- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Igen , végre egy hasonló fanatik
Kedden viszem én is építem tovább a valheimben a viking házamat, és vágok videót is előre (privát projekt) elképesztő időket spórol így nekem a gép, ami gyak megfizethetetlen.Én fülesben HyperX Cloud (plüss) párnák vonalból nem szívesen engedek, de kíváncsi vagyok a TUF-os fülesre! Azt hiszem ami ezt tudja az az AuraSync, egybe hangolja a hátteret, billentyűzetet, és a kiegészítőket is. Ott van eszközhozzáadás is.
Nekem nincs TUF egerem, emiatt csak tippelek. Egérnek utána nézek az érdekelne, kis egérke kellene, mert nincs lapát kezem. Van az a lyukacsos verzió azt is néztem.Egy kis szőrszálhasogatás:
Nálad balra fent az akksi csatlakozó , sokkal kényelmesebb mint nálam középen. Id**ots , hogy lehet oda középre betenni egy battery csatit? Belement 299 óra a fejlesztésbe a 300-iknál már nem maradt ötlet? Az Asus logó alatti 4db led viszont jobban néz ki mint az A17-esen
Amikor csak a fenti kettő ég, olyan mint egy morcos szem 
Kicsit Rogos beütés. Egy Gigabit Lan plusszban elfért volna frontban, ha az asztalod úgy adja ki, hogy kényelmesebb.. Fényerő több mint elég, nekem munkában 70-75-80 és még így is sok!A négy csavar design, hogy csúnya kicsit szíven csapott
de természetesen ízlések és pofonok. Akkor még ezt a négy csavar design-t tolták '22-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Kedden viszem én is építem tovább a valheimben a viking házamat, és vágok videót is előre (privát projekt) elképesztő időket spórol így nekem a gép, ami gyak megfizethetetlen.
de természetesen ízlések és pofonok. Akkor még ezt a négy csavar design-t tolták '22-ben.
Pyttawrx