Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
válasz
MightyEagle
üzenetére
Hasonlóan vagyok a saját Asus notebookommal. Már olyan téren, hogy a boltból a gyártóhoz küldtek, a gyártó meg hülyének néz. Én az arany középutat válaszottam, írtam egy minden részletre kiteredő e-mailt a szervíznek. Garancia lévén, bármilyen problémát nekik kellene orvosolni. A gyártó és a bolt is oda küldené úgy is a készüléket, miért ne mennék egyenesen hozzájuk. Ajánlom neked is, hogy próbáld meg felvenni a kapcsolatot a szervízzel, érdeklődj náluk a teendőkről. Elég rossz fényt vet ezen melléfogásuk a windowsra, illene gyorsan orvosoliuk a helyzetet.
[BP ASUS márkaszervíz] -
MightyEagle
csendes tag
válasz
MightyEagle
üzenetére
Használtam win xp-t,7 et,8 at,egyik se tetszett.2 éve Macet használok.Most szükség lett volna egy Windows-os gépre,és ez lett belőle.Mindenféle belepiszkálás nélkül letöröltem a rendszert.
Telefonokon miért tudják eldugni a recoveryt?Gépen nem lehetne?
Ja és azt mondta a bolt,hogy azért nem reagált semmire órákon át a gép,mert a fedél lehajtásánál,és a bekapcs gombnál is az alvó állapot volt megadva.Érdekes hogy bármelyik gép visszakapcsolt egy gombnyomással,csak ez nem.Legalább 10 levelet írtam a gyártónak.Azt mondták,hogy csak a boltban reklamálhatok.Mentem a boltba,azt mondták csak a gyártónak írhatok.
És szépen elhúzták az ügyet,már nemcsak a 3 nap,de lassan az 1 hónap is eltelik
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo laptop adapter
- AKCIÓ!!! ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- HP 15s eq1905nz 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx