- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SshaarK #34090 üzenetére
Elő elő forduló hiba az armoury crate-nél (bár ritka), hogy hasonló probléma van. Ha szűz windows van fent, és minden driver up to date, akkor az Asus oldaláról szedd le, és mondjuk egy revo-val pucold le előtte.
Most jött ki a legújabb verziós Armoury Crate, lehetséges mivel több ideje nem volt használva összeakadt. Szépen át lett dolgozva, több dolog is változott. Turbo mód amúgy miért kell vagy szükséges? Bővebben.
-
Edge
veterán
válasz
SshaarK #33771 üzenetére
Ha a win alatt alaplapot cserélsz akkor csak újra kell aktiválni, ha élő rendszerrel adtad oda akkor valszeg ez történt.
Amúgy igen van rá módszer, de ez nem az s/n-t átírása igazából, ugyan én csak hp esetén láttam, de lehet hasonló van Asusnál is: első indulásnál a biosba bootol az új alaplap és amíg az s/n-t be nem rögzíted nem enged tovább. Utána soha többet nem kérdi ofc. -
szilva01
őstag
válasz
SshaarK #29591 üzenetére
Ugyanezen probléma előtt állok, egyszerűen administratorként bejelntkezve sincsenek meg a Secure Boot-on
és Fastboot-on kívül azok a menüpontok, amelyek megoldást jelenthetnének a problémára (Például a CSM mód, vagy az Add Boot Option). 2 napja túrom a netet, sikertelenül. A BIOS frissítéssel is az a baj, hogy az ASUS honlapjáról letöltöttem a legfrissebb verziót és sajnos már az van fent.Valaki valami ötlet?
-
válasz
SshaarK #29603 üzenetére
Hm furcsa, mert látnia kéne. Említett mediacration-t is meg lehet próbálni:
MediaCreationTool1809-et, de igazából ennek nem kellene befolyásolnia. Egy próbát meg ér:ezen az oldalon https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10
az eszköz letöltését válaszd, és pendrivra írd ki -
Titmouse09
aktív tag
válasz
SshaarK #29597 üzenetére
Második képen látható alul, hogy F8 - Boot menu.
Oda néztél már be? Én a múltkor úgy jártam egy géppel, hogy nem volt a BIOS-ban sehol amiről akartam boot-olni, csak a konkrét boot menüben. Ott viszont minden, mindkét módban.
Már látomSaját telepítő pendriveot nem próbáltál csinálni rufus-sal?
Boot option properties kiválasztható, vagy csak egy cím?
Esetleg bios reset, hátha valami ki lett törölve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest