- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #36296 üzenetére
sziasztok! korábban leírtam itt a topikban mit produkál a TUF-om, ha be vagy ki kapcsolom a HDMI-n csatlakoztatott AVR-t (házimozi erősítőt)
nem küldtem szervízbe azóta sem.
annyit sikerült kikísérleteznem, hogy ha nincs csatlakoztatva a vas természetesen nincs kékhalál, ha tv van csatlakoztatva szintén semmi baj nincs ha ki-be kapcsolgatom se.
ha az erősítő van csatlakoztatva, de kikapcsolom az RTX-et (ami fura mert elvileg ki se lehetne külső kijelző használatakor, de ha addig kikapcsolom az asztal kiterjesztését, enged átváltani eco módba, majd újra kiterjesztve az asztalt van kép RTX nélkül)
de a lényeg: lényegesen ritkábban jön elő a kékhalál ilyenkor
az igazsághoz hozzátartozik, hogy képes az AVR 2-3x is leválni-csatlakozni a windows szerint ha mondjuk bekapcsolom de még forrást is kell váltani, de nem hinném, hogy ettől le kéne fagyjon egy laptop...ja és nem mai darab már a vas, FullHD, nem 4K
szerintetek lehet, hogy ez valami szoftveres a gebasz? vagy a géppel lehet gond?
érdemes lenne visszaküldeni? nincs itt véletlenül olyan aki szokott még AVR-t csatlakoztatni hasonló gépre? -
-
válasz
dobobazsy #36424 üzenetére
Neeem. Én 1 heten belül vittem vissza. Az f15 ös gép az GTK volt. Kijelzőt, alaplapot és billt kellett volna cserélni. A szervíz is visszadobta... a masik a tuf dash pedig élhetetlen és hangos volt...
Ezt a gépet imadom. Imadom szeretem. Jó ránézni plane játszaninvele. Kap majd plusz ramot és happy DJ lesz.Amúgy az itteni kollégák szerint az A15 és A17 széria sokkal jobb minőség.
-
válasz
dobobazsy #36422 üzenetére
Be kell vallani tényleg sok a hibás ezek között. Lásd én két géppel is megszippantottam, de valahogy ez a 17 es kiváló. Nekem egyetlen egy apróság rossz, a Windows telefonkapcsolat programban valamiért én szaggatva hallok mindenkit. Más engem kiválóan hall. De letojom, max nem használom. ennyi.
De biztos nem a gép hibája, mert minden más bt konneksön tökéletes, hangfal, telefon adat ilyesmi minden... -
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #36398 üzenetére
srácok csak nem én vagyok a hülye... megint jött egy kékhalál tv kikapcsolásakor. ezen mostmár nagyon felbőszültem, és letöltöttem egy windowsos memtestet a kolega javaslatára. lefutott egyszer, oké. na mondom rányomok azér mégegyszer. hát olyat kékhalálozott, hogy felül még zöld/színes csíkok is elkezdtek terjedni lefelé...
Lalikiraly tegyél lottót.
küldhetem vissza a gépet?ja és visszaraktam a proci feszültséget, a throttlestop sem fut már. szóval most érintetlen
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest