Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Én használtam de Atheros-ék Win 7-es drivere még messze van a tökéletestől és állandóan szakadt a net, más problémám nem volt, ja de... Az x1200-as integrált vgam-hoz csak a win update-ről volt hajlandó feltenni a drivert(valamilyen decemberi) a legfrissebb nem ment fel. Más gondom nem volt.
Hogy-hogy melyiket?32bit kell ha 4GB alatt van a memóriád, 64bit ha 4GB vagy több memóriád van.
-
Mi a gond vele? Nekem is ilyenem van, és tökéletesen működik!
hzcs! Mit jelent az hogy "lötyögő kijelző"? Az enyém is lötyög egy kicsit, de nem vészes. Viszonylag stabilan áll, ha megrázom a gépet, akkor viszont beremeg egy kicsit, de szerintem ez még normális, vagy nem?!
-
ML320
senior tag
A notidhoz kapnod kellett egy kis csonkot. Az egyik fele RCA csati, a másik fele az ATI kártyákhoz adott 9 csatlakozójú valami (ez megy a notiba).
Szabvány RCA-RCA összekötő kábel kell,mindkét végén azonos csatival, vagy RCA-Scart, amennyiben a TV-den csak Scart csati van. Esetleg nézz szét a haveri körben. Szinte minden VGA kártyához adnak egy RCA-RCA kábelt, átalakító meg csak pár száz forint. Az in/out állásra a scart esetén figyelj! Kipróbálod, utánna meg a szükséges méretért keress fel egy helyi híradástechnikai boltot / szervízt. Nagyobb méretben is elkészítik, spec esetben minőségibb, árnyékolt kábelt is tudnak adni. -
bnss
veterán
Ilyet még nem tapasztaltam, nem tudok segíteni!

SunBreeze: sztem is hülyeség kivenni, mivel általában az akksin vannak a gumi ''talpak'', kivenném, billegne össze-vissza!
Ha nem akarod használni az akksit, akkor kapcsold ''ki'', legtöbb Asus-on van egy kapcsoló, amivel ezt lehet elkövetni!
Egy kérdésem is lenen, ki mivel monitorozza hőmérsékleteket, venti ford. számot?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Parfüm topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- További aktív témák...
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx