- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbgm
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #37592 üzenetére
és @Mikulásbá
köszi szépen a válaszaitokat!asszem teszek egy próbát vele
(már csak pixelhibás ne legyen :-) )
-
cs.zs.
veterán
válasz
Rodzser Mór #37550 üzenetére
Nyíregyházán tudok ilyet, nagyon jó cimborám. Kb minden is van neki.
"használt laptop bolt" legyen a guglis keresés, tuti a közeledben is van vagy 10...
-
cs.zs.
veterán
válasz
Rodzser Mór #37548 üzenetére
Használt laptop boltokban, ahol hegyekben állnak a gépek, ott találsz hosszá komplett billentyűzetet. Ettől olcsóbban és gyorsabban nem úszod meg.
10 éves gépnél már a gépcsere jön... -
Impressa
őstag
válasz
Rodzser Mór #16788 üzenetére
Érvényben marad, a beállítás mindaddig, míg fut a program a háttérben. Mivel a Sentinel program fogja folyamatosan ébren tartani a HDD-t. ( mindig ő fogja kiadni a parancsot a vinyónak ).
Szóval, ha kilépsz a programból, érvényét veszíti a beállításod. A registry-ben nem tudom hol lehet ezt beállítani, ha belehet, mert a win 7 topikban sem írták még le, ennek a lehetőségét. -
Impressa
őstag
válasz
Rodzser Mór #16745 üzenetére
Persze: beállítások --> lemezfigyelés
Itt a legalsó sorban tudod eszközölni ezt a beállítást ó.
Ha mindegyik lemezre vonatkozzon, akkor egy csillagot írsz be, ha csak az adatvinyóra, akkor annak a lemeznek a sorozatszámát kell beírnod. Van még egy beállítási lehetőség a Sentinelben, de az már csak reggelt verziónál működik. Ha tudsz váltani újabb verzióra az jó lenne, mert abban már sokkal több lemez van támogatva. -
Impressa
őstag
válasz
Rodzser Mór #16724 üzenetére
Szia!
Sentinellel be tud állítani, hogy ez a jelenség megszűnjön, ha még aktuális a dolog. Ez az energiagazdálkodás miatt van. Egyiket a winben tudod állítani, a másikat ( ez a merevlemez saját energiagazdálkodása ) a Sentinellel tudod. A win kilőve, mert ott nem tapasztaltál változást. -
Cicero
őstag
válasz
Rodzser Mór #16724 üzenetére
Csak az elejét olvastam, próbáld meg kikapcsolni, esetleg telepíts egy merevlemez diagnosztikai szoftvert - HDD sentinel pl. - és nézd meg mit ír rá - nem mintha azzal bármivel is többre mennél.
Vagy vegyél egy új merevlemezt a gépbe, ami nem támogatja ezt a bullshit funkciót.Véleményem szerint ez megint csak egy plusz megálmodott, és a lehető legborzasztóbban implementált, egy oldalról támogatott ficsőr, csak hogy hosszabb legyen a specifikációs listája a HDD-nek. A WD szerintem az egyik legjobb a merevlemez gyártók között.
-
Cicero
őstag
válasz
Rodzser Mór #16717 üzenetére
Hálózatra dugva is produkálja ezt a jelenséget?
Energiagazdálkodásnál nézd meg, nincs-e beállítva, hogy x idő után kapcsoljon ki a HDD.
2GB ram elég kéne legyen. Ez nem swap lesz - már a jelenség természetéből adódóan sem. -
válasz
Rodzser Mór #16717 üzenetére
Swap-el a virtuális memória
Engem is az őrületbe kerget. Több ramot bele lehet tenni a gépbe?
-
Impressa
őstag
válasz
Rodzser Mór #16563 üzenetére
Az teljesen jó érték, én most a hétvégén pasztáztam újra lapost, és nekem is ilyen értéken mozog, mint neked. Viszont, amit észrevettem ennél a gépnél, az Aida 64 hibásan méri a hőmérsékletet, eddig ilyent nem tapasztaltam más gépnél. (10-12°C többet mutat, mint a valódi hőmérséklet ) Más programokkal is mérve, azok azonosan mértek, jóval alacsonyabb értékeket.
-
Impressa
őstag
válasz
Rodzser Mór #16554 üzenetére
Teljesen jó az a 70°C, persze minél alacsonyabb, annál jobb. Nekem is Asus-om van, 1015PX, ennél picivel magasabb hőmérsékleti tartományban mozog. Ma pasztáztam újra a vasat, mert terhelésnél folyamatosan 90°C volt. Kicsi gép kicsi hűtéssel, sokat ne várj tőle. Akár hűtőpaddal is megtámogathatod a notid.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #16548 üzenetére
nyárnak hívják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest