-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már feltéve, hogy a szekrény teteje nincs tele egyéb érdekességekkel.
Jó tisztában lenni azzal, hogy egy olyan, tárgyakkal teli térben, mint egy lakás, a reflexiók legalább olyan fontos tényezőt jelentenek, mint a nyers erő. Éppen ezét (is) van az, hogy wifiügyben nem lehet okosnak lenni -- úgyis minden csak helyben dől el. (Vagy úgy sem teljesen.)
MaCS
-
Kami11
őstag
Többször, egymás után, és ugyan az sz@ródik el, úgyhogy ez az amit furcsállok!
Persze, minden elromolhat és el is romlik, csak ennek a dolognak van előzménye is. Elromlott, megcsinálta, újra elromlott, megcsinálta, újra rossz! Nem beszélve arról, hogy 2 vadonatúj eszközről van szó. Ezért furcsállom a dolgot.
-
Jamboo529
senior tag
Update:
Elmentem boltba, vettem új dugókat. Az egyik kábelt próbából újra dugóztam, és láss csodát: működik a rendszer. Az erek sorrendje ugyanaz maradt.
Összehasonlítva a dugókat úgy látom a régi ~0.5-1mm-el laposabb fejjel rendelkezett. Ez lehet már elég volt, hogy az érintkezők ne érjenek össze.
Minden esetre most örülök, mert majdnem minden kész.Már csak azt kell valahogy elintézni, hogy a régi TP-link 1043-as wifi jel továbbító legyen.
Ha erre van valakinek szájbarágós leírása, megoszthatná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest