- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
paprika #46543 üzenetére
Lásd egyel feljebb az AtiTrayTools-t.
Jól beállítva halk és nem túl meleg.
Nálam 2D-ben 28% venti fordulatszámnál most 40° körül van a kártya, 3D-ben sem nagyon megy 75-80°-nál feljebb max 40%-os ventivel.
Igaz nekem a feszültségek meg az órajelek is rendesen vissza vannak véve. -
dangerzone
addikt
válasz
paprika #46452 üzenetére
Én 4850-et vennék. Volt már hasonló kérdés nemrég, csak akkor 9800gx2-ővel kapcsolatban...
Szóval a 4850 kisebb fogyasztású, modernebb, megbízhatóbb teljesítményt nyújt (nem kell rá tökéletes drivert írni, hogy az erejének nagyjából megfelelően fusson minden), na meg nem olyan böszme hosszú.
A 3870x2 ha jól tudom, dx9-ben gyors mint a disznó. De dx10-ben már annyira nem überállat.
-
Departed
őstag
válasz
paprika #45930 üzenetére
Hohóó, köszi hogy szóltál, ezt el is felejtettem észrevenni
De azért tény hogy nemigen találkoztam még ilyen alacsony 260-as árral...Mondjuk ez nem változtat a nagy valószínűségén annak, hogy az előrejelzések alapján a következő kártyám is Ati leszBár most Nvidia úgy tűnik ésszerűbbé teszi az ár/érték arányát. Csak így tovább, mehet a harc a kegyeinkért
-
Daffni2
addikt
válasz
paprika #45901 üzenetére
A Te konfigodhoz nyilván a 4870
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd4870_toxic_gddr5_512mb_full_pcie/32664
-
HSM
félisten
válasz
paprika #45767 üzenetére
Hát, sajnos nem a felbontástól függ, mekkora VRAM használat van...
Én 1680*1050-ben toltam GTA4-et, és medium textúrákkal, 30-as látótávolsággal, minden maxon mondjuk megyegetett.... (20-25FPS, utólag kirajzolt cuccok így is néha) Utána lett egy gigás 4850-em, hát az nem kcsit jobb...
Lazán fel tudtam húzni a látótávolságot 72-re, a detail distance-t 64-re, és még így is jobban ment a játék, zéró utólagos rajzolással. Ez a beállítás a játék szerint kb. 750MB VRAM-ot igényel, nem véletlenül, 512-essel esélyem se volt így élvezhető játékélményt kapni.... Itt még írtam erről: [link]
És a Crysis is sokkal jobb 1GB-al. Nem kapsz több FPS de pl. hirtelen, zoomolásnál fordulásoknál ez rezzenéstelen, az 512-es picit, de jól érezhetően "belelaggol".... -
nixx-21
őstag
válasz
paprika #45762 üzenetére
én a helyedben egy 4870 512mb-os vennék...ha csak nem játszol 1900*1200 felett fullszűrővel akkor nem fog elfogyni az az 512mb
itt és itt van pár teszt amiben egy 4850 1gb és 4870 512mb is benne van következtetéseke tessék egyedileg levonni
ez a 4870 pont benne van az 52K-s keretben de ez Lite csomag.....
ez viszont már 56K(elöző utáni legolcsóbb) de Toxic edition azaz egyedi hűtő és full extra csomagolás
persze ezek ipon-os árak lehet máshol olcsóbb de itt megbízhatóak és rendesek gari ügyben is...
ja és persze ott van még az apro is
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged