- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanya87
tag
Köszönöm a választ.
HDD-t lecseréltem egy másikra 320gb-osra a gyári 80gb-ost. Mindkettővel ugyanezt csinálja. USB-be nincs bedugva semmi, sem a PCMCIA slotba. Csak maga a gép és táp. Ez az érdekes, hogy csak újraindításnál nem indul el a gép, bekapcsnál semmi baja. A melegedést kizárnám, mert bekapcsolva azonnal újraindítva is ugyanez a probléma. Max még megpóbálom majd mégegyszer frissíteni a biost a legújabbra, hátha csak a frissitéssel volta valami.
Van rendes laptop/asztali gép is, nem szeretném a drága masinákat kirakni éjszakákra a szabadba, ezért tökéletes ez a kis gép. A Ramokat 2000ft-ért vettem a 2x2gb-ot, 500ftért egy a cdrom helyére tehető hdd keretet, ebben lesz majd a 320as vinyó, ha lesz olcsón cpu akkor cserélem, addig jóez, a rendszernek meg megintcsak pár ezresért lesz egy ssd a terveim szerint
Sanya
-
rsanya87
tag
Sziasztok!
Egy idejét múlt vasról kérdeznék..
Van egy Asus X51r laptopom, ami azt a jelenséget produkálja, hogyha újrainditom, nem bootol el.. Kikapcsolt állapotból indítom, semmi baja, gyönyörűen betölt, akár napokig is megy, de ha újrainditást kap, nem bootol el, megáll a bios a memory check után /a meghajtókat ellenőrizné utána/. Bios a legfrissebb, 209-es. Valakinek ötlete, hogy miért csinálja?Más:
Tudom, hogy régi vas, de amire használom (amatőrcsillagászat, kamera, távcső stb vezérlés) tökéletesen megfelel, de szeretném a maximumot kihozni belőle. Amit külföldi fórumokon megtaláltam az az, hogy 4gb ramot lekezel 64bites cpuval. Szóval a 2x2gb ddr2 667mhz ram úton van már, de a procit is szeretném a legnagyobbra kicserélni amit elvisz a lapos. Gyárilag C2D T2350 (32bites) volt a max amivel kiadták, ez 31wattos cpu. Jelenleg egy C2D T5500 van benne (34wattos) , amivel szépen megy (nemtudom hogy cpu csere előtt is megvolt e már a fent leirt probléma), de ezt is cserélném. Erről semmi érdemleges infót nem találtam sehol, csak annyit higy nagyon sokan használták a T5500at ebbe a gépbe hiba nélkül. Kicsit utána olvasva elvileg a T7600 (ez is 34wattos) a legnagyobb ami azonos a T5500-al csak gyorsabb elég sokkal. Ha beszerzek egy ilyen procit, azzal vajon működni fog?Más 2:
Cpu csere után paszta legyen vagy thermalpad?Köszönöm szépen a válaszokat.
Üdv
Sanya
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest