- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Én használtam de Atheros-ék Win 7-es drivere még messze van a tökéletestől és állandóan szakadt a net, más problémám nem volt, ja de... Az x1200-as integrált vgam-hoz csak a win update-ről volt hajlandó feltenni a drivert(valamilyen decemberi) a legfrissebb nem ment fel. Más gondom nem volt.
Hogy-hogy melyiket?32bit kell ha 4GB alatt van a memóriád, 64bit ha 4GB vagy több memóriád van.
-
Zanik
addikt
Mi a gond vele? Nekem is ilyenem van, és tökéletesen működik!
hzcs! Mit jelent az hogy "lötyögő kijelző"? Az enyém is lötyög egy kicsit, de nem vészes. Viszonylag stabilan áll, ha megrázom a gépet, akkor viszont beremeg egy kicsit, de szerintem ez még normális, vagy nem?!
-
ML320
senior tag
A notidhoz kapnod kellett egy kis csonkot. Az egyik fele RCA csati, a másik fele az ATI kártyákhoz adott 9 csatlakozójú valami (ez megy a notiba).
Szabvány RCA-RCA összekötő kábel kell,mindkét végén azonos csatival, vagy RCA-Scart, amennyiben a TV-den csak Scart csati van. Esetleg nézz szét a haveri körben. Szinte minden VGA kártyához adnak egy RCA-RCA kábelt, átalakító meg csak pár száz forint. Az in/out állásra a scart esetén figyelj! Kipróbálod, utánna meg a szükséges méretért keress fel egy helyi híradástechnikai boltot / szervízt. Nagyobb méretben is elkészítik, spec esetben minőségibb, árnyékolt kábelt is tudnak adni. -
bnss
veterán
Ilyet még nem tapasztaltam, nem tudok segíteni!
SunBreeze: sztem is hülyeség kivenni, mivel általában az akksin vannak a gumi ''talpak'', kivenném, billegne össze-vissza!
Ha nem akarod használni az akksit, akkor kapcsold ''ki'', legtöbb Asus-on van egy kapcsoló, amivel ezt lehet elkövetni!
Egy kérdésem is lenen, ki mivel monitorozza hőmérsékleteket, venti ford. számot?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest