- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
zozoz1 #47756 üzenetére
Nem is biztos,hogy kell hozzá vízhűtés.
Nézd meg milyen léghűtésem van,Riva tunerrel fesz moddal megcsináltam 900/1200-at. csak nem volt merszem sokat használni,próbának jó volt bohóckodni, viszont ekkora húzásnak nem is volt értelme a GTA-nál sem.
Elöl, ami nem látszik, fúj befelé egy 12-es venti, az oldallapon meg egy 34 cm-es állat lihegi be a levegőt.[link]
[link] -
Daffni2
addikt
válasz
zozoz1 #47746 üzenetére
Persze van amikor számít a húzás, viszont van egy pont ahol már nincs értelme tovább húzni, és a kártya élettartamának sem tenne jót.
Szóval én is az ésszel húzás mellett vagyok.Az Ipon szerintem a legjobb árakon dolgozik, és naponta valóban frissül az ár.
Persze az is nagyon számít,hogy eddig bármit rendeltem, másnap 14 óra után ott volt.
Nem szeretek napokat várni, ha kell valami.
Meghogy jaj elnézést de ezt most nem tudjuk mégsem beszerezni, jó lesz helyette más is? -
Daffni2
addikt
válasz
zozoz1 #47742 üzenetére
Annyira nincs is értelme meghúzni.
Csak azért,hogy 3DMarkban több pontot kapj,játékban 3-5 FPS meg úgysem számít.
Persze egy 4870-es kártyánál,ami bármit bőven a normális játszhatóság feletti FPS-el visz.Megmondom őszintén,ha meghúzom a kártyámat, akkor sem veszek észre különösebben semmit pld. a GTA IV esetében.
-
Daffni2
addikt
-
lsc
nagyúr
-
-
DroneZ^
őstag
válasz
zozoz1 #16819 üzenetére
hát én 1 hónapon belül megtámogatom őket egy 4850 és 4870 árával
Remélem 1x még AMD/ATi lesz felül...lsc: Dehogy jó! Visítani fog akkor! Arra gondoltam hogy gyárilag zalman vagy valami más hűtővel van szerelve...
100%on mindegyik jol hűt csakhát ki fogja azt hallgatni?
-
laci06
senior tag
válasz
zozoz1 #16819 üzenetére
Ha jól tudom abba az 1,2mrd dollárba volt egy 800 millió dolláros egyszeri kiadás is az ATI miatt....Persze lehet nem igy volt, de ha igen akkor annyira nem katasztrofális a helyzet mint az index állitja... Egyébként nemrég megjelent egy olyan cikk is amiben arról volt szó, hogy az rv770 alapó kártyákra való kereslet még az AMD-t is meglepte---ez némi bizakodásra ad okot, de majd meglátjuk a 3. negyedév végén...
-
Speed®
titán
válasz
zozoz1 #16825 üzenetére
Nem a tartalmat kritizálom. Ameddig nem hazugság, nincs baj.
Csak a forma, a megfogalmazás szerencsétlen, bulváros, túlzó.Az Ati vásár valóban megpadlózta az AMDt, de enélkül végképp bukta volna a dolgokat. Egységesített platform kell, Atiék nélkül sehol sem lenne 780G és társai, majdani Fusion ésatöbbi. Ha sikerül amit terveznek, sokkal inkább lesz félnivalója nVnek, mint nekik. Intel ellen nem tud jelenleg mit tenni, ott kell erősödni, ahol piacuk van még, a többi ráér.
-
tibz03
őstag
válasz
zozoz1 #16819 üzenetére
Nagyjából átfutottam. Megint csak a klasszikus és igaz közhely következik: ha az AMD csődbe megy, az csak nekünk, vásárlóknak lesz rossz, bármelyik gyártóhoz is álljon közel az ember (ATI/NV; AMD/Intel).
De bízzunk benne, hogy kilábalnak belőle, ahogy már tették nem egyszer.
-
Speed®
titán
válasz
zozoz1 #16819 üzenetére
Index..kéremkapcsojjaki.
GeCube 4850OC (670/2100) VF1000el..nyálcsorgatás, nagyon szép dög
Aktív témák
Hirdetés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest