- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36383 üzenetére
Ami a legfontosabb, hogy a hűtést nem is szabadna levenned. Új laptopnál nem valószínű hogy száraz legyen, pláne ha folyékony fémes. Elvileg van rajta valahol egy matrica, ha azt megsértetted, már beleköthetnek a műveletedbe.
Akkor is ezt csinálja, ha a proci mondjuk 95%-ra van korlátozva? -
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36375 üzenetére
Csak arra próbáltam célozni, hogy a rendszerbeállítás tökre brand-független. Ezt megcsináltuk az Intel Legionon is, meg az AMD Legionon is, meg az összes laptopon, ami a kezünk ügyébe kerül.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36372 üzenetére
Nem a hűtést állítgattad, hanem a windowst konfiguráltad kedvedre. Ezt a következő gépeden is kell majd, bármilyen márkájú is legyen.
-
válasz
M00NWALKER #36372 üzenetére
Nekem meg a TUF 17 es nagyon bejön. Eddig kiváló a tapasztalatom vele.
Egy furcsa dologot nem értek, hogy be van kapcsolva a kijelző energiatakarékosság és filmek alatt ugyan nem, de a windowsban mintha nem olyan simán mennének az ablakok. nem 60Hz hanem kb 24-30. fura...
Ettől függetlenül a hűtése kiváló. Már több mint két órája megy itt aksiról és néma. Én 85% ra kolátoztam az aksit, úgyis gamerezés lesz töltőről. Egyébként így, hááá jó esetbe 3-4 órát megy ela attól tuti nem többet. Mondjuk nem érdekes, de ha áram nélkül marad az ember, vagy este ágyba gépezni untig elég.
A telefonommal fullra össze van kapcsolva. az Armoury is teszi a dolgát. Ennyi.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36367 üzenetére
Ki kell próbálnod, tesztelned kell!
Amúgy mik a tapasztalatok a laptoppal?
Pro/Kontra? -
válasz
M00NWALKER #36357 üzenetére
Az mi lenne, én nem is látom.
Azt viszont igen, hogy 32GB ramnak a fele oda. Szép...
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36342 üzenetére
Megkérdeztem most , hogy ROG Zephyrus G14-ben hogy van, azt a választ kaptam, hogy nem is kereste, Windowsban rendeli hozzá a programokhoz, mert az élet (neki) nem csak játékból áll, és kell a takarékosság/csendesség is.
-
válasz
M00NWALKER #36342 üzenetére
Ultimate GPU mód sincs? Csinálj már egy screenshotot.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36339 üzenetére
Tiéd nem ilyen ?
(a kérdést a programra/felületre értettem)
és Lalikirály 36340 hsz-e? Az sem segít? -
válasz
M00NWALKER #36339 üzenetére
-
válasz
M00NWALKER #36336 üzenetére
Nem kell letölteni. Aromoury crate ben át kell kapcsolni. Aztán újraindul a gép hacsak nem a hibrid kapcsolós már. akkor már újraindítani sem kell.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36336 üzenetére
Nem ismerem a gépedet, de azt tippelném hogy ott van a MyAsus-ban, ha ott nincs, akkor a biosban...
-
válasz
M00NWALKER #36331 üzenetére
Biztos...
Amúgy a MUX azért jó, mert az integrált kártya kilép az útból. Ezáltal a dedikált jobb teljesítményt nyújt. Nem dolgozza fel még egy valami a kimenő képet. Ergo több az FPS, kevesebb a késés, lagg.. De azt tényleg csak konyektorról. Mert úgy szívja az akksit, mint boci a bödön vizet -
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36331 üzenetére
Tudta ő nagyon jól, hogy van neki dedikáltja, de úgy gondolta hogy a takarékosság mindenek előtt...
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36328 üzenetére
De lehet,
az a MUX, fixen bekapcsolja a dedikáltat, és minden arról megy. Akkor javasolt, ha mindig 220V-on lógsz, és nem számít az akkus üzemidő, mert úgy a takarékosságnak lőttek...
Ezért ha csak pár játékról van szó, érdemesebb itt windowsban hozzárendelni.
De nézd meg azt is, hogy mi történik, ha mostmár elengeded 100-ra a CPU-t! -
válasz
M00NWALKER #36325 üzenetére
Akkor konkrétan az volt, hogy az integrált kártya fogta. Amúgy ha játszol érdmes az Optimus segítségével kikapcsolni az integrált kártyát... Bár ez lehet csak intelnél van.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36323 üzenetére
Hát az van, ami általánosan lenni szokott:
(nehogy magadra vedd, mindannyiunkra vonatkozik, rám is)
a legtutibb gépet is lefikázzuk, ha nem értünk hozzá, és nem tudjuk használni
de mi hozta meg a megváltást? -
válasz
M00NWALKER #36317 üzenetére
De figyelj már. A proci 100% on megy? Azt kell nézni. Nem létezik, hogy a bivaj proci bottleneckelje a videókartyát. Nekem a Ryzen 7 5700 U a GTA 5 alatt 3-5% on ment.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36310 üzenetére
Első körben próbáld ki, mi történik akkor, ha a windowsban a processzort nem engeded 100%-on futni, hanem leveszed 99-re, az energia-menüben: [kép]
Aztán ha az megvan, a windowsban a képernyő beállítások grafikai részénél az adott alkalmazáshoz rendeld hozzá fixen a nagy teljesítményű GPU-t
[kép] [kép] [kép] [kép]
Ha ez sikerült, és működik, lehet hogy le sem kell korlátozni a CPU-t,
Aztán referálj, mi változott ! -
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER #36306 üzenetére
Játék közben túl meleg a CPU, a GPU meg alig van használva?
Biztos hogy jól be van állítva minden, hogy mikor-mit használjon? (ez esetben változhat a dolog)
vagy
Nem lehet, hogy az konkrétan egy CPU-igényes játék? (ez esetben nem biztos...) -
szaboi6512
őstag
válasz
M00NWALKER #36306 üzenetére
Több tesztet, cikket, fórumot rágtam át mielőtt megvásárolom a laptopot és mindenhol a CPU-ra panaszkodtak,hogy rendkívül módon melegszik.
Költői kérdés... Ennek ellenére mégis megvetted.... mire számítottál, nálad nem fogja ezt produkálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest