- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
foxyr
tag
Viszont azt meg mindig nem ertem, hogy a tobbi kartyammal miert megy tokeletesen mindket monitorom...
-
foxyr
tag
válasz
DigitXT #2672 üzenetére
2 évvel ezelőtt vettem, s akkor meg a Samsung nem adott hozza...most nem tudom mi a helyzet, de pl. a 17''-os Acer Al1731-es monitoromhoz mindent adtak...normal kabelt, DVI kabelt illetve az S-video és RCA bemenetekhez is adtak kabelt.
15'' monitornal tok folosleges egyebkent hasznalni a DVI-t....D-subon is eszmeletlen jo kepe van....a mai TFT-k kozul 10bol 9-et meg mindig überel...152T csucsmodell. De hat olcsobb megoldas, mint vacakolni a kartyaval... -
foxyr
tag
válasz
DigitXT #2668 üzenetére
Rosszul ertetted...eloszor csak a monitor volt radugva...tehat nem is erzekelhette a TV-t...azt veletlenul vettem eszre, amikor rajtahagytam a TV-t, amikor kiprobaltam, hogy mukszik-e a TV-kimenet.
Tehat akkor eloszor is....en D-sub-----D-subon akarom osszekotni a gepet, mivel a Samsunghoz alapbol nem adnak DVI kabelt...igy csak a D-sub csatit tudom hasznalni, de ahogy eloszor is leirtam, ugy nem megy.....csak akkor, ha a DVI csatit hasznalom a D-subos atalakitoval...akkor viszont a Tv-kimenet bolondul meg. DVI-DVI tokeletesen megy rajta, s a TV kimenet is franko akkor. Csak most akkor be kell szereznem majd egy DVI-kabelt, s ugy fogom hasznalni...hogy miert????
KOVETKEZZEK:
Na akkor erre varjatok gombot....athoztam a PC-t a baratnomhoz, s rakotottem a monitorara...gyonyoruen megy...mar a bootolas elejetol feleled a monitor.
Ez egy CRT-s monitor.
Az en 2 monitorom egy 15''-os és egy 17''-os TFT.....mindketto hibatlan, mert Radeon 9800Pro,Radeon8500,Geforce4 Ti4200,Geforce2 Mx-es kartyakkal hibatlanul mennek....csak ez a franya 9600XT nem akarja inditani a monitorokat......most visszavittem volna gariba, akkor cseszhetem, mivel a kartyanak nincs semmi baja...ezt hivjak osszeferhetetlensegnek -
foxyr
tag
Kiprobaltam a masik gepemben is. Amit meg eszrevettem, hogy ha a normal D-sub csatin keresztul kotom ossze a monitor D-sub bementére, s bootolaskor nincs kep, akkor a Tv-kimenet tokeletesen mukszik...mind a kiterjesztett mod, mind pedig amikor kulon kivalasztom a Tv-kimenetet. Ugyanez a helyzet, ha a VGA DVI csatijan keresztul a monitor DVI csatijara csatlakoztatom...akkor is minden tokeletes...egyedul akkor gaz a Tv-kimenet (ahogy par hozzaszolassal ezelott irtam), ha a VGA DVI csatijan keresztul (az atalakitoval) a monitor D-sub csatijara csatlakoztatom.
Vagyis egyedul az a kerdes, hogy D-sub --- D-sub on keresztul miert nincs kep a monitoron, csak miutan a Wndows bejott?????
A masik monitor, amin kiprobaltam azt irja ki bootolaskor, hogy 572-520 Out of Range. -
foxyr
tag
De mégis hogy értelmezzem a látottakat???
Mármint a D-subos csatimmal kapcsolatos problémámmal kapcsolatban.... -
foxyr
tag
''Ugyanilyen okokból nem biztos hogy bootolásnál tud egyszerre több csatlakozóra jelet adni, csak winben''
A normal D-sub csatira mindig kell jelet adnia, ha bekapcsolod a gepet!!!! Meg akene ha nem adna...hogy installalnal Windowst??? Amig nincs Windows, addig semmifele jelet nem ad ki...monitor nem all fel a keszenletbol.
Ez nem driver hiba...ugyanis amikor bekapcsolod a gepet, akkor meg sehol sincs semmifele driver. A bootolasi folyamatot sem latom...ha del-t nyomok, hogy belepjek a biosba, akkor sem ad kepet, lekapcsol keszenletbe...mintha nem lenne bekapcsolva a gep....tehat nem tudom hasznalni. Monitornak semmi baja, legalabb 3videkartyaval sem csinal ilyet.
[Szerkesztve] -
foxyr
tag
Lenne egy kis problémám...remelem valaki tud segiteni vagy magyarazatot adni.
Ma sikerult osszeraknom egy gepet egy Asus 9600XT 128Mb-os VIVO-s karival. Rakotottem a monitorra (D-Sub csatin keresztul), s csodalkozva neztem, hogy nem kap jelet a monitor, csak azutan hogy a Windows felallt. Viszont DVI csatin keresztul az atalakitoval minden OK. Ez mitol lehet? Azt is eszrevettem, hogy ha a DVI csatin keresztul hasznalom, akkor a Tv-out nem mukodik....vagyis mukodik, de vagy a monitoron vagy pedig a Tv-n van jel. Mindkettore egyszerre nem kuldi ki a jelet, csak ha a normal csatlakozot hasznalom....hogy ez is mitol lehet, rejtely szamomra. Meg azt eszrevettem, hogy amikor a normal csatlakozon inditom a gepet, és a monitoron ilyenkor nincs jel (ahogy fentebb emlitettem), a TV-re viszont kiteszi.
A konfig: Soltek barbone PC Intel 865G chipsettel, P4-2.8Ghz proci, 512Mb memoria, Samsung 152T monitor(D-sub és DVI csati).
Segitsegeteket elore is koszonom!!!
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest