- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Gery8503 #39489 üzenetére
Hat en erre mindig csak ezzel a grafikonnal tudok jönni- lassan mar unalmas leszek
Computerbase teszt szürökkel -
VS461
tag
válasz
Gery8503 #39424 üzenetére
Üdv!
Ha megfogom a hűtőt, el tudom fordítani 2-3 foknyit a kártyán. Paszta van alatta. Azon a fórumon azt írták, valószínűleg a négy kis vékony csavar miatt van, ami tartja a hűtőt a kártyán. Ha szerintük...
Egyébként szerintem nem befolyásol. A kártyán az elmozgathatóság síkjára merőlegesen lóg a hűtő (ez igazi vektoranalitikus megfogalmazás, szóval nem mozog az. Ha lanpartira hordanám, akkor valószínűleg kikötném valahova a házba, de így...
Cs! -
VS461
tag
válasz
Gery8503 #39411 üzenetére
Üdv!
Nekem nem tépődött fel semmilyen címke a csere alatt, szóval nem tudom, hogy van ez a garivesztés. Mivel külső nyoma nincs, a sünikék nyomait meg le lehet takarítani... hacsak nem kérdezik meg a szervizben a kártyát magát... Esetleg egészen naiv vagyok?
Egyébként a Sapphire dual slotos 4850-jére raktam a Musashit. Külföldi fórumokon írták, hogy csúszkál a kártyán, és tényleg, de ez van. Nekem a legnagyobb gond az volt, hogy a CM 590-ben hogy fér el. Éppen hogy, a HDD-keret miatt. Persze, ha egy hellyel lejjebb raknám a HDD-t, nem is lett volna kérdés, de úgy az első venti nem fújna a HDD alatt is... ha egyáltalán számít.
A Musashi naon jó, naon halk, naon szeretem... 55°C fölé nem megy a GPU fullra letekert ventikkel, húzva. 2D-ben meg 32°C... Drágaszágom! Szó szerint is
Egyébként a Sapphire dual slotos hűtőjét négy csavar meg a ventikábel tartja. Kábé egy perc leszedni.Viszont egy kérdésem lenne, tuningban jártas emberkéktől. A Catalyst-ban az Overdrive Auto-tune funkcióval kíváncsiskodtam. A kártya alap órajeles, én meg nem értek hozzá, szóval... 690/1188 MHz-t ítélt stabilnak, azt is mentettem el játszós profilba. Ezzel én most tuningoltam a kártyámat? Vagy a gyárilag húzott T*xic/S*perclocked/Megabrutál/Űberolasz kártyák másban is "húzva" vannak? Esetleg csak marketing? Nagyon kezdő és nagyon naiv vagyok ilyesmivel... nálam a "procituning" az Asus EPU-6 használata, ha jelent egyáltalán valamit
Hopp, ez így nem is kérdés.
Boldog új évet mindenkinek! -
Lefty
addikt
válasz
Gery8503 #39416 üzenetére
azért mondtam, hogy olvass vissza, mert én is ezt a hűtőt néztem első körben. erre ajánlották az AC twin turbot, ami elég gyenge. meg katt az AURAS-t, efelől mág várnék valami konkrét tapasztalatot ha esetleg valakinek ilyen van. a HSM által linkelt vrm hűtő meg ok, szép, de melyik hűtő alá fér be? szóval egyelőre még mindig a Scythe.
ezt a mondatodat meg nem igazán tudtam feldolgozni: "szerintem hangosabb mert annak 22db től van felfelé" ez mit is jelent?
-
Tomate
veterán
válasz
Gery8503 #39381 üzenetére
Mindegyiknél bírja, úgy ahogy megtervezték, különben nem került volna sorozatgyártásba... Csak van akinek hangos, van akinek túl meleg, de alapvetően működik, főleg ha nem akarod húzni. Viszont nem árt ha jól szellőzik a házad. Ha pedig megfő ami nem valószínű ott a gari...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest