- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Djuree #50009 üzenetére
Szerintem igen is jobb.
Akkor pontosítok.. Nálam az Asus vált be a legjobban, ez a 9. 4870 -em ami a gépben van.
De a Diamond és a HIS is mind nagyon rendben vannak.
EVGA és a BGF nem is gyárt Radeonokat.XFX most jött csak be, ő még új versenyző.
Nekem a 9 4870 -ből 4db volt Asus, ebből mindegyik GPU -ja ment 860Mhz -t legalább.
Volt 2db Sapphire, 830Mhz -nél(ez toxic volt...) stop volt, a másik 810 -nél. Gainward 830 -ig stabil. 2db Gigabyte, ott az egyik 850, a másik 835. Ebből én kizárásos alapon az Asus -t hoztam ki győztesen, és akkor már meg sem említem, hogy az Asus 4870 X2 -esem mit tudott. GPU 890+...Gainward meg visszament NV -re, nem történt semmi extra. Nem rúgták ki sehonnan.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Djuree #49613 üzenetére
nekem bírja mert lefut szépen a dmark csak nem tudom mit állíottam most el mert az utcsó kettő a 13.5k helyett csak 12k lett.. 675-ig és1050 ig simán megy. 700-ig is megprószálom ha rájövök mit basztam el... a gyári hűtője ennek a verziónknak katasztrófális, hangos mint az ökör kb. 10percet ment vele és már dobtam is le róla, nem kell ide semmi extra, a hűtőbordára rádobtam egy 8cm es csifi ventit ami épp volt itthon azt huss, nincs hangja. nekem nehéz lett volna megszoni ezta a hangot az S1 és a scythe kaze white után.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Djuree #49552 üzenetére
köszi. Kár, hogy nagyon meleg van. Éjszaka már nem akartam bíbelődni vele, de most alaposan átnéztem.Egy sima borda, rajta venti, s leborítva egy lappal az egész, hogy szebb pofája legyen. Hátúl meg szellőcske. Ja! S még valami. A Win 7-tel 1x-re nem bírtam normális tuningot a vga-val meg a procival..Xp alatt u.úgy ment a vga, de a proci 4GHz-en mellette, nem mind1.Biztos felhasználóbarát a Win 7, nem kell sokat szarozni vele, és u.olyan szép mint a Vista, kevesebb hardverigénnyel, de.. Ha szeret valaki tuningolni ezt azt, csak Xp, s csak Carlosca. Sajna..egy könyvelőnél hagytam az én carlosca-mat, s most sp3-as van csak, de ahogy nézem sp2-es jobb volt.
Itt dög meleg van, nem akartam feszelni a proci (csak 4 henger,s terheli az mch-t és fűt is), de [ezt ] még simán be mertem válalni.
-
LamaCube
addikt
válasz
Djuree #49424 üzenetére
Gondolom a paszta sokat jelent. Nekem alapból ilyen volt nem csináltam vele semmit.A biztonság kedvéért oldalról megtámogattam egy 12-es ventivel és a hátlapjánál a vga-ról egy 8 -as venti szívja el a meleget+ a 12-es táp venti is .Összességében 3db 12-es 2db 8-as egy chipset és egy vinyó hűtő van a házban + a vgan
Mondjuk az esetek 80%-ban ki vannak kapcsolva csak a játékok alatt kapcsolom be kb. 5-10C°-ot nyerek velük úgyhogy szinte felesleges bele annyi, de mivel megoldottam kapcsolóval így bármikor kikapcsolhatom .
-
lsc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz
Djuree #48940 üzenetére
A Codhoz jó lesz a pc.........egér+bill forever,én is azért adtam el a konzolom mert valahogy nem fogott meg.....és egy mai pc mint a tied is már bőven hozza egy next gen konzol szintjét,én most vettem komplett pc-t mindennel együtt 150 K-ba megállt,egy konzol monitorral vagy hd tv-vel is ennyi sőőőőőt,de ha az anti warez vonalon haladunk akkor is látható,hogy a pc-s játékok alapba olcsóbbak és hamarabb leárazodnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest