Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Mosqu!to #29705 üzenetére
Lehet, hogy abban az újabb biosban, van vhogy letiltva a cf, bár kétlem. De én megpróbálnám mind2 karit gyári biossal! Esetleg egy driver reinstall és megfelelő beáll.
Jah, és a GPU-z nak nem is akarsz annyira hinni, akkor a CCC-nek higyj, és ha ott sincs akkor biztos lehetsz benne, hogy nincsen!
-
rankesz
veterán
-
Hooper
őstag
-
Hooper
őstag
válasz
Mosqu!to #25936 üzenetére
A GSen tényleg jó a hűtés (bár ugy nézem ugyanazt a ventit rakták rá mint az enyémre, csak a bordák jobbak), csak fentebb irogatták h a gyári tunningot nembírja el a hűtés...
Nemtudom h neked hogy lehet 14% mert nekem 40fok alatt már pörög mint a barom...
Anno 1950em volt, az ment 30%on, és ennél sokkal lassabban forgott...BiG G3ry - jaja, jó kis gép csak 200as telével kissé nehézkes volt 2méterröl "makrózni" a VGA-t nem a legjobb fényben
MaSzKa - az a sok kis lapos? oda ráfér ien ragasztós süni nem? amugy mire is szolgálnak? (kézzel tapintva egyébként nemtűnnek forrónak)
-
Enton
addikt
válasz
Mosqu!to #25742 üzenetére
Én tudok egy megoldást!
A gyári ventiket húzd el a fancba róluk akár még ki is veheted őket, utána meg rakj oda egy vagy kettő olyan ventit amit tudsz rendesen szabályozni illetve el is férnek, de ha más nem akkor legalább az egyiken meg tudod ezt csinálni amelyik messzeb van a cpu-tól!
Avagy szed le a ventiket és keres akkorát ami pont beilleszkedik(pontosan 7cm-es) a helyükre, aműanyag vackot le tudod szedni és akkor a ventiket is fel tudod rakni azokat rákötöd valami vezérlőre neadj isten alaplapra, és kész!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged