- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanbacsi
tag
válasz
Pyttawrx #29772 üzenetére
Szia!
Nem tudom a BIOS-ban hol található ez... átnéztem és nem nagyon van meg.
Endless OS volt a gépen, azzal működött. Windows telepítése közben sem működött már.BIOS-t is frissítettem + 2x újra raktam a windowst... de semmi. A képen látható hibát ugyan úgy írja sajnos. Bóklászva találtam ilyen jellegű problémát, viszont nem touchpad driver telepítésénél jelentkezett másnak... Tehát ez a hiba más programok telepítésénél is simán előjöhet, csak azt kellene tudnom, hogy mi okozza. Sajnos nem nagyon megy a dolog
Gondolom ha felraknám a progit működne is tökéletesen... csak hát mivel nem lehet...
Nem tudom mi akadályozza a program telepítését.
Nincs esetleg olyan touchpad program amivel működhetne? (nem gyári) Segítsetek
Mind egy milyen módon, csak működjön.
Az mennyire akadály, hogy nem 64 bites, hanem 32-es windows van rajta
-
Stanbacsi
tag
Sziasztok. Lenne egy olyan gondom, hogy windows 10 telepítést követően használhatatlan a Touchpad. Nem tudom mi lehet a probléma. Konkrétan az eszközkezelőben sem találom. Fel akartam telepíteni a drivert, de nem engedi sajnos.
Asus Smart Gesture telepítése közben a képen látható probléma történik… Akár mit kerestem rá, eddig semmi sem működött. A Friss Smart gesture-t próbálom és előtte telepítettem a kért ATK Package programot is. Úgy is ezt írja sajnos…
Ha nem lenne ez a hibaüzenet és fel tudná rakni rendesen, akkor gondolom működne is. Mi lehet a megoldás?!
Asus X540L VivoBook.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged