- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Dany
tag
Akkor, hogy van az, hogy tudod,ha megnézed a memó olvasási,írási és késleltetési sebességét, akkor még jópár mai konfigot(alaplapot, procit és memót) felsorol. És ott jópárnak ddramot ír. Simán ddramot, nem ddr sdramot. Nem értem. Meg ugye olyan is van aminél csak sdramot ír, de azt mondod, hogy P4-bern már nincs sima sdram. Bocs ha picit értetlen vagyok, de tényleg ezeket írja az everest. És jobb tisztánlátni. Kössz
-
Atic
tag
Rengeteg mindent. Csak ajánlani tudom. Egy kis ízelítő:
Tizedre pontos hőmérséklet kijelzés grafikonnal, Venti fordulatszám állítás (ha a kártya támogatja), az összes beállítás ami a driverben van, optimalizációkkal együtt, profilok készítése (jétékra megadhatod, hogy milyen 3D-s beállításokkal menjen), refresh lock, képlopás.... És még sok más. -
-
DjOrfeus
tag
Hát ez érdekes álitás
szerintem megérné. de egy 6600gt köbö egy 9800 pro szinten van (sima pro vagy xt tuttomal pro.) és köbö ugyaolyan árban vannak max 5k de szerintem az ati akkro is veri képbe a nividiát.
nekem volt 9600xt
a régi gépben meg egy 9800 pro volt
namármost hétfőn vettem egy 6600GT-t
és az a meglátásom hogy Jobb mint a 9800/9600
a képe télleg szebb az atinak jobban mondva szebb volt az ge force 5 ig szerintem már a kép is egy szinten van!!!
az élsimitást is ugyanavval az eljárással csinálják az uj gef 6 szériás karik mint az ATI!!!
jobb mint a 9800 pro/xt gyorsabb joval : )
egy két tesztben érik csak utól a 9800-as karik mert 256 bites memoria interfészük van ennyi!! -
DigitXT
félisten
Nem azt mondtam, hogy egyikre sem!
Csak nekem volt vele pechem: TSOP memóriás Sapphire Radeon 9600XT-m van, amin valahogy még odébb is sikerált rakniuk néhány kondit.... Na ezért. Normális
kártyákkal biztos nem lesz gond!
(Amúgy esetleg a vásárláskor rá is próbálhatod, az a biztos!
)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
A hőadatok nekem is ezek voltak, a cooler viszont nem kicsit, hanem nagyon hangos lett hamar: garis csere. Két hét múlva megint, de akkor már nem vittem vissza, hanem jött az Arctic Cooling 4K-ért: lehalkítva járatom így a teljesítménye gyakorlatilag megegyezik a gyári hűtővel, csak kvázi hangtalan.
Alapjáraton egy kicsit hangosabb, viszont akkor mehet a tuning is.
(Csak minek: a karim nem igazán bírja, a RAM a szűk keresztmetszet rajta.
) Amúgy még közben volt egy ATI Silencer próba (7K), de az egyszerűen nem ment rá a Sapphire-omra (a RAM hűtő része fennakadt egy kicsit: marhaviccesek, referenciadizájn nuku), még szerencse, hogy másnap a bolt visszavette a hűtőt, totál korrektek voltak!
Amúgy nekem ilyenem van: Bővebben: link, csak Rev3 (azt nem tudom, hogy azóta lehet-e már ott kapni, nyáron kérdeztem rá utoljára, de azóta is a Rev2-t írják), aproneten szereztem be.
Valamint ez volt, ami pechemre nem volt kompatibilis: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
rambo4ésfél
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Google Chrome
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android játékok topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest