- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Pedig belenyúlhatnál, rontani nem tudsz vele, ráadásul nagyon jó leírások vannak hozzá, egész egyszerűen annyit kell tenned, hogy a fixen pörgesse a ventit (mondjuk elvileg talán 7 fokozat van) 3-as fokozatok, ez elégnek kell legyen, hogy 50 alatt tartsa, olyan 45 fok az üzemű hámérséklet nyugis netezés office-ozás közben, ha 55 felé kúszik a hőmérséklet akkor jöhet a 4, es fokozat, majd inenn 5 fokonként +1 sebesség így a max. 70 foknál kapcsolna be a 7-es vagyis a vészhűtés.
-
nfsu17
veterán
Nekem is így megy, csak nekem már 43 fok körül felpörög kicsit, de alig megy 1 percig vissza is veszi. Majd megint 5-6 perc után felpörög..és így tovább.
Nekem mondjuk videótömörítés alatt sem megy 60 fok fölé a CPU Everest szerint.
Most ez vagy igaz és marha jó a hűtése, vagy kamuzik valamit.
Amúgy igaz lehet, mert olyan kellemesen meleg a tapipad jobb oldala ekkor és olyan melegecske levegő jön ki hátul.Nem tudom jobban leírni.
De vidtömörítés is alatt alig hallani a ventit, szinte alig hangosabb, mintha 43-nál kapcsolna be. -
Kovács84
aktív tag
Szerintem nincsen a gépen normális hotfix, szedd le az Asus honlapjáról és rakd fel, ja és nem ártana a Power4Gear mert szerintem most teljes fordulatszámon használod a procit, az office vagy a dynamic bőven elég neki. Ha nem jön be akkor szedd le a Notebook Hardware Controlt a netről, ezzel manuálisan be tudod állítani, hogy hány foknál kapcsoljon be a venti és mennyi legyen az alapjárata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest