Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
Kezd a hócipőm tele lenni ezzel a laptoppal. Most éppen minden jó és kész is lenne, de nem áll le. Kikapcsol a képernyő és csak pörög a ventilátor. A bekapcs gombbal kell lelőni.
-
Ubi
tag
Hát megoldódott az akku probléma! Az ASUS szerviznél sikerült beszélnem egy sráccal, aki megmondta melyik csavarra nézzek rá, mert az nem csak rögzít, hanem rövidre is zár egy áramkört. Kicsit húzzak rá. És láss csodát!!! Jó lett! Életemben nem jöttem volna rá!
-
Ubi
tag
Biost már frissítettem a legújabbra és reseteltem is. Aztán újra beállítottam mindent. Az akkut BIOS is látja, még a töltöttséget is. Ha kiveszem, akkor azt is helyesen mutatja, hogy nincs benne. Nem vettem észre, hogy bármi baj lenne a csatlakozóval. Se alaplapon, se az akkumulátorokon. De meg fogom nézni még egyszer.
-
Ubi
tag
válasz
Pyttawrx #29915 üzenetére
Köszi szépen, de sajnos ez nekem nem jó, mert ha kihúzom a tápkábelt rögtön leáll. Olyan mintha nem lenne benne az akkumulátor, pedig de. Már valami tiltásra is gondoltam valamerre. Gondolok arra, hogy ha akku csere történik biztos kell valami mást is csinálni. De nem tudom mi lehet.
-
Ubi
tag
Sziasztok! Van egy Asus X542un laptopom, amiben ssd bővítés történt. Ahhoz, hogy a merevlemezt ki lehessen venni, ki kellett venni az akkut is. Miután végeztem, utána akkuról nem indul, csak hálózati töltőről. Gondoltam rossz az akku, rendeltem egy újat, de azzal is ugyanaz a helyzet. Látja, de nem tölt. Olvastam, hogy van valami bekapcs nyomva tartásával újra lehet kalibrálni, vagy mit csinálni. Tudja valaki mi a kombináció??? Esetleg ötlet mi lehet a baja???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest