Aktív témák
-
wid22
aktív tag
Biztos én vagyok a hülye meg rossz a szemem. Nem jelent semmit a jogsi gondolom de én kiprobáltam a játékokat COD4-5 FEAR2 Crisys mindkettö Far Cry2 1024x768 és 1440x900 felbontásba /ennyit tud a 19" monitorom/ de nem láttam különbséget 1680x1050 nél már látok valamit? Biztos azért nem látok semmit mert rissz a szemem.
-
DigitXT
félisten
Leginkább a user szereti, ha a monitor a natív felbontásában van meghajtva.*
Ekkor ugyanis el lehet olvasni a szövegeket - apróbetűst is -, bármilyen más
esetben meg mosottsz*r a kép, mint egy fókuszhibás CRT-n...Lehet, hogy
játékok alatt nem annyira zavaró (pl. film alatt, meg úgy általában természetes
képeknél, mondjuk ha egy fénykép a háttérképed, valóban nem tűnik fel),
de minden olyan esetben, ahol tényleg számít, hogy azt lásd, ami van, nem
jó megoldás az interpoláció.*Amúgy a monitornak kb. tökmindegy.
Szerk: egyébként ha még választani lehet (ha muszáj felbontást csökkenteni),
akkor érdemes a felére, mert akkor lesz a "legjobb" (kvázi 4x akkora pixelekkel,
de leglább ilyen "fél-pixelek", és egyéb zizik - pláne ha mozog - nem lesznek.)
Pl. 1600x1200-as TFT-nél még használható a 800x600. De egy FullHD-nál mi? -
Tidus
addikt
Problémáról álmodni sem lehet, ez egy csúcs hűtő, aki kételkedik higgye el meg éri az árát, mert profi minőség, és tudja a dolgát, de nagyon! Az a kérdésem a hűtő tulajdonosaihoz az, hogy a hűtőhőz adtak egy réz hézagoló lemezt, ennek mi a szerepe pontosan, a képenjól látszik a tartozékok között! Én beépítettem a szerelési rajz alapján, de nem látom értelmét, miért találták ki?
-
maflame
aktív tag
-
maflame
aktív tag
Szia, arra lennék kiváncsi, hogy csak a szabályzóval lehet állítani a sebességét vagy van-e illetve választható-e PWM szabályzás?
Meg, hogy a 2 ventihez ugye, van egy madzag ami 2 csatlakozóban (3tűs?)végződik. Az egyik megy a kártya csatlakozójához a másik meg valami toldalékkal mehet egy szabad molexhez? Nálam nincs már az alaplapon 3 tűs venti csatlakozó. Van hozzá ilyen átalakító, vagy mi?
Ja, és milyen hűtőzsírt mellékelnek hozzá?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest