- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
MightyEagle
csendes tag
válasz
MightyEagle #27204 üzenetére
Rögtön az elején el is akadtam.
Regisztrációs azonosítót kér,amit a regisztráció után e-mailben kaptam meg.Ami már rég nincs meg.
Ezt az azonosítót le lehet valahonnan kérni? -
MightyEagle
csendes tag
válasz
szabonagyur #27203 üzenetére
Igen,beregisztráltam a vásárlás után.
-
MightyEagle
csendes tag
Sziasztok!Tegnap este írtam,hogy Asus T200-am a szervízből visszatérőben van,alaplapot cseréltek benne,HDMI-s gondok miatt.
Viszont itt van ez a bizalom garancia program is,ami szerint műszaki meghibásodás esetén a javítás után 30 napon belül igánylést lehet benyújtani,és ha jogos,akkor a teljes vételárat visszatérítik.
A vásárlás napjától kezdve nem vagyok vele elégedett,de visszavenni sose akarták.
Van valakinek tapasztalata ezzel a bizalom garanciával kapcsolatban?
Szerintem a problémám műszaki eredetűnek számít,de hát ki hogy gondolja.
Van esély rá,hogy visszafizetik az árát,és megszabadítanak tőle,vagy ne is próbálkozzak? -
MightyEagle
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tablet/notebook hibridben lehetséges az alaplap csere? (Asus T200)
HDMI problémával küldtem szervízbe,e-mailben most kaptam a választ a javításról.Ez volt a megjegyzés:
"Alaplap cserélve. Recovery OK! Injektálás OK! Aktiválás OK! Hardverteszt OK!"
Az első mondat kicsit érthetetlen számomra -
MightyEagle
csendes tag
válasz
MightyEagle #25194 üzenetére
Használtam win xp-t,7 et,8 at,egyik se tetszett.2 éve Macet használok.Most szükség lett volna egy Windows-os gépre,és ez lett belőle.Mindenféle belepiszkálás nélkül letöröltem a rendszert.
Telefonokon miért tudják eldugni a recoveryt?Gépen nem lehetne?
Ja és azt mondta a bolt,hogy azért nem reagált semmire órákon át a gép,mert a fedél lehajtásánál,és a bekapcs gombnál is az alvó állapot volt megadva.Érdekes hogy bármelyik gép visszakapcsolt egy gombnyomással,csak ez nem.Legalább 10 levelet írtam a gyártónak.Azt mondták,hogy csak a boltban reklamálhatok.Mentem a boltba,azt mondták csak a gyártónak írhatok.
És szépen elhúzták az ügyet,már nemcsak a 3 nap,de lassan az 1 hónap is eltelik -
MightyEagle
csendes tag
Személyesen lett véve November 19-én,pénteken.Szerdán írtam nekik hogy nem jó.Azt mondták a 3 nap miatt visszavennék,de mivel nincs rajta a recovery,így nem veszik vissza.Azóta húzódik az ügy.
Nem lehet újrarakni,termékkulcsot nem fogad el,mert csak azt írja ki,hogy azt az adathordozót tegyem be,amin az eredeti fájlok vannak.De letörölte a recoveryt,vagyis nem tudom belerakni. -
MightyEagle
csendes tag
Sziasztok!Van egy nagy gondom.
OS X és Ubuntu mellé úgy döntöttem beruházok valami Windowsra is. Asus T200-as Hibridre esett a választásom.
Már az első nap kijött a hiba,hogy alvó állapotból sehogy nem akart vissza jönni.Semmibillentyűkombinációra,semmi nyomkodásra nem reagált,továbbá a töltő nemcsak hogy forrósodott,de nagyon zúgott is.Visszavittem,elismerték,hogy a töltő hibás.A nem reagálásra azt mondák,hogy semmi baj,csak mivel az energiabeállításokat elnyomtam,azért nem reagált semmire,de mikor megkérdeztem,hogy akkor ők hogy keltették életre,már semmit nem mondtak.Én inkább arra gyanakodtam,hogy a töltő okozott valami zárlatot,mert a töltőt kicserélték,és azóta semmi ilyen gond nincs,de a zárlat okozhatott meghibásodást is,ami miatt én az egész gépet cseréltem volna,de nem lehetett,ugyanis:
A windows frissítése közben a gép letörölte a recovery-t.Elmondta a bolt,hogy nem veszik vissza,mert tönkre tettem az egész windows-t,viszont a szakszervíz készségesen megcsinálja nekem-9 ezerért.3 napos volt ekkor.
Mérges is lettem,hogy eddig volt már dolgom mindenféle OS-el,mégse rontottam el,ezt meg tönkre tettem,ráadásul úgy,hogy nem tudom hogy tűnt el frissítéskor a recovery.
Ma kiírt egy üzit,hogy kevés a hely,vagyis legyek szives a rendszer visszaállításához szügséges fájlokat törölni.
A lemezkarbantartó ki is jelölte nekem.Felvilágosítást nem kaptam arról,hogy ha előre van telepítve az OS,akkor mit kell vele csinálni,a lemezkarbantartó autómatikusan törölni akarta a Recovery-t,akkor mi az,hogy pénzt kérnek azért,hogy megcsináljanak egy olyan dolgot,amit a gép magától is elrontott volna?
A bolt azt mondta,reklamáljak a szakszervíznek.A szakszervíz azt mondta,csak a boltnak lehet reklamálni.
Szerintetek hagyjam a fenébe az igazság keresését,vagy forduljak máshova?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest