Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz Lalikiraly #36463 üzenetére

Igen , végre egy hasonló fanatik :D Kedden viszem én is építem tovább a valheimben a viking házamat, és vágok videót is előre (privát projekt) elképesztő időket spórol így nekem a gép, ami gyak megfizethetetlen.

Én fülesben HyperX Cloud (plüss) párnák vonalból nem szívesen engedek, de kíváncsi vagyok a TUF-os fülesre! Azt hiszem ami ezt tudja az az AuraSync, egybe hangolja a hátteret, billentyűzetet, és a kiegészítőket is. Ott van eszközhozzáadás is.
    Nekem nincs TUF egerem, emiatt csak tippelek. Egérnek utána nézek az érdekelne, kis egérke kellene, mert nincs lapát kezem. Van az a lyukacsos verzió azt is néztem.

Szerk:

Egy kis szőrszálhasogatás:
    Nálad balra fent az akksi csatlakozó , sokkal kényelmesebb mint nálam középen. Id**ots , hogy lehet oda középre betenni egy battery csatit? Belement 299 óra a fejlesztésbe a 300-iknál már nem maradt ötlet? Az Asus logó alatti 4db led viszont jobban néz ki mint az A17-esen :D Amikor csak a fenti kettő ég, olyan mint egy morcos szem :D
    Kicsit Rogos beütés. Egy Gigabit Lan plusszban elfért volna frontban, ha az asztalod úgy adja ki, hogy kényelmesebb.. Fényerő több mint elég, nekem munkában 70-75-80 és még így is sok!

A négy csavar design, hogy csúnya kicsit szíven csapott :DDD de természetesen ízlések és pofonok. Akkor még ezt a négy csavar design-t tolták '22-ben.

Új hozzászólás Aktív témák