- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.•°>RAZER<°•
csendes tag
válasz
Pyttawrx #30322 üzenetére
Most külön ezért nem szeretném megint szétszedni, mert ilyen felpattintgakós szarság, de van video.
Meg lőttem videobol képet
https://kepkuldes.com/image/H9mYrA
Ott az IO board és azon van a 2 usb, meg a sata is, usb megy, sata nem, hdd fel se pörög semmi, és igen bios se látja.
és igen a hdd hibátlanul működik más gépben, illetve tettem bele másik hdd-t is másik gépből ami eddig használatban volt, és semmi.
Video itt:
https://www.youtube.com/watch?v=vcWssTPSl4wGondolom kuka az IO board vagy javításra szorul, de azt lehet én vagyok hülye.
-
-
-
kromatika
veterán
válasz
Pyttawrx #30240 üzenetére
Leírom ide is hátha valakinek jól jön.Szóval meg érdeklődtem,és a garis ASUS ROG Strix GL703GE notimban,amit a Laptoop.hu nál vettem, le lehet cserélni a 128GB-s M.2 SSD-t ,de csak úgy ,ha a be szerelést náluk a FiX Direct-nél (ők a hivatalos ASUS szervíz)csinálják meg,Potom 4500FT ért.
Nem rossz pénzt, összesen két csavar eltávolításáért,és az ssd be rakásáért. Max 5 perc az egész.Még szerencse hogy az SSD-t nem kötelező náluk venni.Mind egy, ezen már nem múlik.
-
ddmb
aktív tag
válasz
Pyttawrx #30184 üzenetére
64 bites a rendszer. Csináltam clean installt és felraktam mindent amit írtál (az összes ÁTKot meg a keybord device filter utilityt is), de semmi
BIOS updatelve, és az összes driverből a legfrissebb van fent. Érdekes módon a képernyő sötétítése, kikapcsolása működik, sleepbe tudom rakni a gépet), de a hangerőt nem tudom működésre bírni
Lehetséges hogy alapból csak XP alatt működnek ezek a dolgok?...
-
mzs98
újonc
válasz
Pyttawrx #30155 üzenetére
Hmm köszönöm a tanácsokat... HDD többségében nincs használva, nagyon ritkán, játékoknál, minden mást az SSD futtat. És az akadozás akkor is jelentkezik, mikor SSD-ről fut a program. Szóval nem hinném, hogy a HDD lenne a hunyó. CPU hőfoka átlagos használat mellett 45-50 fok között van ami mintha magasabb lenne, mint amikor megvettem. De némi terhelés hatására ( pl több videó fut egy időben, vagy google térkép) rögtön felugrik 55 környékére. Játék futása közben pedig úgy tűnik túlzottan magas akár 80 fok fölé is megy.. :/
Úgy tapasztalom, hogy akkor jelentkeznek főleg a problémák mikor jelentősebb grafikai/videó teljesítmény lenne szükséges.
A sercegő hanggal meg tudnék barátkozni, már ha nincs kapcsolatban a meglévő hibákkal, a random belassulásokkal és lefagyásokkal. -
törölt tag
válasz
Pyttawrx #30109 üzenetére
Most találtam egy programot amcsi fórumon:
NoteBookFanControl
https://github.com/hirschmann/nbfc/releasesProgin belül ki kell választani a modellt és átveszi a venti vezérlés irányítását.
Azt írják fellépő probléma ennél a modellnél
-
zetor2000
őstag
válasz
Pyttawrx #30081 üzenetére
Hidd el, megnézném, csak messze van a gép. Így marad a távsegítség.
Másik billentyűzet nincsen, mert senki nem szaladgál (magyar kiosztású) háttérvilágításos ASUS K501LX klavival... szerintem neked sincs zsebbe két darab
Nah, nekem sincs. Havernak van ez a nyomora, és próbáljuk megfejteni, mi a baj.
Maga a billentyűzet gépel mindent, az összes gombja jó, csak a világítás random ki/bekapcsol.Szerintem is kéne mennie, mert miért ne? Vagy legalább ha bekapcsolná... de azt sem. Azt se értem, minek kavarnak be egy ilyen alap funkcióba driverrel? Nekem egy Dell cucc van, FN+valami ki/be kapcsolja, oprendszertől függetlenül.
A mérnökök felesleges melója végett is drágák ezek a cuccok -
-
D@ny7
aktív tag
válasz
Pyttawrx #30017 üzenetére
Bocsánat hogyha félreérthető voltam.
A termékkulcs megvan, csak a windowsból ami most telepítve van hogyan vegyem ki hogy az ne legyen újra aktiválható vele? Mert ugye alaplap-hoz kötött. És ha cserélik akkor a következő gépen ugyanezt akarom aktiválni. Ha ugyanezen gépre, még ha törlöm is most az egészet, egy telepítésnél kulcs nélkül aktiválja magát a windows. (persze csak ha ugyanazon verzió kerül rá).Régi gépemet is így szoktam tisztán újratalapíteni
(telepítésnél termékkulcs kihagyás, az első netre csatlakozáskor már aktiválódik is) -
steelsec
aktív tag
válasz
Pyttawrx #30002 üzenetére
Gyari fogpaszta olyan kuka, hogy egy 6 magos procit nem fog lehuteni, igen erdemes ujrapasztazni valamennyit fog hozni, masik dolog hogy az a gep nem kepes lehuteni azt a procit, nagyon keves gep kepes ra.
Undervoltolni kell es pasztazni akkor talan lehet javitani a helyzeten.
-
Ubi
tag
válasz
Pyttawrx #29915 üzenetére
Köszi szépen, de sajnos ez nekem nem jó, mert ha kihúzom a tápkábelt rögtön leáll. Olyan mintha nem lenne benne az akkumulátor, pedig de. Már valami tiltásra is gondoltam valamerre. Gondolok arra, hogy ha akku csere történik biztos kell valami mást is csinálni. De nem tudom mi lehet.
-
-
Stanbacsi
tag
válasz
Pyttawrx #29772 üzenetére
Szia!
Nem tudom a BIOS-ban hol található ez... átnéztem és nem nagyon van meg.
Endless OS volt a gépen, azzal működött. Windows telepítése közben sem működött már.BIOS-t is frissítettem + 2x újra raktam a windowst... de semmi. A képen látható hibát ugyan úgy írja sajnos. Bóklászva találtam ilyen jellegű problémát, viszont nem touchpad driver telepítésénél jelentkezett másnak... Tehát ez a hiba más programok telepítésénél is simán előjöhet, csak azt kellene tudnom, hogy mi okozza. Sajnos nem nagyon megy a dolog
Gondolom ha felraknám a progit működne is tökéletesen... csak hát mivel nem lehet...
Nem tudom mi akadályozza a program telepítését.
Nincs esetleg olyan touchpad program amivel működhetne? (nem gyári) Segítsetek
Mind egy milyen módon, csak működjön.
Az mennyire akadály, hogy nem 64 bites, hanem 32-es windows van rajta
-
Xanyi
tag
válasz
Pyttawrx #29764 üzenetére
Köszi! Megpróbáltam mindent amit szoftveres szinten meg lehet, de sajnos nem működik. Szét azért nem szedném mivel garis...
Ami viszont érdekes hogy az Fn+F3 lenne a fényerő csökkentése, erre jelenleg a Levelező nyilik meg, az Fn+F4 pedig a fényerő növelése, erre pedig jelenleg a Böngésző jön be.
Olyan mintha szofveresen más funkció lenne rajt, de nem tudom megváltoztatni. -
alexnowan2
csendes tag
válasz
Pyttawrx #29751 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod. Van fönn Geforce Experience nevű progi ami mindig frissíti a vga drivert. Első gondolatom nekem egy korábbi verzió visszaállítása volt. Kipróbáltan 4 különbözőt amivel működött eddig de semmi javulás.
Java? létezik hogy ha nem friss ilyet produkál?
-
Scytale
csendes tag
válasz
Pyttawrx #29723 üzenetére
Ha elviszem a hivatalos szervízbe és garanciában pl kijelzőt cserélnek benne, akkor össze tudják utána úgy rakni, hogy ne látszódjon rajta?
Bevittem a MediaMarktba, de már nincs belőle több nekik, így nem tudják cserélni, csak pénzt adnának vissza.
Black Friday alkalmából 300e helyett 200e-ért sikerült megvenni, úgyhogy ha van rá mód, akkor szeretném megtartani, mert ennyiért nincs hasonló laptop. -
Sérnyovác
tag
válasz
Pyttawrx #29497 üzenetére
Szia asus notebook ugyanez a helyzet, kb 7 hónapos a gép. lett valami megoldás a problémádra?
29496-os hozzászólás
"Sziasztok!
Adott egy Asus X541N (n3350, 4gb), annyi változtatással, hogy HDD helyére került egy SSD. Az akku szinte teljesen új, közel 1 év alatt 7 ciklus került bele és a komplett gép sem futott 100 óránál többet. Kb fél éve produkálja az alábbi hibát, amit kezdek unni. Töltőről hibátlanul megy, de amint átváltanék akkumulátoros üzemmódra, a gép valamikor szinte egyből kikapcsol figyelmeztetés és hibaüzenet nélkül, valamikor pedig akár 4 órát is kibír.
100%-ról egy aida64 stability tesztet lefuttattam többször is és minden rendben volt. Kb 2óra alatt lemerült 100%-ról 5%-ra folyamatos max teljesítményen és fényerőn.Továbbá tesztprogramok szerint 99%-os az akku állapota.Ha előjön a hiba, akkor 100-85% között legalább 3x kikapcsol. Kikapcsolások után pöccre indul akksiról is, mintha mi sem történt volna.
A gépen a kezdetektől fogva win10 64bit van.
HDD-vel ugyanúgy produkálta a hibát.
Windows újrahúzás után szintúgy.Köszi" -
Pól2
csendes tag
válasz
Pyttawrx #29715 üzenetére
Köszönöm az információt !
Ami az akkumulátoron rajta van 11.2 V 4400mAh 49 Wh. Li-ion akku.
A gépem Asus K52JC-EX1840Damit szeretnék venni, de még nem mertem megrendelni, lény szives nézd meg !
https://www.ebay.com/itm/7800mAh-Battery-fr-Asus-A42J-K52-K52F-K52J-K52JB-K52JC-K52JE-K52JK-K52JR-A32-K52-/282108278851
-
csiben1
tag
válasz
Pyttawrx #29690 üzenetére
Szia!
Csak érdekességképp írom le, hogy végül találtam megoldást a Bios frisítésre akkumulátor nélkül. A Bios menüben, mikor rámentem az easy flash-re, jelezte, hogy az akksi nem éri el a 20%-ot és kapcsoljam ki a gépet, ekkor beírtam, hogy "RISKY" és láss csodát, engedte.
Csak elsőnek megszívatott, mert az Y helyett Z-t kellett nyomni, ugye a más billentyűkiosztás miatt.
-
-
SshaarK
csendes tag
válasz
Pyttawrx #29607 üzenetére
Tegnap ahonnan vettem a pendriveot beadtam a gepet h probaljak meg mert kivagom, es ezt add ossze, megcsinaltak 10 perc mulva hivtak hogy kesz mehetel erte. Termeszetesen nem aruljak el hogy csinaltak pedig en mar halozatrol telepitestol kezdve minsent megprobaltam. Hihetetlen. Ettol fuggetlenul mindenkinek nagyon szepen koszonom a segitseget es a tanacsat.
-
SshaarK
csendes tag
válasz
Pyttawrx #29602 üzenetére
Reseteltem semmi. Rufusba csinaltam olyan telepitot ami MBR es meg olyat is ami GPT, meg csak nem is latja a pent a laptop nem meg bootolni a telepitot
felhivtam az asust, kapcsoltak okos Arpit aki annyit tudott makogni hogy irjak nekik emailt hatha valamelyik okosabb meg tudja valaszolni. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Yettel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged