- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Papooo #31289 üzenetére
Szia. Gondolom nem megy a touch?
Tudom hogy szaki vagy. Most vettem egy pavilion x360-at, és lecseréltem a os-t home-ról pro ra. Nah most akármit csináltam gyári drv gyáriszám alapján stb, vagy azt írta nem támogatott oprendszer, vagy mással állt le. És persze nem ment a touch meg a touchscreen sem Mérgembe újra raktam és hagytam, hogy a windows tegye tegyen fel mindent (ezt sose szoktam amúgy), és azóta hibátlan. Nem tudom nálad ez megoldás lenne-e, de gondoltam megosztom. küldesz képet a notiról? a kijelző amit megnéznék -
-
Remekelek28
őstag
válasz
Papooo #31085 üzenetére
Az aceremen működött. Az sd re is rufussal csináltam.
Megcsináltam a pendrive ra is. Viszont van egy nagy gond,hogy nem engedi egy particiora se telepiteni. És usb n telepiteném pendriveról ,csak az uefissel bootol be. Végigcsináltam a diskpartos parancsort is,de csak nem engedi. Már ott járok,hogy üres minden particio. Tehát már be se tudnék lépni a windowsba.
Asus x54 ről vsn szó. Mit állitsak át,hogy települhessen ? -
-
-
-
válasz
Papooo #30187 üzenetére
Köszi!
MS fiókkal nem vagyok, de van MS fiókom amivel van beregelt Win10 x64 Pro (Retail) kulcs.
Korábban próbáltam másik SSD-re friss rendszert felrakni és nem volt lista (Pro, Ultimate, Home, stb..) amiből választani lehetett és mikor Setup Complete volt és bejött Win is (MS fiókkal belépve) csak Home-t kaptam. (az lett) -
Dinter
addikt
válasz
Papooo #29816 üzenetére
Ez a bajom vele, hogy az SSD keretet nem igazán tudom kiszedni. Illetve ha kiszedem az SSD-t, akkor nem lesz rajta op. rendszer, és azt írták, hogy ilyenkor formázhatják a bent lévő merevlemezt, hogy rakjanak rá valamit. Nekem meg azon van az összes adatom. Azzal sem tudom, mit kezdjek.
-
Tannen
tag
válasz
Papooo #29656 üzenetére
Neten keresgélve találtam egy olyan megoldást, hogyha sw hiba miatt van gond egy billentyűzettel, (a nyilak hibája általában ilyen), akkor érdemes egy próbát tenni a driver letörlésével. A gép az újraindítás után pedig letölt egy új drivert.
Szerinted ezt érdemes megpróbálni? -
Tannen
tag
válasz
Papooo #29651 üzenetére
Nem ugyanaz a gépem, mint a kollégának, mert az enyémben Pentium N3540-es proci van. (nem MA, hanem csak M.) Nem érzem egyébként egyáltalán lassúnak (Win10 Pro), de az is meglehet, hogy nem láttam még gyors gépet.
Megnéztem amúgy a billentyűzeteket a saját problémámra, de 15-20-ért vannak.
Ha max. 30-at ér a gépem, akkor tényleg nem éri meg, sajnálom, mert amúgy teljesen jó a gép. -
Tannen
tag
válasz
Papooo #29634 üzenetére
Már 1-2 hónapja nem működik az az egy fránya billentyű, részben ezért is szedtem szét, illetve gondoltam egyúttal ki is tisztítom. Belül teljesen tiszta volt, (csak otthon használom), a csatlakozókat is rendben találtam.
Akkor most kukázzam ki a gépet emiatt? Amúgy tök jó kis gép még mindig, tudja azt, ami nekem kell.
Mennyit érhet vajon egy ilyen laptop? Szétszedéskor kapott új akkut is.
Köszi a válaszod!
T -
steelsec
aktív tag
válasz
Papooo #28955 üzenetére
Azert azt ne felejtsuk el hogy a GL szeria sosem volt tokeletes es ez igencsak kozepkategoria, kijelzopanelek sajnos ilyenek. Valahol meg kell vagni az arat es tobbszor ezen is lehet sporolni.
prannk:
Nem vagyok profi de szerintem ezt visszakuldik a gyartonak, ami elegge fura nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest