- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #49822 üzenetére
Szerintem semmi értelme.
Ha megnézed a linken már ott gyári biossal is elég hűvös.
Egy ATT-vel visszavéve a feszültségeket meg az órajeleket 2D-ben már inkább hűtené a környezetét a gyári ventivel is.
Ráadásul ez valamennyire kifúj a házból míg az Auras csak kevergeti a levegőt bent. -
Lefty
addikt
válasz
- = Zk = - #49422 üzenetére
ha mindenáron le akarod cserélni a gyári hűtőt, (ami szerintem elég jó) akkor csakis scythe musashi.
-
Djuree
félisten
válasz
- = Zk = - #49400 üzenetére
viszont látom neked is dual slotos a hűtésed.
jobb ha tudod hogy a twin turbo nem fog felmenni rá barkács nélkül. az a 2. fém foglalat, amivel becsavarozod a karit a helyére az nem engedi fel. kb. 3-4mm hiányzik. én ezt megoldottam, levágtam vagy fél centit a hűtő műanyag részéből, így már felment gond nélküla gfx chilla is jó, az tuti felmegy barkács nélkül, viszont randa és nekem ez kizáró ok volt
-
Djuree
félisten
válasz
ajánlom a twin turbót, nekem nagyon bejött, amint lejjebb látod 54 fok, 10 perc fullos terhelés után, sztem 1 óra alatt sem megy feljebb 65 foknál, és ez nagyon jó. hardverker-nél vettem ma 7080ft-ért. ennél olcsóbban nem találtam, csak webshopban, de ott is 6900 volt, és az csak szerdára lett volna.
-
Tomate
veterán
válasz
-
Tomate
veterán
válasz
- = Zk = - #49397 üzenetére
Elég az.
Sztem elég oda egy jobbfajta venti is.
-
Tomate
veterán
válasz
- = Zk = - #49394 üzenetére
S1 téren tapasztalatból. A twinturbo meg igazából egy S1 ventikkel.
-
Tomate
veterán
válasz
- = Zk = - #49389 üzenetére
Accelero S1? Vagy Twinturbo?
-
Daffni2
addikt
válasz
- = Zk = - #49214 üzenetére
Lehet,hogy működik a dolog így is de én nem próbáltam, sok problémáról olvastam már ez ügyben, vannak rendszerek ahol összeakadhatnak dolgok, inkább úgy csinálom ahogyan a hivatalos ajánlásban szerepel.
Nyilván nem véletlenül. -
Djuree
félisten
válasz
- = Zk = - #49209 üzenetére
igen, már a videóban meg a menüben is
akkor nálam van valami szar.
köszi. -
Djuree
félisten
válasz
- = Zk = - #49206 üzenetére
azt megköszönném
ez volt az egyik játék amiért vettem az új vga-mat, a guta üt meg ha nem tudok vele játszani
remélem csak driver probléma... -
_Toka_
senior tag
válasz
- = Zk = - #49181 üzenetére
Semmi komoly, csak így követhetővé válik hosszútávon...
Tulképp. felejtsd el! Tréfa volt
... még jó, hogy talált...
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #49150 üzenetére
Melyik?
Tesztek a honlapomon és logouton. Hakos1987-tel készítettünk egy párbajt is 4870 vs. 3870X2.realmadrid92: a rendesen CF-támogatott játékokban többet ér a 4850X2, a maradék 80%-ban meg a 4870.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #49145 üzenetére
Nekem már 3 4870. 1 sapphire nem bootolt be 1 hónap után, az asus galciator-ból meg mind2nek leállt a hűtője (1: 2 hónap, 2: 3 hét), ráadásul még felülvezérelve sem voltak az 1.-ből okulva (bár annál sem volt köze a hibához). Másodjára javítottat kaptam, szóval attól nem vártam sokat. Most kapok megint egy Sapphire-t...
Októberben vettem a 4870-emet, azóta kb. 3 hónapig volt ilyen kari a gépemben...
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
- = Zk = - #49139 üzenetére
Pont úgy.
-
madgie
titán
válasz
Revo Unistaller-rel is ránéztem, de a sima Uninstall is jónak tűnik.
-
lsc
nagyúr
válasz
Ha leszedted a ccc-t és az nincs fent akkor hogyan veszhetnének össze ?
-
gfefe
őstag
válasz
- = Zk = - #49134 üzenetére
valószinüleg mint minden új akrinál nagyobb teljesítmény lesz és dx 11.... de amire megjelennek dx11 es gamek már a rev2 karik fognak megjelenni... most még úgy is csak a dx10.1 es gamek várhatóak egy ideig.... legalább is szerintem.
-
madgie
titán
válasz
- = Zk = - #49136 üzenetére
Letakarítottam minden CCC nyomot az ATT telepítése előtt, eddig semmi gondom nem vót vele (kopp-kopp).
-
lsc
nagyúr
válasz
- = Zk = - #49136 üzenetére
Miért lenne gond ? A kettőt együtt nem szabad használni .
-
madgie
titán
válasz
- = Zk = - #49131 üzenetére
Nekem baromi egyszerűnek tűnik az ATT, nem is tudom, miért szívtam eddig a CCC-vel
(itt a vége amúgy a karinak, ha a feszt nem piszkálom) -
old gray
addikt
válasz
- = Zk = - #48976 üzenetére
Mennyiféle sapphire 4870 van
Van a ref. hűtős, a Vapor X, a Toxic de ezt a Silent Efficiency-t még nem láttam. Kb. u.úgy néz ki mint a Toxic. Mi a default órajele (gpu/mem.)? A hűtés meg u.az mint a Toxicé csak más a heat-pipe.
-
vuk777
aktív tag
válasz
Nem akarok ünneprontó lenni de nekem pont ilyen halt be és Vapor-x lett belőle
-
dangerzone
addikt
válasz
Jól jártál! ;)
vzsryl: Az korrekt eredmény. Nekem proci szarrá húzva (4700mhz) , vga húzva @ 13700 pont. Szóval okés a rendszer!
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #48162 üzenetére
Elméletileg év végre lesznek DX11-es kártyák, de hogy win7 vagy Vista, és egyebek, nem tudom hogyan hozzák össze. A különbség a VGA-k között az, hogy a DX10-esek (azaz minden újabb nV, és a 2000-es ATI-k) lassulni fognak, míg a DX10.1-esek nem vesztenek sebességet, viszont természetesen az újabb eljárások megjelenítésére szintén nem képesek.
Bagira01: Ez szívásnak tűnik. A matricáknak az alján lehet csak +, ha visszaragasztod a VGA-ra, elvileg nem igazán látszhat. Ha nem szedik le a hűtést, akkor a RAM-ok sem, ha jól rémlik a karid képe.
sellerbuyer: A legújabb ATT is kezeli a megjelenítőket egy kis trükkel (honlapomon és a logout cikkben).
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #48048 üzenetére
Nézd meg a tesztemet logouton. Röviden: Megéri. 4890 nem éri meg azt a pénzt, amennyivel drágább, főleg, ha eladod a 4870-et. Ahogy néztem, most +11k, és a legtöbb 4870 is elmegy 820/1050-en gond nélkül gyári hűtéssel, ami már nem nagy különbség
sn0: Vsz. kikapcsoltátok valamivel az ATI hotkey pollert. Én teszteltem Win7-et, és nem volt gond a driverrel.
-
samu74
addikt
válasz
- = Zk = - #48063 üzenetére
Talán az ár után még egy dolog ami nagyon fontos,az a kártya hűtése...Mert tapasztalatból mondom,olyan mintha egy rezsó lenne a házba.
-
bozont
veterán
válasz
- = Zk = - #48063 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, újonnan 55k egy 4870 vaporx, 53k-ért meghirdetheted és ha alkudnak is szerintem 50k körül elmenne és ahogy nézem 60k egy 4890. De ebben a témában nem vagyok nagyon otthon, nem biztos hogy helyes az elméletem
.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #48059 üzenetére
Csatlakozok az előttem szólóhoz. Ár döntsön. Tuningban 4870-ek 850 körül mennek a 4890 meg 1GHz felett is megy és mivel optimalizáltak is a magon azonos órajelen is gyorsabb a 4890 mint a 4870.
Szóval kérdés mennyit kéne rádobnod a 4870-re. -
bozont
veterán
válasz
- = Zk = - #48059 üzenetére
A FullHD-hez biztos jobb lenne, főleg ha megrántod kicsit az órajeleket. A kérdés csak az, hogy mennyit kell ráfizetni, én max 10k-ig lennék hajlandó elmenni. De azt te tudod hogy mennyi plusz költséget ér meg neked. Mondjuk már a 4870 sem egy rossz darab, de nézegesd a teszteket mennyi a különbség a kettő között. Bár ha a 4870 viszi legalább a 850-es gpu órajelet, én nem biztos hogy cserélném.
-
Tomate
veterán
válasz
- = Zk = - #46142 üzenetére
Most dobta ki a 4890-et! Az majd csökkenti elvileg. 3870X2 kb egy húzott 4850-el van versenyben. Nekem az 512-es 4870 is bőven elég full hd-ben. Mondjuk crysis alatt kicsit elhal... (minden VH 1920x1080 átlagban olyan 25fps)
Daffni2: Te biza nem nézted meg jól a képet...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = - #22909 üzenetére
Persze...
-
cizoe
őstag
válasz
- = Zk = - #22181 üzenetére
Unatkoztam
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #21952 üzenetére
driver Cleaner akkor mondok még 1 et
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztrofotózás
- Tőzsde és gazdaság
- Léghűtés topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest