Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
válasz
MaxxDamage #31015 üzenetére
Igen, most az előbb olvastam el , hogy úgy indít az Usa Asus support hogy: "USA and Canada ONLY"
Írtam a szerviznek, remélem értik majd a problémámat , köszönöm szépen a tanácsokat
-
skylinelaca
senior tag
válasz
skylinelaca #30589 üzenetére
Sziasztok , hátha valaki...
a hozzászólásom óta újra volt szervizben a notebook, már 2x és nincs 1 éves.... . Monitorcsere, hűtőrendszercsere, hangszórócsere ismét.
Azóta eltelt megint 2 hónap és ISMÉT rossz a hang. (teljesen önállóan halkul el kb 10%-ra majd hangosodik fel 100%-ig folyamatosan miközben a csúszka 100%-on van. Zenehallgatás/játék/filmnézés közben.) Driverpróbálgatások voltak, egyikkel sem volt jó.
Mit tehetek a tartós megoldás érdekében? Két hónaponta adjam le 2 hétre szevizbe amíg a garancia le nem jár? Az Asus tud valamit tenni ilyen ügyben? Kifoghattam egy rossz eresztést? Az előző RoG notim 4 évig volt meg és hibátlan volt, ez meg ....
-
skylinelaca
senior tag
Sziasztok!
GL504 Scar II-vel van valakinek valamilyen tapasztalata?
Én 7 hónapja vettem egy GL504 Scar II-t (i7 , 16gb , gtx1060) , 3 hónap után hangszórókat kellett cserélni. Ma adtam le ismét szervizbe mert zöld foltos lett a monitor, a jobb oldali ventilátor darál és megint néha rossz a hangszóró.. oké , még garis szerencsére, de nem gondolnám , hogy ez normális. Lehet én fogtam ki egy rossz szériát, bár a hangszóróproblémát más Scar II tulajtól is hallottam. Pedig vigyázok rá, még mindig a hozzá adott puha "tasak"ban tartom. Előző notim is Asus volt, (még a GTX 860m korszakból) Annak semmi baja nem volt , pedig 4-5 évet használtam.
Nagyon jók a tapasztalataim az ügyfélszolgálattal és a szervizzel is (fixdirect) , csak elég aggasztónak tartom , hogy nincs 1 éves a noti és már ennyi bajom van/volt vele
-
skylinelaca
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Vásároltam egy GL504gm Scar Edition notit ( i7 ,gtx1060).
Sajnos sújtja valamilyen, vagy driver vagy Win10 hiba. Első indításnál egyszerűen elmegy a hang. Ezért 2x kell indítani a notit. Próbáltam a gyártói oldalon elérhető Realtek drivereket , próbáltam újabb verziójú (de nem kimondottan ehhez a géphez való) drivereket feltenni amiket az Asus ügyfélszolgálat javasolt, eredménytelenül. Ráadásul utóbbinál egyáltalán nem is volt hang.
A gépet altatni nem lehet mert akkor szintén elmegy a hang. Próbáltam a neten elérhető megoldásokat de egyik sem használt. Legtöbb a Vezérlőpult - Hang - Hangszórókon belül az "Enchantments" fülön lévő dolgok kikapcsolását javasolja, de nekem nincs is ilyen fül.Másik -szintén hang probléma - hogy most elkezdte teljesen magától állítani a hangerőt , film, videó, játék közben de úgy hogy a hangerő csúszka nem változik, tehát a Windows szerint továbbra is 100%-on van a hangerő. Ilyenkor nem lehet felhangosítani, magától (vagy néha úgy se) visszaáll tényleges 100%-ra. Erre is találtam javaslatot , Vezérlőpult - Hang - kommunikáció fülnél szintén a "nincs művelet"re állítani, de ez sem oldotta meg a gondot, semmi sem változott
Próbáltam úgy feltelepíteni , hogy hagyom netre menni a gépet install után, hogy tegye fel azokat a drivereket amiket "ő" jónak gondol, illetve próbáltam net nélkül, csak a gyártói drivereket feltenni egy szintén tiszta install után, az eredmény ugyanaz.
Ezek után valakinek van valamilyen javaslata , hekkelése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest