- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SshaarK #34090 üzenetére
Elő elő forduló hiba az armoury crate-nél (bár ritka), hogy hasonló probléma van. Ha szűz windows van fent, és minden driver up to date, akkor az Asus oldaláról szedd le, és mondjuk egy revo-val pucold le előtte.
Most jött ki a legújabb verziós Armoury Crate, lehetséges mivel több ideje nem volt használva összeakadt. Szépen át lett dolgozva, több dolog is változott. Turbo mód amúgy miért kell vagy szükséges? Bővebben.
-
Edge
veterán
válasz
SshaarK #33771 üzenetére
Ha a win alatt alaplapot cserélsz akkor csak újra kell aktiválni, ha élő rendszerrel adtad oda akkor valszeg ez történt.
Amúgy igen van rá módszer, de ez nem az s/n-t átírása igazából, ugyan én csak hp esetén láttam, de lehet hasonló van Asusnál is: első indulásnál a biosba bootol az új alaplap és amíg az s/n-t be nem rögzíted nem enged tovább. Utána soha többet nem kérdi ofc. -
szilva01
őstag
válasz
SshaarK #29591 üzenetére
Ugyanezen probléma előtt állok, egyszerűen administratorként bejelntkezve sincsenek meg a Secure Boot-on
és Fastboot-on kívül azok a menüpontok, amelyek megoldást jelenthetnének a problémára (Például a CSM mód, vagy az Add Boot Option). 2 napja túrom a netet, sikertelenül. A BIOS frissítéssel is az a baj, hogy az ASUS honlapjáról letöltöttem a legfrissebb verziót és sajnos már az van fent.Valaki valami ötlet?
-
válasz
SshaarK #29603 üzenetére
Hm furcsa, mert látnia kéne. Említett mediacration-t is meg lehet próbálni:
MediaCreationTool1809-et, de igazából ennek nem kellene befolyásolnia. Egy próbát meg ér:ezen az oldalon https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10
az eszköz letöltését válaszd, és pendrivra írd ki -
Titmouse09
aktív tag
válasz
SshaarK #29597 üzenetére
Második képen látható alul, hogy F8 - Boot menu.
Oda néztél már be? Én a múltkor úgy jártam egy géppel, hogy nem volt a BIOS-ban sehol amiről akartam boot-olni, csak a konkrét boot menüben. Ott viszont minden, mindkét módban.
Már látomSaját telepítő pendriveot nem próbáltál csinálni rufus-sal?
Boot option properties kiválasztható, vagy csak egy cím?
Esetleg bios reset, hátha valami ki lett törölve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged