- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #36296 üzenetére
sziasztok! korábban leírtam itt a topikban mit produkál a TUF-om, ha be vagy ki kapcsolom a HDMI-n csatlakoztatott AVR-t (házimozi erősítőt)
nem küldtem szervízbe azóta sem.
annyit sikerült kikísérleteznem, hogy ha nincs csatlakoztatva a vas természetesen nincs kékhalál, ha tv van csatlakoztatva szintén semmi baj nincs ha ki-be kapcsolgatom se.
ha az erősítő van csatlakoztatva, de kikapcsolom az RTX-et (ami fura mert elvileg ki se lehetne külső kijelző használatakor, de ha addig kikapcsolom az asztal kiterjesztését, enged átváltani eco módba, majd újra kiterjesztve az asztalt van kép RTX nélkül)
de a lényeg: lényegesen ritkábban jön elő a kékhalál ilyenkor
az igazsághoz hozzátartozik, hogy képes az AVR 2-3x is leválni-csatlakozni a windows szerint ha mondjuk bekapcsolom de még forrást is kell váltani, de nem hinném, hogy ettől le kéne fagyjon egy laptop...ja és nem mai darab már a vas, FullHD, nem 4K
szerintetek lehet, hogy ez valami szoftveres a gebasz? vagy a géppel lehet gond?
érdemes lenne visszaküldeni? nincs itt véletlenül olyan aki szokott még AVR-t csatlakoztatni hasonló gépre? -
-
válasz
dobobazsy #36424 üzenetére
Neeem. Én 1 heten belül vittem vissza. Az f15 ös gép az GTK volt. Kijelzőt, alaplapot és billt kellett volna cserélni. A szervíz is visszadobta... a masik a tuf dash pedig élhetetlen és hangos volt...
Ezt a gépet imadom. Imadom szeretem. Jó ránézni plane játszaninvele. Kap majd plusz ramot és happy DJ lesz.Amúgy az itteni kollégák szerint az A15 és A17 széria sokkal jobb minőség.
-
válasz
dobobazsy #36422 üzenetére
Be kell vallani tényleg sok a hibás ezek között. Lásd én két géppel is megszippantottam, de valahogy ez a 17 es kiváló. Nekem egyetlen egy apróság rossz, a Windows telefonkapcsolat programban valamiért én szaggatva hallok mindenkit. Más engem kiválóan hall. De letojom, max nem használom. ennyi.
De biztos nem a gép hibája, mert minden más bt konneksön tökéletes, hangfal, telefon adat ilyesmi minden... -
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #36398 üzenetére
srácok csak nem én vagyok a hülye... megint jött egy kékhalál tv kikapcsolásakor. ezen mostmár nagyon felbőszültem, és letöltöttem egy windowsos memtestet a kolega javaslatára. lefutott egyszer, oké. na mondom rányomok azér mégegyszer. hát olyat kékhalálozott, hogy felül még zöld/színes csíkok is elkezdtek terjedni lefelé...
Lalikiraly tegyél lottót.
küldhetem vissza a gépet?ja és visszaraktam a proci feszültséget, a throttlestop sem fut már. szóval most érintetlen
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Bloodborne (PS4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő