- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
nfsu17
veterán
Az F3L-emen ELÖL van ez az ON/OFF kapcsoló. Mikor megy a gép, akkor nekem ez a 2 a bill. alatt világít zölden. Na ott van alatta (elöl) egy kapcsoló. El lehet tolni azt véletlenül, nem kizárt.
-----------------------
ML
Ez a Kensington ez jó lenne nekem is?
Az 5.1-es Logitech hangrendszeremet (ami most az asztalihoz van kötve) tudná kezelni?
Lehetséges lenne, hogyha az asztali gép nincs bekapcsolva, de notin filmet nézek, használni tudjam a hangfalakat? Anélkül, hogy lemásszak a gép hátuljához és manuális ki-be dugaszoljam a dugókat?
Vagy valami más 5let?
Remélem érthető mit szeretnék.Más:
A notihoz akkor is lehet csatlakoztatni a töltőt, ha közben megy a gép és le akar merülni? Szóval, hogy előtte ne kapcsoljam le. Fordítva is megy? Ha kihúzom a konnektorból, akkor se lesz baja, nem? Mennie kell tovább.
A helyes sorrend összekötésnél ez, igaz? Konnektor > gépbe
Eltávolításnál meg: gép > konnektor
(mert én mobilt pont fordítva töltök, mert egyszer kifagyott, mikor először konn. volt és utána a mobilba dugtam be)
-
fn + f2 kombinációtól eltérő, (kimondottan hardveres) kapcsoló tudtommal nincs...
ha szoftveresen erőlteti a rendszer a wifi működését - bekapcsoláskor kiírja, hogy wireless lan on -, de hardveresen nem kapcsol be a wifi (mint írtad; a wifi led nem kapcsol be), akkor talán érdemes még megpróbálkozni a bios frissítésével - de ha sehogyan sem sikerült feléleszteni, akkor sajnos tényleges hardveres hibára is lehet gondolni! -
ha alapban lett telepítve, akkor;
- ikonból az asztalról
- start menü -> programok (minden program) asus utility -> wlan card -> asus wlan control center
- tálcáról -> asus wlan card settings -> wireless settings
- mappából; program files/asus/wlan card utilities/wireless.exeremélem valamelyik bejön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest