Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android szakmai topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
veterán
A notihoz már nero 7-et adtak, csak az ugye nem teljes verziós, így nem tudok vele audiofájlokat kódolni, ezért nem használom.
De amúgy már feltettem egy próbáig, de akkor is ez a hibaüzenet volt. A régi A6rp notimon viszont ugyanez a Nero volt, és minden ment rendben. Ezért nem értem, mi lehet a gondja. -
Gizmo94
veterán
Igen, ezzel a hárommal próbáltam,ezeket hozta hozzá az Asus oldal. Sejtelmem sincs sajnos,hogy melyik cam van az enyémben, mert azonkívül,hogy ismeretlen eszköz, semmit nem tudtam meg róla,akárhogy faggattam a gépet.
Lehet,hogy hiányzik neki még valami,sajnos gyári lemezt nem kaptam hozzá, az Asus oldaláról meg minent leszedtem és felraktam hozzá ami csak volt. Még ilyen gamefacelive progit is, amit tudtam,hogy nem kell, csam gondoltam hátha akkor életrekel.. De nem.
Megpróbálom azt az A6000U drivert, hátha.. És köszönöm a segítséget addigis. -
kivievo
csendes tag
Gyári cd csak a vistához jó,xp-hez nem adtak semmi drivert.Ja meg volt 1 olyan dolog is ,hogy a SP2-nélküli xp csak 130GB-ot látott a 160 helyett
,de a SP2 -es Xp már látta a többit.
A hang nálam sztem ütközik v.mivel....lehet,hogy v.mi nyelvi dolog lessz a hibás ,mert az xp-m nem magyar nyelvű,csak van benne...?az UAA-t se lehetet magyar nyelvre rakni és magyar SP2-t se enged mostmár. -
maunaloa
csendes tag
hela
thx a gyos választ, igazábol sztem a ddr 333 nem gáz>>>nekem a pcmen sempron 2200-+512 333rammal megy a mmorpg gamém, igaz néha van lagg, mer 512 memo kevés, főleg ha 6 giga swap kell a játéknak..és mivel ez online, néha egy helyen ezeren vagyunk..és akkor>>halááálXD
mellesleg kerestem, hidd el sok laptopos oldalt böngésztem, de a hp+egyebek elmehetnek a busba, oylan áraon adnak oylan bovli rendszert...pl minek 200k alatt dualcore ha a vga egy f*s????
az asusra lehet h van rossz szo, de legalább ilyen modelt is kiadott....
XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,de a SP2 -es Xp már látta a többit.

be fogok kattani.

Pyttawrx