- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Cicero #26892 üzenetére
Hát a fene tudja.
Ha tényleg komolyan gondolod a CAD -et akkor én inkább valamilyen DELL munkaállomásban gondolkoznék. Azok ennél nehezebbek, de elég strapabíró és ami még fontosabb megfeleő hűtéssel ellátott gépek. Ennél annyira nem lennék biztos abban, hogy egy HQ procis gépet értelmes hőmérsékleten megtudna fogni. Csak rá kell nézni, mégy egy N/G szériás gépnél is vékonyabb és könnyebb és azok sem nagyon boldogulnak el egy igazi négymagos procival. Szóval a rendes hűtéshez kell hely a processzor függvényében.
4K meg szép dolog, de Windows még az fHD val is tud bohóckodni, ha úgy ítéli meg, hogy túl nagy a DPI. Én nem nagyon szeretem a laptop kijelzőjét bámulni, mert kicsi, egyszerűen hozzászoktam az évek alatt a 22''-os monitorokhoz.
-
konyi79
addikt
válasz
Cicero #26892 üzenetére
Nekem az elődje van (UX501JW), a hardware teljesen jó erre. Elmegy a dolog 8Gb-on is,, de a több jobb. Ha vonz a 4k vegyél olyat, de mobil eszközben jobban jársz még a fhd-val szerintem. Meg úgyis veszel majd egy nagyobb külső monitort mellé.
Viszont arra figyelj, mostanában hajlamosak tn panellel adni, azt messzire kerüld el!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Cicero #16721 üzenetére
Mármint a hálózati feszültségre 230V gondolsz? Igen, ha be van dugva, akkor is csinálja. (általában így használom)
A jelen beállítás szerint:
Merevlemezez kikapcsolása:
/Adja meg milyen hosszú tétlenség után kapcsoljon ki a merevlemez/
- Működés telepről: 10 perc
- Működés hálózatról: 20 percMegpróbálom a hálózat esetén 60 percre állítva, mi változik...
-
pvt.peter
őstag
válasz
Cicero #16700 üzenetére
Hát tlképpen szinte mindig úgy használtam, hogy hálózatról és akksi pedig mindig bent.
Egyszer aztán elkezdett narancssárga-zöld színnel felváltva villogni.
Most azt csináltam, hogy eszközkezelőben eltávolítottam ezt:
"Microsoft ACPI szabványnak megfelelő vezérlőmódú telep"
Majd kikapcsolás és kivettem akksit, majd újra be és bekapcsolás.
Azóta azt jelzi, hogy folyamatosan 100% -on van az akksi, akkor is ha lehúzom a hálózatról. -
Sanya
nagyúr
válasz
Cicero #16700 üzenetére
ez egyáltalán nem igaz, nem szabad hetente kisütni az aksikat. van benne elektronika, az majd megoldja.
a litium aksikat meg egyenesen TILOS kisütni, mert kisütéskor elromlik. (nem romolhat, hanem romlik. ez ellen van elektronika, de nem mindig véd.)
illetőleg ha sokszor meríted le teljesen, akkor max 100 töltési ciklust bír. és maxra töltve sem tudod elérni a korábbi maximális kapacitást.
szóval senki se süssön ki akkumulátort, senki se hagyja a telefonját első alkalommal 12 óráig a töltőn és senki se formázza le az akkumulátorát, mert ezek tévhitek, tönkreteszik az aksikat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Wise (ex-TransferWise)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest