- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Cicero #26892 üzenetére
Hát a fene tudja.
Ha tényleg komolyan gondolod a CAD -et akkor én inkább valamilyen DELL munkaállomásban gondolkoznék. Azok ennél nehezebbek, de elég strapabíró és ami még fontosabb megfeleő hűtéssel ellátott gépek. Ennél annyira nem lennék biztos abban, hogy egy HQ procis gépet értelmes hőmérsékleten megtudna fogni. Csak rá kell nézni, mégy egy N/G szériás gépnél is vékonyabb és könnyebb és azok sem nagyon boldogulnak el egy igazi négymagos procival. Szóval a rendes hűtéshez kell hely a processzor függvényében.
4K meg szép dolog, de Windows még az fHD val is tud bohóckodni, ha úgy ítéli meg, hogy túl nagy a DPI. Én nem nagyon szeretem a laptop kijelzőjét bámulni, mert kicsi, egyszerűen hozzászoktam az évek alatt a 22''-os monitorokhoz.
-
konyi79
addikt
válasz
Cicero #26892 üzenetére
Nekem az elődje van (UX501JW), a hardware teljesen jó erre. Elmegy a dolog 8Gb-on is,, de a több jobb. Ha vonz a 4k vegyél olyat, de mobil eszközben jobban jársz még a fhd-val szerintem. Meg úgyis veszel majd egy nagyobb külső monitort mellé.
Viszont arra figyelj, mostanában hajlamosak tn panellel adni, azt messzire kerüld el!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Cicero #16721 üzenetére
Mármint a hálózati feszültségre 230V gondolsz? Igen, ha be van dugva, akkor is csinálja. (általában így használom)
A jelen beállítás szerint:
Merevlemezez kikapcsolása:
/Adja meg milyen hosszú tétlenség után kapcsoljon ki a merevlemez/
- Működés telepről: 10 perc
- Működés hálózatról: 20 percMegpróbálom a hálózat esetén 60 percre állítva, mi változik...
-
pvt.peter
őstag
válasz
Cicero #16700 üzenetére
Hát tlképpen szinte mindig úgy használtam, hogy hálózatról és akksi pedig mindig bent.
Egyszer aztán elkezdett narancssárga-zöld színnel felváltva villogni.
Most azt csináltam, hogy eszközkezelőben eltávolítottam ezt:
"Microsoft ACPI szabványnak megfelelő vezérlőmódú telep"
Majd kikapcsolás és kivettem akksit, majd újra be és bekapcsolás.
Azóta azt jelzi, hogy folyamatosan 100% -on van az akksi, akkor is ha lehúzom a hálózatról. -
Sanya
nagyúr
válasz
Cicero #16700 üzenetére
ez egyáltalán nem igaz, nem szabad hetente kisütni az aksikat. van benne elektronika, az majd megoldja.
a litium aksikat meg egyenesen TILOS kisütni, mert kisütéskor elromlik. (nem romolhat, hanem romlik. ez ellen van elektronika, de nem mindig véd.)
illetőleg ha sokszor meríted le teljesen, akkor max 100 töltési ciklust bír. és maxra töltve sem tudod elérni a korábbi maximális kapacitást.
szóval senki se süssön ki akkumulátort, senki se hagyja a telefonját első alkalommal 12 óráig a töltőn és senki se formázza le az akkumulátorát, mert ezek tévhitek, tönkreteszik az aksikat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest