- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
NSE-vel kapcsolatosan a nem garanciális javításhoz:
Anno az én notimon kicsit lógott az LCD keret és a megszokottnál jobban kilengett a zsanár mozgása nélkül. Megkerestem őket, hogy ha bevinném a notit (mivel garos), ne én szedjem szét, megnéznék a zsanérokat, esetlegesen meghúznák a zsanér rögzítő csavarokat, ha más gondja nincs. Válasz: bevihetem, de ott egyből nem nézik meg, 1,5 - 2 hét. Ok! megoldottam magamszerencsére tényleg csak a csavarokat kellett meghúzni.
Másik eset: jóember összetörte az optikai drive belét. Noti ismételten garos a hibától eltekintve. Csere megoldási lehetősége az NSE részéről: ~9k előre utal, bevizsgálási díjként, utánna megnézik, hogy mit kell cserélni és adnak egy árajánlatot. Átfutási időnek 1,5 2 hetet adtak akkor is. Egészen véletlenül megkérdeztem, hogy mennyi lenne az optikai egység: 25k + munkadíj, de a bevizsgálási díjat beleszámolnák az árba. Arra a felvetésemre, hogy küldjenek egy optikai drive-ot, egy morci nem volt a válasz. Nem gond, ezt is elbukták.Egyébként a legtöbb notigyártó már "folyadékbiztosra" gyártja a noti belsejét...Nem olyan régen fordult meg nálunk egy Asus noti. Először tejet kapott, a bill, akkor kipucoltuk, bele akkor sem került semmi, sőt, a bill is működött tovább. Kb. 1 hónapra rá megint találkoztam a notival. Ekkor a billentyűzet nem úszta meg. Levest kapott. A gépnek akkor sem lett semmi gondja
. Igaz akkor az volt a gond, hogy a hozzá való billentyű egy másik gépbe akkor már 3 hete rendelés alatt volt, mert éppen nem volt az országban egy darab sem belőle... így tisztítás után maradt az usb-s bill egy darabig.
-
Almos
aktív tag
Amit én csinálnék a helyedben:
- veszel egy új, amcsi kiosztású billentyűzetet 12ezerért
- elvileg ezeknek a billentyűzeteknek a gombjait egyesével le lehet szedni, így a régi, magyar kiosztásról az ékezeteket átrakod az új billentyűzetre
- ha tényleg csak a billentyűzettel van probléma, akkor szétszeded a gépet, kitakarítod, kicseréled a régi billentyűt az újra, összerakod, és örülsz neki -
igaz nem írtad, hogy milyen oprendszer, de;
xp; a hordozható/laptop és a minimális energiagazdálkodás energiagazdálkodási sémák esetében működik csak a proci órajelének szabályozása, ha például az otthoni/irodai asztali energiagazdálkodási sémát választod ki, abban az esetben mindig maximum órajelen fog menni a proci!
vista; alapesetben csak a teljesítménycentrikus séma kiválasztásakor fog mindig 100%-on pörögni a proci, mert abban a sémában az intervallum a minimális és a maximális értékre is 100% de ezt minden sémában külön beállíthatod magadnak, ha mégis eltérő sémát akarsz használni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged