Aktív témák
-
o_tom
aktív tag
cotag: Hát a tápod típusát leírhatnád. Nekem is ilyen kártyám van, és a 400w-os bluestorm II tápom eddig elégnek bizonyult hozzá. Ha van védelem a tápodban, akkor nem lehet baja szerintem a gépnek.
Hát, a tápoknál asszem nem nagy név,,, HKC 430W
Gondolom nem valami bíztató?! És mekkora tápot lenne érdemes vennem egy CrossFire rendszer kiépítéséhez?http://ipon.hu/webshop/product/hkc_usp_5550/32807
http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_superb_550w_ppfc/31089Valóban ekkora minőségbeli különbség lenne, amit az ár is mutat?
Apropó, CrossFire! Mik a feltételei annak hogy összekössek két Ati HD48xx kártyát? Itt is olyan szigorú feltételek vannak mint az NVidianál? Tehát azonos tipu? Ugy értem 4830+4830, 4850+4850.... Vagy lehet olyat is hogy, 4850+4870? Gyártó, kivitel, memória fontos?
-
AMD_ok
őstag
Akkor értem, miért csak 1 6-os PCI Ex csati van rajta. Hogy elég lesz-e neki??? Jó kérdés, sztem éppenhogy. Rápróbálsz, ha nem bírja, úgyis levág a táp, kilép game-ból, hasonlók (én is igy jártam az áramzabáló HD2900PRO-val, mikor 400-as tápom volt, vettem ezt, és minden rendbejött)
-
_Toka_
senior tag
- azért nem egy kategória
- még kb. fél év, és sztem zömmel a 4850 is kevés lehet
- egyre olcsóbbak a komolyabb felbontású monitorok. Pl. fullHD 50k körül. Oda pedig már akkor inkább 4850.
- 4000 Ft 30000 körül(#46168) old gray: A hűtést rendelnéd, vagy a kártyát? Azért kérdezem, mert én magamat ismerve adnék egy esélyt a gyári hűtésnek is...
-
vitezlejszlo
őstag
70 fokhoz szinten, Sapphire 4850 Toxic:
gyari huto
idle:
DISPIO: 47 C
MEMIO: 55 C
SHADERCORE: 51 C100% terhelessel
DISPIO: 110 C
MEMIO: 119 C
SHADERCORE: 117 CAccelero S1 +2 db 12cm Noctua
idle:
DISPIO: 43 C
MEMIO: 47 C
SHADERCORE: 45 C100% terhelessel
DISPIO: 52 C
MEMIO: 63 C
SHADERCORE: 57 Cha fent van a gep oldala, akkor a terheles:
DISPIO: 64 C
MEMIO: 73 C
SHADERCORE: 68 CSzoval ennyit a 70 fokrol... gyari hutessel 110!
laca
-
TTomax
félisten
Rakd fel a legújabb ATT-t adj neki 1,158V-t huzd fel 700 ra simán catalystböl memória 1050,betonstabil
lehet feljebb is engedi,tesztelgetni kell ...
(#24986) ImI87
Nehogy vegyél sima s1-et...rámegy de a rev2-es jóval hatékonyabb.Persze ha adott akkor nem szóltam...a rev2 is meghajlítja a nyáko,egy nagyon kicsit...akit zavar az vissza erőltetheti a gyári crossbow-t de nem sok értelme mert nem lesz baja tőle.... -
hakos1987
őstag
szerintem hülyeség automata tuningal próbálkozni!
Valszeg a GPU nem megy annyit!
következőt tanácsolom:
tedd vissza alapórajelre a GPU-t és VRAM-ot is!
egyszerre cask egyet húzz, pl. kezd a GPU-val, embeld 10-esével az órajeleit és utána futtas pl. 3dmark06-ot... első teszt végigmegy, és nincs fagyás, sem felvillano poligonok, csak így tovább, és megtalálod a maxot, amit megy....
utána ha meg van a GPU max, tedd vissza alapra, aztán csináld ezt a memóval.... ott kezdheted pl. 1000-ről... ha szemetel a kép, akkor már nem bírja....mindenképp így csináld, auto tuningnak semmi értelme! A végén tedd fel mindkét órajelet maxra, és crysisezz, 3dmarkozz...
mod: használj RivaTiner 2.10-et a tuningoláshoz!
-
DerStauner
senior tag
nem mondod?
most muszály leszednem a CCC-t azért, hogy újra automatic legyen a fan speed szabályozás??
és ha everest tool-ban dynamic-ra teszem??
meg egyébként is, az xml-s megoldásnál azt írják, hogy minden indításkor be kell tölteni a módosított profilt.
szóval ha nem töltjük be, akkor marad az automatic szabályozás, szerintem.
rosszul gondolom?
Brumi: miért, a gyári hűti rendesen a VRM-et?
-
Visormail
addikt
Az ati honlapján miután kiválasztod, hogy xp-re akarsz drivert a 4800hoz:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
Erre kell klikkelni:
Optional Downloads:* Individual driver download packages, ATI Multimedia Center, Avivo™, and Korean full package LOL
Ott már lehet nyelvet választani a ccc-nek, a többit akkor külön kell leszedni, nincs egybe multilanguage pack amibe minden bennevan.
UI juhi07: nálam tökéletesen fut a R6V2 gyengébb procival többi kb ugyanaz, nincs akadás és semmilyen bugot sem találtam benne. Nem új játék bőven elég a konfigod és az amd-vel sincs baja, nálad valami más baj lehet (jahh én az 1.02es patchel játszom).
-
cizoe
őstag
Magyar 8.8 CCC Xp-re
Magyar 8.8 CCC VistáraEmellé külön fel kell nyomni a display drivert innen, mert ez csak a control center.
-
ProEvoFan
nagyúr
nekem 3napja van ilyen karim én a 8800GTmre 10Kt fizettem rá és [link] ez volt nemrég a véleményem róla.....
de azóta megváltozott, mert egyszerűen balfasz voltam...de nagyon, mikor a venti szabályozást állítottam CCC alatt, akkor elcsesztem valamit, amire nem figyelmeztettek itt a fórumon....pontosabban a visszaállításnál csesztem el, na mind1, rájöttem miért ment fel 106fokra a hőmérséklet, probléma megoldvaazóta úgy mükszik ahogy írták a többiek is
Idle alatt: 76-79fokos, load alatt 89-91fokos, tartósan nyomod "komoly" gaméval akkor sem megy feljebb 91nél, bár nálam 29fok van a szobában.....
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged