Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
lipi67 #49691 üzenetére
Szuper, ragyogóan működik órajel szinten a PP, a feszt nem tudod megnézni semmilyen progival, csak műszerrel. A kártya bios jelzi ha alacsonyabb a fesz 2D-ben, ez bele van írva, ill az ATT szintén a bioszból kiolvasva jelzi ezt, de a pontos értéket mérni kell.
Nálad 1.040V környékére esik a fesz ilyenkor kb 1.20V-ról. -
fagy53
nagyúr
válasz
lipi67 #49687 üzenetére
Prájmolás közben is tudsz figyelni!
A Power Play, PP 2D-ben visszaveszi a GPU és a vmem órajelét és a GPU feszültségét, akárcsak a procinál, különbség, hogy az a RAM-hoz nem nyúl.
Különböző gyári megoldások vannak a teljes az amit írtam, de van ahol nem bántják a feszt, van ahol a memória órajeléhez sem nyúlnak stb.
Energiatakarékosság, kisebb hőtermelés.. -
gfefe
őstag
válasz
lipi67 #49565 üzenetére
nem gondoltam volna, hogy ilyenek is vannak.... egy vga visszafogja a rendszert...
nekem pedig proci terén ez a tuning kell... ha már ilyen tuningos phenomom van miért is ne használnám ki.... akkor ezek szerint jól döntöttem a 4850 személyében... pláne, hogy 1,5 hete 20E ért vettem
-
Djuree
félisten
válasz
lipi67 #49543 üzenetére
ne mondd hogy ezt nem ismered?
3d mark eredményekitt mindent megtalálsz. összes 3d mark, alap, húzott eredmények, összes vga, stb.
az oldal alján vannak az eredmények.
-
Lefty
addikt
válasz
lipi67 #49534 üzenetére
én sztem ott kellene kijönnie, mert ez a dual slotos verzió biztos, hogy hajtja kifele a gépből a meleg levegőt, ezt pedig máshol nem tudja megtenni. ugyanilyen módon történik a gyári hűtésű 4870-nél is. én csak arról tudok nyilatkozni, ott már 40%-os ventiteljesítménynél is elég jó meleget hajt kifele, nem is lassan.
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest