- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
G-Bali
senior tag
válasz
Kami11 #23501 üzenetére
Igaz ,azt is ki lehet probálni ,Köszönöm
Most épp nezegetek egy TUF AX6000 ,meg hogy tudnám a lakás közepére elvinne (panelbe nem olyan könnyű)
Tudom hogy drágább ,de ha beválik akkor csak ezt kell venni fúrás és kábelezés helyett, és lesz egy mai Routerem ami megint egy darabil elég lesz...talán
de még agyalok rajta ,de az ötlet jó és nem drága -
bcl
senior tag
válasz
Kami11 #23345 üzenetére
Aha.
Ez lehet támpont, mert nekem is kb mintha azóta lenne gond.
De nálunk több dolog változott.Igazából úgy vettem észre, hogy jött Kínából WiFi-s hőmérő, ami 2,4-en működik, és át kellett (.... volna...) állnom telefonnal egy/a 2,4-es hálózatra, hogy be tudja fejezni az app a konfigurálást. Nem ment... Azóta figyelgetem.
Viszont érdekes például, hogy ezek a hőmérők rendesen, folyamatosan kapcsolódni tudnak, az adatok jönnek.
-
-
A Game Boost alatt a Gear Accelerator-t először is bekapcsoljuk: ON. Ez valójában a QoS-t engedélyezni. Ha kikapcsolod a QoS-t, akkor ez is kikapcsol.
Ez után a Hozzáadás gombra megjelenő ablakban kiválasztjuk a kívánt eszközt, rákattintunk a mellette lévő + gombra és végül elmentjük az egészet az Alkalmaz gombbal balra fent. -
Dragon3000
nagyúr
Szerintem engedélyezni kell hozzá a qos-t is, próbálgattam pár dolgot és ha a qos-t kikapcsoltam, akkor a game boost is átváltott off-ra. Na meg ha a qos engedélyezve volt, akkor a game boost hozzáadása részen a legördülő menüben megjelenítette az épp csatlakoztatott eszközöket. Előtte még ezt se akarta, de most kikapcsolt qos mellett is megy a legördülő menü, de semmi nem történt hozzáadásnál.
-
Metacska
aktív tag
Nincsen ismeretlen eszköz az eszközkezelőben.
Most már viszont úgysem működik a maximum sebesség, hogy az illesztőprogramot le - fel teszem. Marad a 300-as limitáció. Külföldi fórumokon se nagyon találók infomációt.
De, csak hogy keltsem a feszültséget, most ismét rámértem és 700/300. 10 perce csak fixen 300/200 volt
-
mezis
félisten
"...okát se nagyon látom, hogy mi "romolhat" el egy driverben..."
Ezek szerint még soha nem találkoztál olyan esettel, hogy pl. a HDD-n tárolt, évek óta jól működő könyvtár szinusz függvény output értéke egynél jóval nagyobb...
Minden elromolhat, akár csak egyetlen bitecske is.
-
Metacska
aktív tag
-
vargalex
félisten
Flow offload van, illetve elvileg az MT7621 targeten van hw NAT is.
-
-
goccer
aktív tag
Köszi, de sajnos ez se oldotta meg, pedig kikapcsoltam az egész tűzfalat.
-Fix IP-t osztok a gépemre.
-Enable Port Forwarding
-Port range: nyitandó port (60429)
-Local IP: gépem fix IP-je
-Protocol: Both
-Router firewall: kikapcs
-Router, gép újraindítva
???Olvastam valahol hogy a Windows adapter optionsben kapcsoljam ki az ipv6-ot, de az se segített
-
-
farkas-j
őstag
Nagyon elégedett vagyok a 65P routerrel, de egy érdekes jelenségre felfigyeltem. Mobiltelefonról szoktam elérni távolról (DynDNS-sel) a WEB kameráimat, és az tűnt fel, hogy az új 65P-nél távolról sokkal lassabban töltődnek be a kameraképek mint a korábbi lecserélt Archer C5 v1.2-nél. Most a Te hibád folytán én is kikapcsoltam a 65P-ben a DoS védelmet és most villámgyorsan betöltődnek távolról is a kameraképek. A C5-nél is be volt a DoS védelem kapcsolva mégsem okozott problémát. Az ASUS-nak ezen valóban kellene finomítani valamit, mert jobb lenne a DoS opciót használni. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet erre!
-
pinnacle
nagyúr
Alul a visszajelzésnél írhatod meg nekik. Nálam nem működött. Emailben küldtem végül. Ne felejtsd el a debug fájlt is csatolni, ami persze nem lehetséges a Gmailnél, fel kell tölteni valahova. Megtaláltam, milyen volt a sebesség 5GHz-n 81m2-es panelben, a legtávolabbi szobába, frissítés előtt/után. Remélem javítják majd a következő frissítésnél. Szerintem valamit elszúrtak. Régi TP-Link 741ND a router mellett erősebb volt. Az is furcsa, hogy a szomszéd TP-Link routere (amitől egy betonfal választ el), ugyanolyan erős, mint az ASUS, amivel egy szobában vagyok.
-
Kami11
őstag
Megtaláltam a hibát, nem a forwardal volt a gond, hanem a tűzfal beállításainál.
Konkrétan ki kellett kapcsolni a DoS védelmet, és már működik is úgy, ahogyan megszoktam.
Bár nem hiszem, hogy pont engem fognak megtámadni, de azért ezt a "hibát" jó lenne korrigálni, vagy inkább ezt a DoS védelmet valamilyen szinten jó lenne, ha lehetne configolni, mert azért nem lenne rossz, ha ennek bekapcsolása nem menne a portforward kárára.
Lehet ezt valahogy jelenteni nekik? -
Dragon3000
nagyúr
Érdekes, hogy ha asus termékeket keresek nem találja ezt a modellt, ha beírom a típust akkor sem. Szerintem elfogyott és azért nem találja a kereső és azért nincs ott a garancia feltüntetve és tévesen van a raktáron szöveg.Mert a képed alapján beírva a címet előhozza. Tekintve, hogy minden asus router-re 36 hónapot írnak, gondolom erre is annyi lenne, azért megpróbálkozhatsz a vásárlással, mert ha most nincs, akkor is kötelesek ingyen kiszállítani, amint beszerezhető, mert az ő hibájuk miatt lehet így is megrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged