Egyébként meg egy csomó ilyen témájú topic van. És ezt hogy nem ide tartozik csak azért írtam, mert már nagyon sokszor helpeltünk itt nem ide tartozós embereknek, és kezdem unni, ennyi.
És csak azért unom, mert ha mindenki ideír akinek bármi 9600/X600 series karival gondja van (a többiről nem is beszélve), akkor már nem lesz az embernek kedve visszaolvasni hogy megtalálja a 9600XTs hozzászólásokat.
[Szerkesztve] -
fireolto
tag
válasz
DigitXT #1784 üzenetére
Érdekes dologra jöttem rá.(legalábbis nekem az)
Némely játékoknál fagyogatott a gép.Erre kikapcsoltam a sokat emlegetett
agp gyors írást.
Aztán a későbbiekben lefuttattam a 3dm03-at csak úgy.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a 4120 helyett csak 3450-et csinál.
Nem tudtam hova tenni a dolgot.Tök ideg voltam.Mígnem eszembe jutott az a
fránya gyors írás.Bekapcs.Máris ok minden.Még ilyet!
Egyébként codegen tápom van.Le kellene cserélni?
Nem kell vkinek -512/333 ddr
-256/333 ddr
-Abit Kd7-s ? (Bocsi,tudom, hogy ez nem apró.) -
-
-
xion_81
csendes tag
válasz
DigitXT #1715 üzenetére
Basszus most nagyon kiakadtam!
A FEFO azt mondja hogy Ő bizony minden alkatrészre csak 1év gar.-t ad. DE a sulinetes (''hivatalos'') oldalon (www.sulinet.hu/ado) bőszen úgy árulja a cuccokat hogy pl. Sapphire 9600XT 2év gar., Chaintech FX5700 3év gar.
Ebben az országban már mindent meg lehet tenni!! Persze az Asus 9600xt-ből meg már most hiány van. Pedig a sulinetes cuccokat aranyban mérik. Nagyon kihasználják az embereket,persze az is igaz hogy még így is megéri sulinetben venni.. -
koenig
aktív tag
válasz
DigitXT #1714 üzenetére
Nálad a memória a szűk keresztmetszett. csak gpu emeléssel nem lehet elérni jelentős többletet. Bár nekem is kevés a mem 340. De én ennek is nagyon örülök mert a ramjaim 3,3 vagyis 300mhzre hitelesített.
Mint írtam leginkább akkor számít, ha a minőség nagyon jó, ekkor élvezhetővé teszi a játékot a tuning.
szerk: nincs kedved neten játszani vmit?
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #1711 üzenetére
Értelme nem az aquamarkban van, hanem a játékok alatt
Konkrétan milyen értékelhető eredményt jelent ez? Benchmark-oltál vmit?
Na: megnéztem a PoP:WW demóval+fraps-szal... Ugyanúgy +1,5fps (550/303), s ezt látva úgy érzem, nem olyan nagy nyereség, hogy érdemes legyen érte húzni. (Ráadásul menetközben a VPU-recover vissza is nyomta alapórajelre, biztos mert túlmelegedett (le van halkítva a hűtés): ezt a 0 fps-részt kihagytam a mérésből.)
Persze akinek nagyobb tuningpotenciálú kártyája van, és elér vele mondjuk +5-6fps-t ott már lehet, hogy meggondolandó, max. feltekeri a hűtést...Szóval a fenti magánvélemény/tapasztalat, de amúgy kíváncsian várom az észrevételeket ezen - általam - sokat emlegetett játékkal - és a topiknál maradva természetesen 9600XT-vel - kapcsolatban, mert a neten még nem találtam róla mérési eredményt, pedig egy-két hete nagyon érdekelt a téma. Jó, a teljes még nem jött ki - dec. 2., remélem nálunk is kapható lesz ezután nemsokkal - viszont a demóval mérhettek volna. Egy másik fórumon olvastam is, hogy vki erre készül, de hogy aztán lett-e/lesz-e a tervezett cikkből valami, azt a jóég tudja...
-
xion_81
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest