Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Daffni2
üzenetére
Az átnevezés azért fontos, mivel ha furmark.exe néven fut, akkor a kari drivere lelassítja a programot, hogy az elégtelenül hűtött karik ne süljenek meg, és menjenek vissza gariba. Ha viszont átnevezed pl. Ati.exe-re, akkor teljes sebességgel fog futni...
Ezen a képen bekarikáztam zölddel a 4870 VRM-jének melegedős alkatrészeit...[link] Ezeket mivel hűtöd? A gyári lemez van rajtahagyva?
(#46399) sgteam: Azon nem biztos, hogy működik a mérés, de amit linkeltem leírás, ott ha berakod a VT1165 plugint rivatunerbe, akkor kiderül! (Sajnos nem volt olyan kártyám, nem tudom rajtavan-e a Volterra VT1165 csip, ami ezekért az adatokért felelős....
-
Daffni2
addikt
-
_Toka_
senior tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Nem a színe, az árnyalata...

-
HSM
félisten
válasz
_Toka_
üzenetére
Köszi, amúgy a 4850 radeonon 2833-on ment, (alapon) csak az energiamenedzsment visszavette 1600-ra.....

Ja, és Physx OFF volt természetesen a GTX-en...

(#46393) Daffni2: Hű, nem rossz!
Mivel hűtöd? Esetleg tudnál csinálni egy képet, hogy átnevezed a "furmark.exe"-t "Ati.exe"-re, és úgy indítva 1280*1024, ablakban (ha nem megy, kisebb felbontás is jó), és 0XMSAA??? És persze a GPU-Z monitorozás?(#46392) dangerzone: Az alapórajeles GTX260-at alaposan veri az alap 4890 is.... Csak tuningban a radeon nem tudott olyat alkotni, a GTX-em extra tuningos volt, nézd csak meg pl. a memória-órajelet.... +35%..... GPU +30% shader +23%...... Ja, és a vantage-ból csak az NV-logó hiánytik....
Érdemes megnézni a részpontokat is.....
-
HSM
félisten
válasz
dangerzone
üzenetére
Hát, vegyük a 4850 512-t alapnak. Ehhez képest egy minőségi váltpzás a gigás, ugyanis nem ad több fps-t, de pl. zoomoláskor, forduláskor nem röccen be, folyamatos, sokkal élvezetesebb, és bizonyos játékokban sokkal komolyabb beállítást bír hasonló teljesítménnyel. A GTX260/4890 viszont ezen előnyök mellett jól érezhetően gyorsabbak is. (Olyan 25-40%-al, kb... De bőven jól érezhetően...) Ehhez hozzátenném, hogy ezek csak érzésre vett tesztek, pontos értékek (A GPU-score-t érdemes alapul venni):
4850 1GB [link]
GTX260: [link]
4890:[link]Az összehasonlítás annyiból igazságtalan, hogy a 4850-t nem tuningoltam, mivel a GPU nem nagyon bírt többet, és a memória úgyis visszafogta volna, a memóriát meg nem akartam külön hűtés nélkül húzni. És a GTX260-ból egy igen tuningos van egy közepese/gyengén tuningolható 4890 ellen.
(#46388) sgteam: Valamiért nem méri nálad....
Mondjuk, ha nem referenciakártya, akkor nem tudja mérni... Glaciatoros volt a kari? -
HSM
félisten
válasz
sgteam
üzenetére
Hmm.... Ezek nagyon szép hőfokok, teljesen jó, de az legalább ennyire fontos, mennyi a hőfoka a VRM-nek... Ezzel a progival a sensor fülön meg tudod nézni, ha ablakban futtatod a furmark-ot....[link]
(#46385) dangerzone: Egész pontosan így nézett ki a dolog: refi 4850 + AC S1 volt sokáig, utána GW 4850 GS 512 sokáig, majd egy hétig GW 4850 GS 1GB egy hétig kb, majd Asus GTX260 216sp 65nm refi, majd megint egy hét múlva a megjelenés másnapján egy Asus 4890.....

-
HSM
félisten
válasz
sgteam
üzenetére
Inkább az lenne az érdekes, hogy mennyi lett a hőfok...
A 4870 esetében a kritikus pont a VRM hűtése.... GPU-Z-vel lehet nézni, VRM slave temperature...
Azt mivel hűtöd? Furmark alatt mennyire melegszik fel?
Nálam ennyi a legújabb furmark-al 1024*768 0XMSAA, extreme burning módban nyüstölve 4890+gyári hűtéssel: [link] -
katt777
félisten
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
(Hozott egy kis kölcsön-netet a nyuszi.)
Akinek nincs időm most a privire vagy más kérdésre válaszolni, bocsi, a topicot sem fér bele elolvasnom. Küldjetek pü-t, és majd igyexem ledolgozni a hátrányt, ha lesz hozzáférésem. -
DerStauner
senior tag
válasz
Scooby
üzenetére
nekem acc twin turbo-m van immáron fél éve, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. idle 35-38c, max load gpu 50-52c, memio 60-64c. a stock cooler 80+ hőfokaihoz képest ez szerintem jó teljesítmény.
előrepasztázott talpazattal jön, bordák természetesen vannak hozzá, szerelése nem vészes, ventilátorok abszolút nem hangosak (a fenti hőfokokhoz elég 65%-on járatni), a xilence házventilátorom zajosabb, mint ez.
nekem ezzel vannak tapasztalataim, de nyilvánvalóan mindenki másra esküszik, attól függően, kinek mi van.
-
Scooby
aktív tag
Hello mindenki
Tudom, hogy lerágott csont de, kiváncsi vagytok a ti véleményetekre is
. Szóval böngésztem a neten 4850 hűtőt keresve, találtam is párat, tesztet is olvasgattam, de nekem a tapasztalat többet ér. Volt gfx chillám de nagyot csalódtam benne. Az ok most mind1.
2 szempontot kéne nézni: 1. ne keljen külön memoria vagy vrm bordát venni.
2. elfogadható legyen a hűtési teljesitménye.
A többi nem lényeg....ti mit ajánlotok?Előre is köszi!
-
Balinov
titán
válasz
dangerzone
üzenetére
karacsony elott par nappal kaptam. Most kotortam fel a fel kecot, de halistennek minden kutyuje,doboza,szamlaja megvan
-
Balinov
titán
na fijuk, ennyi volt a bizodalmam az Asusban. A HD4870-emen kb 20perce adta meg magat a gyari ventillator, bas*ik se porogni, hipphopp 100+ fokra menne fel,ha nem lonem le a gepet. Jovoheten megy vissza a boltba,remelem kapok valami ertelmeset helyette. Mondjuk amennyibe volt mar 4890-et kapnek.
-
Departed
őstag
-
HbImi
csendes tag
Hát nem is sikerült állítani a fordulatszámon sehogy sem, valszeg tényleg nincs rajta a vezérlő. Nem baj csak próbálkoztam.
-
HbImi
csendes tag
Köszike!
-
dangerzone
addikt
Amire megérted, el fog telni egy kis idő, de jobbat nem tudok. Link
Amúgy ami a legfontosabb:
- beállítani a túl / alulhajtás nagyságát százalékosan
- a két profil órajeleit beállítani ventivezérléssel, órajelekkel, feszültégértékkel miután letesztelted őket a renderrrel
- beállítani az autómata 2d/3d profilváltást -
HbImi
csendes tag
Tudnátok valami linket dobni a beállításokkal kapcsolatban? Megköszönném igazán.
-
sakic
csendes tag
4870-esből megéri az 1 gigás verzió vagy elég az 512-es is? (1680x1050)
-
Jocy
aktív tag
Szia. Én múlt héten vettem ilyet, és megvagyok vele elégedve! Alapon 24% -on megy a ventije,teljesen hangtalan, CCC -ben az engedélyezett 700/1200 as órajelre beállítva hiba nélkül megy, 20 perc fánk után 72 fokig melegedett fel -itt 43% -on ment a venti, persze így sem volt hangos még.....Szerintem nagyon jó kártya!!!
-
HbImi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy a Sapphire Toxik 4850-es kártyámnak a ventillátor fordulatát hogyan lehetne szabályozni? Állandóan full fordulaton megyen nem hiszem hogy kellene neki a teljes fordulatszám főleg meg nem akkor mikor nem is játszunk. Próbáltam a rivatunerrel leszabályozni, mint ahogyan az a Katt tesztoldalán levagyon ábrázolva, de semmi eredmény. Jelzem a 3870-es kártyámat így szabályoztam a hűtési profilokkal. Légyszi segítsetek! -
Wukiwo
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
szia!
Én phenom 9850 ről váltottam phenom 2 720-ra és pozitívok a tapasztalatok
-
Egzee
őstag
nincs valakinek véletlenül sapphire vaporx-es 4850-ese? ha van akkor milyen hangos, mennyire van vel megelégedve?
-
elfelejtette
veterán
Köszönöm a válaszokat!

-
dangerzone
addikt
válasz
_Toka_
üzenetére
De még mennyire így van Mester!

Salvador20: Nekem is ez volt mikor újratettem a win xp-t. Most igazából nem tudom, hogy ez az energiatakarékossági finkcióje-e ,vagy sem. Mindenesetre én Ati Tray Toolssal belőttem egy 2d-s ,meg egy 3d-s profilt. Viszont a 625/993-as órajel eléréséhez emelnem kellett a proginál a feszt eggyel magasabb értékre, hogy ne kockásodjon a kép. Szóval az enyhe feszültségnövelés nálam megoldotta a kockásodási problémát.
Tett fel a progit, aztán indítsd el a renderjét meg a hibakeresőt. Ha valami gáz van, ki fogja írni. -
Salvador20
őstag
hello,most vettem észre,hogy azt csinálja a 4850-em, hogy az órajele 500/750-en van, pedig a gyári értékek 650/(talán)1000
Hiába állítok bármit akkor is csak 500/750-et ír ki minden.(CCC, everest) Miért van ez?
Ja és az összes játékba,ha sokáig játszom kis kockák ugrálnak elő néhol, pedig max 50C-os a ram is..... -
_Toka_
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Mivel ezen a felbontáson még sok esetben CPU-limites, az erősebb procival természetesen érezhetően javulnia kell a teljesítménynek.
-
elfelejtette
veterán
Referencia HD4850-es karija van a srácnak Gigabyte logóval...
Szépen teljesít, csak már előre tervez, és mondtam neki, hogy ezzel a procival is meg tudja hajtani egyelőre a karit, egy jövőbeni X3 720-as procival pedig ha minden igaz, még jobb eredményeket fog elérni. Csak abban nem vagyok biztos, hogy ebben a felbontásban (1366x768) is észre fogja-e venni a gyorsulást... -
Macka
veterán
-
Egzee
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
persze hogy fontos, de ki mit használ inkább... vga téren nagyobbak az elvárások mint cpu terén.
-
Egzee
őstag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Így már én is csak helyeselni tudok, de szerintem az a proci még tökéletes. Nem tudom milyen videókártyája van a haverodnak, de ha azt a pénzt vidkarira költené 10X annyi FPS-t nyerne mint az új processzorral. Szerintem játékra igenis elég még az X2-es széria.
Bocs, az ellentmondogatásért, azt hittem, hogy Phenom I X3-as a kiszemelt. Megesik az ilyen na!

-
dangerzone
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
Persze hogy lenne különbség. Meg az sem mellékes, hogy talán lassacskán a játékok támogatják a kettőnél több magos procikat is, ott meg még nagyobb lehet a teljesítménykülönbség.
De itt egy fórumozó véleménye: "Hát én azt tudom neked mondani amit tapasztaltam a sajátomnál!
Nem rég cseréltem le a 6000+-om windsor magos volt. Jól ment! 3450-en használtam játékok alatt. Lecseréltem erre a Phenom II 720-ra és alap órajelen tudja azt (2800) amit a 6000+-om húzva tudott"Na meg bozont kolléga által linkelt teszt is a magáért beszél.
-
elfelejtette
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Akkor ezek szerint csak lenne valamennyi különbség?
Amúgy annyit, hogy a mostani procit sem próbáltuk húzni, és az új X3 710/720-as proci is valszeg alapon fog ketyegni, mivel a kolléga nem híve a tuningnak. A 4. mag feloldás pedig kérdéses, mivel ASUS M3A lapja van a srácnak. -
Egzee
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
a linkelt tesztben 1 darab alacsony fogyasztású X2-es van. abból aztán nagyon komoly következtetést lehet levonni...
itt a teszt... gondolom játékteljesítmény különbségre gondol a forma...
-
Egzee
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
_Toka_:
Utálom az AMD honlapját... Köszönöm!dangerzone: Most igazán rámcáfoltám öcsém... Belinkeltél egy tesztet, amiben egy 3magos 1.8Ghz-es megver egy 1.8ghz-es 2 magost (azt is az energiatakarékos low-end fajtából) és ott is csak 1FPS-el... Mivel nem létezik 2.8Ghz-es (csak 2,6Ghz-es) 3 magos Phenom I AMD (csak Phenom II-es), szerintem a vitát lezárhatjuk és nyertem...
Az meg már megint más kérdés, hogy ha lecserélném a 3,2-es X2-esem egy X4-es 9950-re még akkor sem lenne nagy különbség... Ha lesz majd fölös pízmagom és lemegy 50 körülire a Phenom II csúcs majd akkor cserélek... Ott már tényleg lórugás különbség van.
-
_Toka_
senior tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Úgy-úgy maestro!

-
Egzee
őstag
válasz
elfelejtette
üzenetére
nem hinném... Elég nagy a freki különbség...
Nem tudja valaki honnan tölthetném le a 9.3-as cata-t? 9.4-el ha aktiválom xp alatt a cf-et kifagy a fenébe...
OMG kétszer ment el...
-
Egzee
őstag
válasz
elfelejtette
üzenetére
nem hinném... Elég nagy a freki különbség...
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Kolléga kérdezi, hogy látni fog-e gyorsulást játékokban az alapon használt HD4850-es karijával, ha a mostani AMD X2 5600+ 2.9GHz-es prociját lecseréli egy PhenomII X3 710/720-ra? 94cm-es LCD TV-n játszik 1366x768-ban.
Üdv. -
cotag
senior tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Engem már idegesített. Volt hogy 120fokos load hőt mértem. 13k volt a váltás , de most legalább nyugodt vagyok. Ha majd az 5-ös széria elérhető áron lesz akkor váltok. Addig pedig bőven elég lesz a 70-es.
-
cotag
senior tag
Megvettem a "sapphire edition"HD4870-et , és kicsit próbálgattam. Ég és föld a különbség a referencia giga 4850-em után. Hűs és teljesen csendben teszi a dolgát. 43k-volt postázva , 2év garival. Ajánlom mindenkinek!
-
Egzee
őstag
Igazából én amire emléxem a tesztekből még anno (3870X2+3870 CFX) akkor konkrétan alig dobott valamit... Ha CF-et építesz legalább ugyan olyan legyen mert szerintem a jelenlegi rendszerednél még két 4870 sima is jobban teljesítene.
Visormail: Erre kb annyit tudnék mondani, hogy csinálj jobbat... Mint amikor a windows-t fikázzuk... Rajta! Csinálj jobbat és legyen ugyan ilyen jó programtámogatottsága... Az Nv ficergéséről meg ne is essen szó manapság... Ők elkezdtek fejleszteni Ionra meg minden egyébre és közben elvesztették a VGA piaci nevük...
-
Yany
addikt
válasz
palbence
üzenetére
Ha kényes vagy a hangra, akkor Sapphire Vapor-x, ha nem, akkor amelyik neked szimpibb. A referencia hűtés előnye, hogy a házból kifújja a meleget, így a gép más komponenseit nem fűti fel a vga, de hangosabb picit a vapor-x-nél. Referencia-hűtősből viszont totál mindegy, hogy melyiket választod, márkától függetlenül ugyanazt a kártyát fogod kézbevenni.
szerk.: ja és mindenképp 1GB-osat vegyél, az nagyon hamar kelleni fog
-
Bluegene
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
szerintem ilyenkor olyan mintha 2X 4870-esed lenne
mindig a gyengébb kártyádat nézi, szal pl 4890+4850 az olyan teljesítményű mint 2db 4850, technikai okokból
javaslatom: vagy cseréld le a 4870est 4890-re, vagy a 4890-est 4870-re h két azonos kártyád legyen sztem

ráadásul ha a 4870esed 512MB akkor a 4890est is 512 MB-ot használ csak(technikai okok miatt, illetve azért mert kevés ember használ két különböző kártyát és a drivert inkább két azonos kártyára optimaizálják, ezért lebutítják az erősebbet a gyengébb szintjére nyílván az erősebb szintjére nem lehet felhozni egy gyengébbet)
az én 4850-esem mellé böszmeség lenne betenni egy 4890est mert visszafogná(asszem úgy működik h az egyik képkockát az egyik kártya csinálja a következőt pedig a másik, ha az egyik kártya eltérő sebességő(gyorsabb), akkor az egyik képkocka gyorsabban jelenne meg(mondjuk a páros számúak) a gyengébb kártya meg nyílván lassabban tudná megjeleníteni ugyanazt a páratlan számú kockát, ez anomáliákkal járna(zavaró lenne), ezért driverből leviszik a 4890-esedet a 4870es szintjére h harmonikusan dolgozzanak 1ütt), szal legyen két azonos kártyád ez a lényeg, különben feleslegesen erős a 4890-esed(vissza van fogva)
-
Egzee
őstag
válasz
RockHaRD
üzenetére
azon kívül, hogy fogalmam sincs, azért megkérdezem már, hogy 3dmark06 vagy vantage? mert ha vantage akkor szerintem igenis megy az a CFX mert nekem 4850cf 10500pont 2x8xpcie-vel... mondjuk ha 06 akkor még talán azért mert akkor még nem volt ilyen keresztbe kasul dual vga megoldás... talán... kicsit bővebben írd meg!
-
RockHaRD
addikt
sziasztok. Van egy 4890-em, meg egy 4870, berkatam a 90-est primarynak, 2.-nak a 70-et érzékelte, h crossfire, de 3dmarkban 17k-t csinált ugyanugy, szal mégsem működött. Van vmi megoldás esetleg?
-
lala42
őstag
válasz
palbence
üzenetére
Ha jól választoll, akkor "sokáig" fog szolgálni. De ne feledd, hogy a mai fejlődés már nem az S3 Trio. Itt szinte negyedévente van platformváltás. A szoftverkészítők hajszolják a hardvereseket, ami végeredményben a mi zsebünket próbálja üríteni. Mindenki a mi zsebünkben turkál.
A fejlődés nem áll meg!
-
palbence
tag
nekem is 1680ban fognak menni a játékok, remélem minden megy majd fullban, egyenlőre nem akarok új monitort, de remélem a 4870 kitartó társ lesz mellettem

-
lala42
őstag
válasz
_Toka_
üzenetére
Battlefiel 2, Battlefield 2142, Frontlines Fuel of War, Call of Dutty 4, 5 (World at War). Még ott a Medal of Honor Airborne (sajna kevés a szeró), Nos ezek a játékok. Igaz én sem mai gyerkőc vagyok (47), de ezek a játékok még a mai napig lekötnek. ( no meg amit a tésasszonnyal játszunk
) Ezen kívül szimulátorból csak a Lock-On jön be.(repülő szimulátor, nosztalgia
)
Sajna az autósok nem jöttek be. Sem nekem, sem a fiamnak
Én 1680x1050-ben játtszom ezeket ( némelyiket pl. a Bf2-t indítóparancs átírással, mert ő még nem ismerte a 16x10-arányt és nem panaszkodom a karimra. Gainward 4850 GS.
-
ádikácska
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Köszi, egy driver reinstalltól tényleg jobban érzi most magát

-
_Toka_
senior tag
válasz
lala42
üzenetére
Öööö, próbálom kibetűzni... A Cod4-et sikerült elsőre, azon már túlvagyok, így nem érdekel, mert még semmi nem érdekelt többszörre, egyet kivéve ... az egyetlen dolog, ami a mai napig minden számomra elérhető gépen rajta van, az az NFS Porsche Unlieshed... De lehet, hogy ez csak véletlen ... bár, nekem meggyőződésem, hogy nem.

De most kezd leesni ... az enyémek tán nem is jók
Nekem tetszenek/tetszettek...
De ... igazad van ... arra szerettem volna utalni, hogy már sajna/nem sajna nem abban a korban vagyok, mikor hazaugrok egy lyukasórán, vagy ha elmarad az utsó 1-2 órám, gyorsan letolok pár kanyart egy játékban, hanem ... valóban ... sok-sok éve dolgozom ... azaz arra van időm, amire szakítok.
Nos, majd rákeresek a rövidítéseidre, képbe hozva magam!
Mondjuk, sztem az általam toltak is jók voltak. Ezen a felbontáson pedig egyenesen csodálatosak az 1280x1024-hez képest! És bírta, és bírta, ...
-
_Toka_
senior tag
válasz
palbence
üzenetére
Hát most nagyon komolyan ... nekem ref. Sapphire HD4850 512MB van nyár közepe óta. Azt a kérdésed valszeg nem én fogom neked megválaszolni, hogy 1GB-os - sztem - 4870-ből ma Sapphire-t, vagy Gigabyte-ot érdemes-e venni...
Mondjuk, annyit súghatok, hogy a vásárlás óta - tehát július közepe óta - használom a kártyámat. Eleinte húzott Athlon 4200+ mellett, december óta pedig a jelenlegi konfigomban ment egy 7/24-ben 1280x1024-ben 85Hz-en járó CRT-t hajtva. Kb. 2 hete azonban cseréltem monitort is. Jelenleg egy Samsung 2343BW-t hajt a vas, ami 2048x1152 natív felbontáson megy.
Ma úgy, hogy alapvetően dolgozom, valamit mindig játszom, bőven találok olyan játékokat, amit a kártyám ezen a felbontáson kompromisszumok nélkül visz. Lehet, hogy ezek nem a holnap megjelenő játékok, de én még bőven találok választékot, ahol ma a vasam ezt a felbontást is max. viszi.
Pl. monitor-csere óta toltam:
- Dead Space - röccenés nélkül 2048x1152-ben max.detail,
- Tomb Raider - Anniversary - AA nem max., eggyel alatta, asszem 4x-es, a többi max.
- Cod5 - minden full
- Fallout 3 - nos, itt minden megy full mellett gyönyörűen, majd akkorát akad, hogy na, és ezt teszi kb. 3 percenként... Sztem ez az 512MB-nak köszönhető...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gran Turismo
- Tesla topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Probléma DVD/CD íróval
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nvidia p104 4gb VGA
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel hűtöd? Esetleg tudnál csinálni egy képet, hogy átnevezed a "furmark.exe"-t "Ati.exe"-re, és úgy indítva 1280*1024, ablakban (ha nem megy, kisebb felbontás is jó), és 0XMSAA??? És persze a GPU-Z monitorozás?

A 4870 esetében a kritikus pont a VRM hűtése.... GPU-Z-vel lehet nézni, VRM slave temperature...

)