- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz Intruder2k5 #4417 üzenetére
Meg lett volna, ha reagalna barmire is a router. De sem a resetre, se az nvram torlesre nem reagal. Barmit probalok, folyamatosan vilagit a power led, majd egy perc utan ujraindul a router, es ezt csinalja ujra es ujra. Freshtomatorol mentem vissza merlinre asus firmware restorationnal sikeresen, de csak egy regebbi volt hajlando visszamenni ra, ezt kovetoen mukodott is minden flottul egeszen addig, mig ra nem kuldtem egy frissebb merlint. Sikeresen lement a frissites, azota megis ezt csinalja. Fura sztori, bar azota en is olvastam rola, hogy gyari firmware-el is kepes megcsinalni ezt az ac56u. Jo tanulopenz volt, meg szerencse, hogy hasznaltan vettem, igy nem kerult egy vagyonba.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest