- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzs98
újonc
válasz
Aethel #30158 üzenetére
A bal oldaláról vagy inkább a közepe tájékán, és tudtommal ezen az oldalán van a CPU hűtés. A jobb oldalon van a HDD meg a videókártya hűtése, ott semmi nem hallatszik. Ugye ez a modell két ventillátoros
Bocsi, Pyttawrx kérdésére szerettem volna válaszolni, csak félrenyomtam.
-
mzs98
újonc
válasz
Pyttawrx #30155 üzenetére
Hmm köszönöm a tanácsokat... HDD többségében nincs használva, nagyon ritkán, játékoknál, minden mást az SSD futtat. És az akadozás akkor is jelentkezik, mikor SSD-ről fut a program. Szóval nem hinném, hogy a HDD lenne a hunyó. CPU hőfoka átlagos használat mellett 45-50 fok között van ami mintha magasabb lenne, mint amikor megvettem. De némi terhelés hatására ( pl több videó fut egy időben, vagy google térkép) rögtön felugrik 55 környékére. Játék futása közben pedig úgy tűnik túlzottan magas akár 80 fok fölé is megy.. :/
Úgy tapasztalom, hogy akkor jelentkeznek főleg a problémák mikor jelentősebb grafikai/videó teljesítmény lenne szükséges.
A sercegő hanggal meg tudnék barátkozni, már ha nincs kapcsolatban a meglévő hibákkal, a random belassulásokkal és lefagyásokkal. -
mzs98
újonc
Kedves fórumtársak!
Adott egy másfél éve vásárolt ASUS K501UX típusú laptop. Mostanság elég furcsa dolgokat produkál... Főleg Youtube videók, esetleg térkép nézegetése közben folyamatosan beakad, lefagy, vagy belassul és olyankor a hang is teljesen eltorzul, de csak néhány ezred másodpercre történik mindez, utána mintha kutya baja lenne. Érezhetően romlott a játékélmény is, néha teljesen belaggol a játék amit eddig sosem csinált. Eddig semmi nem oldotta meg a problémát, újratelepítés sem... A sercegő hang az még hagyján, azzal tudtam volna élni, de monstanában túl sokat jön elő ez a hiba főleg Youtube használata közben.
Szerintetek szükséges szervizelni? Vagy egyáltalán tudom én magam orvosolni ezt a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest