Aktív témák
-
danilla
őstag
A te lapodon is van külön tápcsati a vidikarikhoz ( bal felső sarokban ): ez a te lapod nem?
Bár ez csak elméletileg a cf-hez kell, de hátha mégis ez a problem. Érdemes kipróbálni.Jah semmi, már látom megpróbáltad... akkor szerintem nincs mese gariba be.
-
lsc
nagyúr
Csinálj egy clear cmos-t a lapon, tuningnál olvastam olyan giga lapról hogy a 16 szoros visszaállt 1 szeresre . A biosz a legfrissebb ?
Mod : Azért a helyedben kipróbálnám egy friss biosszal, addig a ramok mehetnek 800-on . 3D mark és hasonló programok mit mutatnak, az eredmények is igazolják a lassabb sebességet ?
-
katt777
félisten
-
milszab
senior tag
Hát mondjuk nekem nem is ien hűtő van rajta alapban! Ez mondjuk lehet hogy jobb! De most így megvagyok elégedve a hőfokokkal és persze a hangjával ami nulla! A tiéd hűtő mondjuk igen jólnézki!
Az a hdmi kábel nem tom micsoda!Volt oan csatlakozó a dobozában alapban? NEkem a tv-n Scart,rca, meg oan csati van amiben 4ien pöttyvan meg 1 kis vonal középen!
-
dangerzone
addikt
Na, akkor azon a crysis simán elfutott volna.
Bluegene : Nvidia egész 9xxx-res sorozata egy értelmetlen hülyeség.
9600gt- egy lebutított 8800 gt
9800 gt - ugyanaz mint a 8800 gt, csak asszem támogatja physx-et.
9800 gtx- ugyanaz a teljesítmény mint a 8800 gtx
9800 gtx+- viccNa meg ugye a gtx 260 új verziója...
Össze-vissza nevezik a kártyáikat. Szerintem már maguk sem tudják, mi az ábra.
Legkorrektebb kártyájuk szerintem a 8800 gt. Főleg kb 1 éve nagyon ütött. Egész jó árban is volt, meg azért teljesítményben is ott van.
Régebben meg a 6600 gt-ért voltam oda...
De az már régen volt
Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest