- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Aurry86
csendes tag
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok, mint néhány előttem szóló. Egy Asus A6R B002-es boldog tulajdonosa vagyok, de sajnos nekem se sikerült működésre bírni a webcamerát...A mikrofon része működik, de képet nem ad a kamera, pedig a diagnosztika rendben van (le lett tesztelve). Egyedül az Universal Serial Bus (USB) vezérlőhöz tesz kérdőjelet az eszközkezelő. Mivel már minden általam ismert lehetőséget kipróbáltam, de ehhez illesztőprogramot nem tudtam telepíteni, márcsak arra tudok gondolni, h ennek van köze a webcam-hoz, és emiatt nem müxik. Aki tud segíteni az kérem tegye meg!
Üdvözlettel:
Aurry -
-
Aurry86
csendes tag
Sziasztok!
Most akarok venni egy A6R B002-est, és már írt is a bolt, hogy hozzák a héten, de elbizonytalanodtam. Nem tudnátok válaszolni néhány kérdésemre? plz...
1. Most van benne beépített webcamera vagy sem? Mert az asus oldalán egy rejtelmes opcionális szócska van zárójelbe utána téve, de a képeken, meg minden más oldalon írják a webcam-t.
2. Ha jól tudom fireware nincs rajta, de tv-out? Csak mert néhány oldal írja hogy VGA kimenet: van. De az asus oldalán, a gépet körbe forgatva nem láttam a csatlakozó helyét.
3. A videokártyája ha minden igaz integrált (Ati XPress 200M), de ez is csk 64-ig állítható vagy 128-ig is akár?
A válaszokat előre is köszi!
Üdv.: Aurry -
Aurry86
csendes tag
Sziasztok! Én most készülök megvenni egy Asus A6R B002-es típusú notit. Csak azt szeretném ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy van vkinek vmilyen tapasztalata ezzel a típussal? Egyáltalán megéri az árát (mondjuk nekem nagyon tetszik)? Köszi előre is a hozzászólásokat!
Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest