- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #36296 üzenetére
sziasztok! korábban leírtam itt a topikban mit produkál a TUF-om, ha be vagy ki kapcsolom a HDMI-n csatlakoztatott AVR-t (házimozi erősítőt)
nem küldtem szervízbe azóta sem.
annyit sikerült kikísérleteznem, hogy ha nincs csatlakoztatva a vas természetesen nincs kékhalál, ha tv van csatlakoztatva szintén semmi baj nincs ha ki-be kapcsolgatom se.
ha az erősítő van csatlakoztatva, de kikapcsolom az RTX-et (ami fura mert elvileg ki se lehetne külső kijelző használatakor, de ha addig kikapcsolom az asztal kiterjesztését, enged átváltani eco módba, majd újra kiterjesztve az asztalt van kép RTX nélkül)
de a lényeg: lényegesen ritkábban jön elő a kékhalál ilyenkor
az igazsághoz hozzátartozik, hogy képes az AVR 2-3x is leválni-csatlakozni a windows szerint ha mondjuk bekapcsolom de még forrást is kell váltani, de nem hinném, hogy ettől le kéne fagyjon egy laptop...ja és nem mai darab már a vas, FullHD, nem 4K
szerintetek lehet, hogy ez valami szoftveres a gebasz? vagy a géppel lehet gond?
érdemes lenne visszaküldeni? nincs itt véletlenül olyan aki szokott még AVR-t csatlakoztatni hasonló gépre? -
Lalikiraly
addikt
válasz
dobobazsy #36424 üzenetére
Neeem. Én 1 heten belül vittem vissza. Az f15 ös gép az GTK volt. Kijelzőt, alaplapot és billt kellett volna cserélni. A szervíz is visszadobta... a masik a tuf dash pedig élhetetlen és hangos volt...
Ezt a gépet imadom. Imadom szeretem. Jó ránézni plane játszaninvele. Kap majd plusz ramot és happy DJ lesz.Amúgy az itteni kollégák szerint az A15 és A17 széria sokkal jobb minőség.
-
Lalikiraly
addikt
válasz
dobobazsy #36422 üzenetére
Be kell vallani tényleg sok a hibás ezek között. Lásd én két géppel is megszippantottam, de valahogy ez a 17 es kiváló. Nekem egyetlen egy apróság rossz, a Windows telefonkapcsolat programban valamiért én szaggatva hallok mindenkit. Más engem kiválóan hall. De letojom, max nem használom. ennyi.
De biztos nem a gép hibája, mert minden más bt konneksön tökéletes, hangfal, telefon adat ilyesmi minden... -
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #36398 üzenetére
srácok csak nem én vagyok a hülye... megint jött egy kékhalál tv kikapcsolásakor. ezen mostmár nagyon felbőszültem, és letöltöttem egy windowsos memtestet a kolega javaslatára. lefutott egyszer, oké. na mondom rányomok azér mégegyszer. hát olyat kékhalálozott, hogy felül még zöld/színes csíkok is elkezdtek terjedni lefelé...
Lalikiraly tegyél lottót.
küldhetem vissza a gépet?ja és visszaraktam a proci feszültséget, a throttlestop sem fut már. szóval most érintetlen
-
Lalikiraly
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest