- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SshaarK
csendes tag
Sziasztok, érdekes problémákba ütköztem.
Az alany egy Asus G733QS amit fél év után ujraraktam. Ujratelepítésekkor voltak Nvidia driver gondjaim amit nagynehezen megoldottam, viszont maradt egy olyan hogy ha Armory Crate-ben Turbo modra állítom a masinát, minden játék 3-6 perc mulva kicrashel vga driver szerü hibákkal. -
SshaarK
csendes tag
Sziasztok, egy érdekes kérdéssel fordulok hozzatok.
Adott egy Asus G733QS laptop ami most járta meg a szervizt elég hamar 3 hónapos korában…. A GPU venti állt meg. A szerviz állítólag alaplapot cserélt és ventit, legalábbis a munkanapon ez szerepel. Megkérdeztem őket hogy hogyan lehetséges hogy az alaplap sorozatszama ugyan az illetve a hozza rendelt Win 10 pró is aktív maradt. Azt a választ kaptam hogy az alaplap sorozatszamat átírták és hogy a win10 licenset vissza írtak. Csak tudnám honnan mert a gépet win10 home al vettem a pró-t külön vettem rá.
Szoval a kérdés az hogy ez így valós e? -
SshaarK
csendes tag
válasz
Pyttawrx #29607 üzenetére
Tegnap ahonnan vettem a pendriveot beadtam a gepet h probaljak meg mert kivagom, es ezt add ossze, megcsinaltak 10 perc mulva hivtak hogy kesz mehetel erte. Termeszetesen nem aruljak el hogy csinaltak pedig en mar halozatrol telepitestol kezdve minsent megprobaltam. Hihetetlen. Ettol fuggetlenul mindenkinek nagyon szepen koszonom a segitseget es a tanacsat.
-
SshaarK
csendes tag
válasz
Pyttawrx #29602 üzenetére
Reseteltem semmi. Rufusba csinaltam olyan telepitot ami MBR es meg olyat is ami GPT, meg csak nem is latja a pent a laptop nem meg bootolni a telepitot
felhivtam az asust, kapcsoltak okos Arpit aki annyit tudott makogni hogy irjak nekik emailt hatha valamelyik okosabb meg tudja valaszolni. :/
-
SshaarK
csendes tag
válasz
Titmouse09 #29599 üzenetére
A boot option properties nem valaszthato ki, a sajat telepito kesziteset ma probalom ki csak elobb vennem kell pendriveot. A biosbol ki lehet torolni dolgokat? A biost egyebkent frissitettem hatha megoldja a problemat de nem. Hogy kell biost resetelni?
-
SshaarK
csendes tag
válasz
Titmouse09 #29595 üzenetére
Fastboot
Epp ezaz h nincs csm se uefi opciom. Ennyi amennyit latsz. -
SshaarK
csendes tag
Tisztelt forumtarsak!
Nagy problemaba utkoztem ami megfogott de rendesen.
Van egy Asus Gl504gm strix scar 2 laptopom es egy eredeti windows 10 home usb telepitom.A laptop latja az usb t a biosban de nem hajlando bootolni. Minden usb portot kiprobaltam, a bios advanced boot optionsban csak fastboot ki vagy be kapcs lehetosegem van. Teljesen tanacstalan es elkeseredett vagyok hogy van egy 480 ezres karacsonyfaizzom ami annyit is er, kerlek segitsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest