- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
katt777
félisten
És próbáltad 4850CF-ben, esetleg 4 magos processzort tuningolva? Fullra terhelve mindent, VGA-t és procit is? Csak mert az ember esetleg fejleszt (ő meg eleve mondta a CF-t), és egy későbbi konfigban majd leshet az éppen elég tápjával, mint most sokan a 400W-osaikkal, amelyek olyan jók voltak még nemrég.
Mindegy, aki CF-t tervez, és nem ahhoz való tápot vesz, megérdemli.
Tápos topicban is láttam már hülyeséget. Tény, hogy egy minőségibb tápból elég kisebb is, viszont egy erősebbel (de szintén minőségivel) 2-3 tápcserét megspórolsz 1.5X áron. Egyelőre persze, hogy elég a 450VX. -
-
lala42
őstag
Nekem is 1 500-as chief. van a 8400-as proci, 2 dvd író 2 500-as vinyó gainward GS 4850. Noctua hűtő, a ház oldalán 1 25 cm.-es venti. és a táp több mint elég. Csak az a lényeg, hogy minőségi legyen.
Jövőre, már több kell szerintem, ha platformot váltok.
' 500 as táp manapság több mint elég -
katt777
félisten
Ott van neki a ZALÁÍRÁSÁBAN.
dahaka666: Az jó, viszont figyelj rá, hogy CF-certified táp legyen. Chieftec, Enermax FSP, ezek jók, de vannak más jó márkák is. Nézd még hogy min 80+ minősítésű legyen, de inkább 82+, és a 12V ágakon legalább 18A-t legyen képes leadni külön-külön.
-
gabyka
aktív tag
Ha a bux(a) engedi (ez most akárhogyis érthető
) egy hx520-as modular a corsair műhelyéből, vagy egy 550-es vx. Garantáltan csendes és a modular esetében csak a szükséges kábelmennyiség van a gépházban. Egyébb esetben kérdezze gyógysz...vagyis a márkakeres...vagyis a kedvenc bolthálózatát...szóval, ha rám hallgatsz, azt csinálsz...amit a költségvetésed enged.
Nekem egy 620-asom van, quad tuning plusz 4870 tuning mellett is elég volt, a venti nemigen pörgött fel. A jövőben sem tervezem lecserélni... -
gabyka
aktív tag
-
zolee.szabo
csendes tag
Én tegnap tettem fel sok rágódás és alapos takarítás után a 8.11 drivert (csak a drivert, mindenféle kiegészítő nélkül), és két hét után most először akkor léptem ki a Crysis-Warheadból, amikor én akartam, nem pedig kidobott, lefagyott, VPU recover, stb. VÉGRE!
Ugyanaz az Oprendszerem, csak SP3 is fent van. -
GjonRambó
csendes tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest