- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xact
tag
válasz
teptep #39320 üzenetére
Jó akksi idő, kinézet nem szempont, ne essen szét (zsanér főleg).
A 90-120Hz csak ha már vennék és a legtöbb tudja, miért ne, de nem ez a legfontosabb.
De hogy pontosítsak a megbízhatóság ami számomra fontos.
Előtte üzleti laptopjaim voltak, ergo ez az etalon nálam.
Az erő meg már ezeknél bármelyik is jobb, mint a mostaninál, ez annyira nem releváns.
Ha cpubenchmark.net-t nézem az egyik ~17000 , a másik ~ 21000 pontot kap, míg a jelenlegimre 3410 pontot ad.
Ja és kimaradt a háttérvilágítás a billentyűzetnél. -
xact
tag
válasz
teptep #39311 üzenetére
Köszönöm, ez hasznos volt, főleg a procik közötti különbség.
Most HP 840 G3-m van i7-6600u-val, gondolhatod, nekem már ha duppla gyors, már elég is.
Igazából a legjobbat szeretném kihozni ebből a keretből.
Kb 5-10 évente vetem eddig notit. A hűtés azért is fontos, kiindulva a jelenlegiből, mert ugyan van takarítva rendesen, de iszonyatosan tud melegedni, az akksi meg merül rendesen (pedig tavaly vettem gyárit, ami 98%-s).
Azzal tudtam lényeges hőt spórolni illetve akksi időt nyerni, hogy korlátoztam a procit. -
junior11
veterán
válasz
teptep #39236 üzenetére
Bilentyűzet világítás nekem nem fontos, de akinél igen, megértem. Az Acer miatt ma hívtak, már nincs, csak horriblis áron, annyiért nem éri meg, úgyhogy marad az X-es Vivibook vagy megvárok valami újabb akciót. Esetleg gondolkozom refurbished laptopon is (ThinkPad T14 Gen1 i5 16GB ram Win11 lenne 332€-ért, 2év gari, A. kat.), de majd még meglátom, egyelőre nézelődök, régóta nem követtem a fejlődést és az eseményeket a laptop/PC piacon.
-
Karcub
senior tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
teptep #39081 üzenetére
Jah, értem, Sorry, akkor ez más jellegű probléma.
Akkor kezdeném az elején
Eredeti gyári wifi-kártya-e, vagy a mostani tulaj tette bele?
AMD chipsethez való az AX200 (wifi6) és az AX210 (wifi6E), tehát a 0-végűek
Intel chipsetekhez való az AX201 (wifi6) és az AX211 (wifi6E), tehát az 1-végűek
illetve Intelek esetén láttam már benne MTK-t is (Vivobook S15, i5-12500H mellett)
Biztos hogy nincs keveredés? -
cs.zs.
veterán
válasz
teptep #39078 üzenetére
Nekem is volt már ilyenem,
Vivobook-on és Zenbook-on is.
Olyankor nincs mit fényképezni, nincs sárga háromszög sem, mert eszközkezelőben sem létezik. Nekem nem driver hiba volt, hanem nem volt olyan eszköz a gépben.
Windows-konfigurációs hiba volt.
Mivel ez otthon volt, a telefon rajta volt a wifin, összedugtam USB-vel, telefonban net-megosztás USB-n, és a laptop vezetékes netet kap, lehet tovább netezni/dolgozni.
Aztán egyszercsak megjavult, visszajött.
Windows-hiba, de nem driver-hiba. -
cekkk
veterán
válasz
teptep #39071 üzenetére
Erre a módszerre gondolsz? Ez megcsináltam.
Letöröltem az eszközt, felraktam az asus oldaláról a legfrisebb drivert és mégis ez a hiba fogad -
Fundiego
tag
válasz
teptep #38869 üzenetére
igen, tudom hogy mit kell letölteni, az volt a problémám hogy az asus hivatalos oldalán bénák a driverek:
https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a14-2024/helpdesk_download?model2Name=FA401WV
erről még nem hallottam, hogyha bedugom a telót a laptopba akkor úgy érzékeli mintha wifi lenne -
kovta23
tag
válasz
teptep #38844 üzenetére
Szia!
A gép:
Asus n551jx
Töltő pedig:
FSPGROUP INC.
Switching Power Adapter
MODEL NO.: FSPO90-DVCA1
P/N.:40041688
AC INPUT: 100-240V~,1.5A,50-60Hz
DC OUTPUT:
19.0V===4.74A MAX(90W MAX)
CAUTION
FOR INDOOR USE ONLY
For use with information
Technology Equipment.
ATTENTION/ ACHTUNG
Nur innerhalb von Gebäuden benutzen.
Nur zur Verwendung mit
informationstechnischen Einrichtungen.
Address:
FORTRON/SOURCE(EUROPA)
GmbH
Jakobshöhe 16
41066 Mönchengladbach
Germany
N136
NSW25088
RoHS
EFFICIENCY LEVEL:
MADE
IN CHINA
LL0787007GP F-1 -
bmakszim
őstag
válasz
teptep #38812 üzenetére
Edgével nem. Talán Edge-dzsel.
De miért zárjuk ki, hogy az Adobe a szar? Itt például azt javasolják, hogy Menu - Disable new acrobat. Vagy Preferences > Security (Enhanced). Turned off Enhanced Security and Protect Mode. Sokaknak megoldotta.
Egyébként gondoltam jól jön egy esetleges work-around, amíg megoldódik. -
wéercé
junior tag
válasz
teptep #38636 üzenetére
Szia!
Természetesen jól esik, a -200 ezer forint.
De ha most nem nézzük az árakat, csak az általam keresett, "Amit szeretnénk, az a 17,3"-os méret lenne, valamint AMD Ryzen 9 7945HX vagy ennek kb. megfelelő Intel (talán i9, de ebben nem vagyok biztos) processzor, RTX Geforce 4060 8GB videókártya és Win 11 hivatalos jogtiszta operációs rendszer." és a #38636 hozzászólásodban szereplő gépet összehasonlítva, tényleg nem érné meg az első gépet megvásárolni?
Mivel ahogy írtam nem csak játékra használná, csak én nem nem értek hozzá. -
wéercé
junior tag
válasz
teptep #38630 üzenetére
Szia!
Köszönöm a hozzászólást!
Mi is nézegetjük ezeket az oldalakat, de mielőtt döntenénk valamelyik mellett, gondoltam felteszem ide a fórumokra is a keresésem, hátha valaki megválna egy ilyen hasonló gépétől, jó állapotban, használtan, de esetleg valamivel az új ár alatt. -
jozsi252
veterán
válasz
teptep #38608 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Szeretnék még egy dolgot kérdezni. Jó ideje nem volt dolgom laptoppal, főleg olyannal nem amin előtelepítve volt a Win11. Ha bármi lenne a rendszerrel és újra kell telepíteni, akkor van egy billentyű kombináció amivel a bekapcs gomb lenyomása után előjön egy menü amivel újra tudom telepíteni a rendszert?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
teptep #38593 üzenetére
A router kb. 5 m-re van, de ennek nincs köze hozzá, melóban is próbáltam, ott is ugyan ez volt a helyzet. Mindkét helyen a routerre kötött összes eszköz tökéletesen működik, ennél meg egy normál weblap megnyitása is komoly feladat.
Most megpróbálom win10-el. Ennél sz@rabb már úgysem lehet.
-
wéercé
junior tag
válasz
teptep #38580 üzenetére
Használt gép is megfelelne.
Jó lenne a 17", mert ma néztünk 15"-osokat is, de azért az jóval kisebb.
Azt viszont nem tudom mi a különbség az a és az f sorozat között.
Én úgy gondolom, hogy a processzor lehet más, az egyikben intel, a másikban amd lehet.
De jöhetne valami rog is, de abból csak régebbieket találtunk.
A keret attól függne, hogy milyet találunk.
Egy igazán erős gépre nem sajnálnám, mert egy időre letudnánk a laptop kérdést. -
draco31
veterán
válasz
teptep #38563 üzenetére
Épp egy hete ragasztottam újra, már nagyon lidegett a kijelző.
Most majdnem olyan mint új korában.De, egy hatalmas katyvasz ez az ASUS-nál.
Nekem az kell amit linkeltem.
Illetve néha a venti kezd el zörögni, van hogy meg is szorul, ekkor szétszedés, egy hangyaf@sznyi műszerolaj a venti tengelyre, és pár hónapig csendben van újra. Természetesen rendszeresen tisztítom.Alaplap neve Asus VivoBook 14 X411UA (Aida)
BIOS verzió X411UA.313 Rendszer BIOS dátuma 10/28/2021 Már én frissítettem.i3-7100U-val van szerelve nekem, a RAM-ot már felhoztam 12Gb-ra, kellett. Egyébként csak netezek rajta, néha film, bőven elég még a vas benne. Még a gyári SSD van használatban.
2018.05.30.-án rendeltem. És azóta nem is telepítettem újra.
Papír számlát én most elő nem veszem, dobozában van, email ami jött a digiprime-tól, abban így szerepel: ASUS VivoBook S14 S410UA - i3-7100U, 14FULL HD, 128 GB, 4GB, HD Graphics 620 + Ajándék ASUS WT425 vezeték nélküli egér 140 pénzért volta akkor.
(az egér egyébként nagyon jó, de nem használom, tartalék, tapival jól elvagyok vele. Nagy gépnél meg ott a G502.)
Ja igen, a retek WiFi-t dobtam belőle elég hamar, Intel AC-9260-as van benne.
Szinte folyamatosan töltőn van, 1-2 hónapja 2 óra netezést még kibírt.
Napi 8 órát megy átlagosan.
De ha kell, lekapom a dobozról az adattáblát, ott mit ír típusnak.
S410UA-EB045, közben megnéztem. -
Semin
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest