- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Pepe78
őstag
Van egy jól bevált módszerem a gariztatásnál.
Ha akadékoskodnak akkor kérem a bolt vezetőjét.
Ha az is lowadék akkor megmondom, hogy nem baj ha leszarnak, csak adja ÍRÁSBA, hogy szerintük a cucc hibátlanul működik és a megkeresésed ellenére nem tudnak segíteni mert nincs hiba.
Ettől vakaróznak mindig!Írásban kell kérni hogy nem cserélnek nem javítanak mert szerintük jóóó....
Nekem mindig bejön.
-
_Toka_
senior tag
a laptop-om vin7 32bites van, és a 4GB-t látja, de odaírja, hogy 2,99 tud használni belöle...
Hát, azt nézd meg jobban! Majdnem biztos, hogy azt írja, hogy az alkalmazások számára annyit tud csak biztosítani. Na de ez annyit jelent, hogy ő bizony elszaladgál, ellapozgat, kernelezget a a 4GB-2.99GB-on...
Ha ebben tévednék, sorry!Minden esetre ez esetben nagyon meglepődnék...
-
_Toka_
senior tag
Hol nézzem meg, konkrétan mennyi? (Jelenleg munkahelyen vagyok másik gép előtt...)
Egyébként annyi, amennyi, minden esetre a rendszer maximálisan kihasználja. Hogy mennyit enged általam indított alkalmazások számára használni, az más kérdés. A 32 biten elvileg címezhető tartomány 4GB, tehát túl se lőttem a célon...mod: b@szki rövidebb az egyik ujjam
vagy letört a körmöm
kimaradt néhány betű...
-
-
virkir
veterán
Működésre lehet bírni bár nem egyszerű.
Win 7-ről tudok tippeket adni mert most azt használom, ráadásul ahány build volt fent mindnél más módszer kellett.
1: ATT telepít admin módban. A telepítésnél kapcsold ki a rendszerrel együtt indulást.
2: ATT könyvtárhoz adj teljes hozzáférést
3: ATT könyvtárban megkeres ATTLoader.exe, indít, ha nem találod akkor netről letölt és bemásol (van amikor felteszi van amikor nem), ha megy örül és feladatütemezőben hozzáadhatod, hogy a rendszerrel együtt induljon. Így
Ha nem akar menni akkor jön a trükközés.
Bekavarhat a Defender vagy valami vírusirtó, ugyanis induláskor létrehoz egy fájlt az ATT ami csak a futása alatt van jelen és nem igazán szeretik a védelmi progik a semmiből előtűnő fájlokat.
A Defenderben vagy a vírusirtóban add hozzá a teljes ATT könyvtárat + a megjelenő fájlt (Atsiv.exe) kivételként, hogy ne foglalkozzon vele.
Lehet többször el kell játszani ezekkel a dolgokkal követve az esetleges hibaüzeneteket de eddig mindig sikerült működésre bírnom win7x64-en.
Arra is van esély, hogy nem kell használni a loadert, próbáld az atitray.exe-t xpsp3 módra állítani a kompatibilitás fülön. Nekem most win7x647068-on így megy. -
brd
nagyúr
Használható, de el kell fogadnod, hogy a M$ pofátlansága miatt, Vista x64 alatt csak ún. tesztmódban futtatva tudod használni az ATT-t, mert nem enged aláíratlan drivert használni a Vista x64. Tesztmódban viszont igen, de így pl. lesz a desktop-on egy bejegyzés (más hátrányról nem tudok). SP1-ig működött az a megoldás, hogy a bcdedit használatával kikapcsoltad a csak aláírt driverek elfogadását. Ilyen aláírt driver azért nincs az ATT-hez, mert az a M$ miatt pénzbe kerülne.
Ez az utolsó infóm a dologról, majd korrigálnak a Vista-t használók, én igyekszem kerülni a használatát (nem - csak - emiatt). -
nuke7
veterán
elnézést, kicsit elírtam - nagyon - az előző hozzászolásom, de már lejárt az idő, mert a net meg megszakadt közben... ezt szerettem volna írni:
a 4870 alapbol ha jol tudom terhelve max. 230watt-ot kér, nekem egy c2d 65W-s TDP-s proci mellett és két sata-s meghajtóval bőven elég kell hogy legyen 450W-s táp...
nekem coolink a tápom, nem a legjobb, de nem is a legrosszabb szerintem, a bluestorm meg ha jol tudom egy elég jo táp..
400W simán elég lehet, persze attol is függ, hogy mennyi minden van a gépben,(ram,winyok) és hogy milyen a procid
http://arstechnica.com/hardware/reviews/2008/06/ati-4800-series-review.ars/7 -
Bluegene
addikt
jó de nem melegedne, és nem kéne feljebb tekerned a 4870es hűtőjét
amit szigetel az oldallap minimális, szal így hagyhatod alapon a ventiket(halk), a porosodástól se véd meg nagyon, igazából a sztatikus töltödés beszippantja a port így is úgy is
sőt a legjobb ha elfekteted a házat mert a hő felfelé terjed
egy próbát megér és 0Ft
-
KPepe
senior tag
Akkor ez van, a hangtűrés az mindenkinél más, engem pl nem zavar 35-ön sem (szomszédom gépe hangosabb
).
Viszont szerintem ezzel a referencia hűtővel mást nagyon nem tudsz kezdeni, minthogy feljebb tekered, de ha ez meg zavar, akkor másik hűtő után kell nézni, minthogy egyel korábban írtad is.Ami meg a 2D vs. 3D-t illeti, nekem automata beállításoknál is konstans ugyan olyan sebességgel működött, legalábbis hangra semmit nem vettem észre. Csak hogy mindig meleg a vas...
-
Májsztró
addikt
én meg azt mondom ,hogy a pénz nagy úr ... szóval vagy hommade megoldás lesz a nyerő , vagy menjen csak 70 fok fölé ... egyébként azért van rá a garancia nem másért
sztem...
rollins: én is ilyesmire gondoltam , meg ha nagyon vészes a helyzet , akkor újra kenem a magot. Azon ne múljon
-
KPepe
senior tag
Nem tudom milyen hangos a géped, de sokat dobna a teljes hangerőn, ha mondjuk olyan 30-35% körülire állítanád be a ventilátort catalystban?
Nekem 35%-on megy, kicsit erősödik a hang, de 7-10 fokot csökken a hőmérséklet szempontjából.100%-on tényleg elindul előre a gépház.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ASUS ROG Ally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged