- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
Kezd a hócipőm tele lenni ezzel a laptoppal. Most éppen minden jó és kész is lenne, de nem áll le. Kikapcsol a képernyő és csak pörög a ventilátor. A bekapcs gombbal kell lelőni.
-
Ubi
tag
Hát megoldódott az akku probléma! Az ASUS szerviznél sikerült beszélnem egy sráccal, aki megmondta melyik csavarra nézzek rá, mert az nem csak rögzít, hanem rövidre is zár egy áramkört. Kicsit húzzak rá. És láss csodát!!! Jó lett! Életemben nem jöttem volna rá!
-
Ubi
tag
Biost már frissítettem a legújabbra és reseteltem is. Aztán újra beállítottam mindent. Az akkut BIOS is látja, még a töltöttséget is. Ha kiveszem, akkor azt is helyesen mutatja, hogy nincs benne. Nem vettem észre, hogy bármi baj lenne a csatlakozóval. Se alaplapon, se az akkumulátorokon. De meg fogom nézni még egyszer.
-
Ubi
tag
válasz
Pyttawrx #29915 üzenetére
Köszi szépen, de sajnos ez nekem nem jó, mert ha kihúzom a tápkábelt rögtön leáll. Olyan mintha nem lenne benne az akkumulátor, pedig de. Már valami tiltásra is gondoltam valamerre. Gondolok arra, hogy ha akku csere történik biztos kell valami mást is csinálni. De nem tudom mi lehet.
-
Ubi
tag
Sziasztok! Van egy Asus X542un laptopom, amiben ssd bővítés történt. Ahhoz, hogy a merevlemezt ki lehessen venni, ki kellett venni az akkut is. Miután végeztem, utána akkuról nem indul, csak hálózati töltőről. Gondoltam rossz az akku, rendeltem egy újat, de azzal is ugyanaz a helyzet. Látja, de nem tölt. Olvastam, hogy van valami bekapcs nyomva tartásával újra lehet kalibrálni, vagy mit csinálni. Tudja valaki mi a kombináció??? Esetleg ötlet mi lehet a baja???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- One mobilszolgáltatások
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest